Beatrice Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Plecare sambata, 08.09, ora 08.30 din Bucuresti, o luam pe autostrada, Transalpina, ne cazam in Sibiu (sau p-acolo) si plecam a doua zi de dimineata pe Transfagarasan, spre casa. Pana acum suntem in jur de 6 motoare si 10 insi. Mergem lejer, maxim 110 - 120 pe unde se poate (autostrada) si pe TA / TF cei mai "rapizi" in fata, cei care vor sa mearga mai incet, in spate. Oprim la cerere pentru poze/tigari/pisu. Cine vrea sa vina, il asteptam. Revin azi, maine cu locul de intalnire pentru plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Nu prea e bine in weekend pe transalpina: e plin de "turisti" la facut poze pe mijlocul drumului! Tu vrei sa iei viraj strans la dreapta el franeaza sa faca pitzi poze Nu ma mai duc ever in weekend p'acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) Daca nu plecati de dimineata, devreme, nu va bucurati de Transalpina, deja de la 10 e plin de masini. Editat Septembrie 3, 2012 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_Nx Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Partea de "exit" spre Sibiu e varza pe Transalpina. Din 100 in 100m asfaltul e inlaturat pe vreo 5 (sau mai multi) Km. Am inteles ca se lucreaza si pe Transfagarasan, in unele zone se circula doar pe un sens, cu semafoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Partea de "exit" spre Sibiu e varza pe Transalpina. Din 100 in 100m asfaltul e inlaturat pe vreo 5 (sau mai multi) Km. Am inteles ca se lucreaza si pe Transfagarasan, in unele zone se circula doar pe un sens, cu semafoare. am si scris ca recomand sebesul ca exit. novaci-sebes. evitati iesirea voineasa - brezoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) am si scris ca recomand sebesul ca exit. novaci-sebes. evitati iesirea voineasa - brezoi Confirm si eu: evitati voineasa - brezoi : asfalt peticit, gropi cu nemiluita si, de parca nu era suficient, nisip in curbe, portiuni unde asfaltul lipseste in curbe insa ia luat locul nisipul cu pietris pe alocuri chiar ud. Am fost mai multi acu' o saptamana pe transalpina cu cazare la Brezoi. Stay away sau fiti atenti. Editat Septembrie 3, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Confirm si eu: evitati voineasa - brezoi : asfalt peticit, gropi cu nemiluita si, de parca nu era suficient, nisip in curbe, portiuni unde asfaltul lipseste in curbe insa ia luat locul nisipul cu pietris pe alocuri chiar ud. Am fost mai multi acu' o saptamana pe transalpina cu cazare la Brezoi. Stay away sau fiti atenti. hehe, si mai misto e pe ploaie cand nu stii cat e de adanca..., acolo sa vezi arta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 5, 2012 Autor Share Postat Septembrie 5, 2012 Merci pentru info! De coborat, ajungeam oricum prin Sebes, ca am mai fost p-acolo si stiu ca e mai ok drumul (sau era). Ce mai e de evitat? Pana acum sunt vreo 7 ciopare si tradatoarea de mine, cu naked-ul si suspensiile rigide, deci nasol e pentru mine. Anu' trecut, am luat-o si eu pe TA, pe drum neasfaltat, drum cu pietris si pamant, dar a fost mai ok ca eram cu "enduro-cioparul". Acum, sper sa nu cad de prea multe ori pe drumurile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Merci pentru info! De coborat, ajungeam oricum prin Sebes, ca am mai fost p-acolo si stiu ca e mai ok drumul (sau era). Ce mai e de evitat? Pana acum sunt vreo 7 ciopare si tradatoarea de mine, cu naked-ul si suspensiile rigide, deci nasol e pentru mine. Anu' trecut, am luat-o si eu pe TA, pe drum neasfaltat, drum cu pietris si pamant, dar a fost mai ok ca eram cu "enduro-cioparul". Acum, sper sa nu cad de prea multe ori pe drumurile alea. wot??????? ai fost "naked"????? si cu suspensii rigide? jesus! de ce n-ai zis nimic? cred ca era o coada dupa tine... cometa halley ar fi fost bonzai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turculetz Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 vin si eu, merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) VREAU SI EU VREAU SI EU...... :D Stabilim astazi la ce ora se pleaca maine dimineata?! Editat Septembrie 7, 2012 de brunoo7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 7, 2012 Autor Share Postat Septembrie 7, 2012 vin si eu, merci. Bine ca mai vin si cu vitezane, sa nu fac eu nota discordanta. VREAU SI EU VREAU SI EU...... Tu sa vii diseara sa aduci bagajele la noi. Pana la urma, a ramas pentru maine, la ora 6, la OMV Iuliu Maniu, iesire spre A1. Asa, avem timp mai mult de stat seara prin oras la o bere, plus ca dimineata sper sa nu fi asa multa lume pe TA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 marfa.. merg si eu saptamana viitoare si abia astept Sa aveti un drum marfa, uscat si fara cocalarie! Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 la 6? e de gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 7, 2012 Autor Share Postat Septembrie 7, 2012 la 6? e de gandit Da, pentru ca suntem cativa... La 6 ne vedem acolo, cine nu s-a pregatit, baga aer in roti, stabilim care cum merge si unde oprim, apoi pe la 6.15 plecam. Sper ca pe la 9 sa fim la intrare pe TA. Pe autostrada ar trebui sa castigam ceva timp... Daca vrei sa vii, da un PM diseara ca sa stim si cum facem cu cazarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Da, pentru ca suntem cativa... La 6 ne vedem acolo, cine nu s-a pregatit, baga aer in roti, stabilim care cum merge si unde oprim, apoi pe la 6.15 plecam. Sper ca pe la 9 sa fim la intrare pe TA. Pe autostrada ar trebui sa castigam ceva timp... Daca vrei sa vii, da un PM diseara ca sa stim si cum facem cu cazarea. merg si eu cu inca un prieten cam la ce ora estimati ca o sa ajungeti in novaci? lasa-mi te rog pe pm nr tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) mie sincer imi place mai mult sa intru pe trasfagarasan dinstre valcea si pe transalpina dinspre Sibiu pentru simplu motiv ca invers (adica cum aveti voi traseul acum) mergi mult mai mult la vale. iar transalpina trebuie facuta toata . multi care merg cred ca transalpina e doar Novaci-Ranca si de fapt dupa Ranca e toata smecheria Editat Septembrie 7, 2012 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turculetz Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Bine ca mai vin si cu vitezane, sa nu fac eu nota discordanta. Tocmai mi-am colantat casca cu Babasaki:)) te las sa-i sperii singura, inca sunt incepator:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 7, 2012 Autor Share Postat Septembrie 7, 2012 merg si eu cu inca un prieten cam la ce ora estimati ca o sa ajungeti in novaci? lasa-mi te rog pe pm nr tau In jur de ora 9. Vreti sa va cazati tot prin Sibiu? Ti-am lasat PM. mie sincer imi place mai mult sa intru pe trasfagarasan dinstre valcea si pe transalpina dinspre Sibiu pentru simplu motiv ca invers (adica cum aveti voi traseul acum) mergi mult mai mult la vale. iar transalpina trebuie facuta toata . multi care merg cred ca transalpina e doar Novaci-Ranca si de fapt dupa Ranca e toata smecheria Nu inteleg ce vrei sa spui... Traseul e asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Drum bun. Am facut si eu in Iunie traseul asta,este super...merita. Mare atentie dupa Obarsia Lotrului. De acolo este mai stricat drumul pe unele portiuni si taiat astfaltul pe la podurile mici care erau in constructii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) vin..mi`am preagtit mobra si echipamentul...ora 6 omv iuliu maniu? Editat Septembrie 7, 2012 de Hardcore23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 7, 2012 Autor Share Postat Septembrie 7, 2012 Dap! Nu uitati sa va luati haine groase ca poate ne prinde noaptea. Si echipament de ploaie (e ceata multa dimineata si seara, pentru cei care n-au mai fost). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Ce mai e de evitat? Pana acum sunt vreo 7 ciopare si tradatoarea de mine, De evitat mai este mersul in grup mai mare de 5 mobre. Deci incercati sa spargeti gasca in doua, pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 7, 2012 Autor Share Postat Septembrie 7, 2012 Daca ne luam dupa numar cred ca o sa ne impartim in vreo 3-4 grupuri. O sa fie 2 grupuri, unul care merge mai tare si unul care merge mai incet... Am rezolvat-o si cu cazarea! Am rezervat la Miercurea Sibiului pentru vreo 23 de persoane, dupa ce am sunat la 875698456 pensiuni. Deci, care mai doriti, care mai poftiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 In jur de ora 9. Vreti sa va cazati tot prin Sibiu? Ti-am lasat PM. ok, va asteptam in benzinaria de la intrarea in novaci ne cazam acolo unde va cazati si voi, daca mai sunt locuri libere, daca nu...undeva prin apropiere 0752177837 fabian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate