stulewa Postat Septembrie 21, 2012 Autor Share Postat Septembrie 21, 2012 ti-ar fi mai usor cu ceva kilograme mai putine acu vezi cum te orientezi gumele sunt ok daca nu ploua si un pic de reclama pi fieisbuc nu strica ))) http://www.facebook.com/#!/moto.xcountry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Pt cei ce inca nu au facut rezervare inca va anuntam ca hotelul este aproape plin .va asteptam emailurilii........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordan Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Pt cei ce inca nu au facut rezervare inca va anuntam ca hotelul este aproape plin .va asteptam emailurilii........ Am trimis mail pentru rezervare... Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Am trimis si eu azi mail. sper sa mai prind o camera in hotel ca sa fie bine ca sa nu fie rau. Abia astept sa ne revedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 3, 2012 Autor Share Postat Octombrie 3, 2012 o sa fiti sunati in curand pentru a va comfirma inscrierea, NU TRAGETI IN PIANIST!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Este obligatoriu GPS-ul? (Pe al meu l-am stricat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 4, 2012 Autor Share Postat Octombrie 4, 2012 nu e obligatoriu dar e bun la casa omului ca sa sti pe unde esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Hai k vremea se pare k tine cu noi. http://www.accuweather.com/en/ro/paraul-rece/2275550/october-weather/2275550 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Hotelul Piatra Craiului e in Paraul Rece nu chiar in Predeal... http://www.hotelpiatracraiului.ro/ pentru cine nu stia, nu dati cu pietre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 11, 2012 Autor Share Postat Octombrie 11, 2012 na-va trasul dom'lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Addutza Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 La ce ora o sa aiba loc startul sambata dimineata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Stulewa, fiind si ploaie si eu fiind probabil cel mai batran endurist activ ( 72), cu tije in picioare, pot parcurge traseul? Din ce este reprezentat, greu imi dau seama de dificultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 e usor man!dute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Au fost doua zile de enduro marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 15, 2012 Autor Share Postat Octombrie 15, 2012 multumim pentru prezenta, asteptam criticile "....man, softul vostru nu e acelas cu al meu...." )) pai daca noi folosim linux.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Ca tot se asteapta criticile. Traseul cam prea usor, cam prea scurt, scuzabil, totusi, dat fiind ca s-a prezentat ca fiind o prieteneasca de soft enduro. Dar a lipsit acel ceva ce-ti da un gram de adrenalina in plus: cronometrul. A fost o plimbare intre prieteni, iar eu ma asteptam sa fim cronometrati, sa trag de mine, sa am motiv ca la sfarsit sa vad ca nu mai sunt chiar pe ultimul loc. Asa-i ca data viitoare faceti si un clasament, ceva? Si ca lungiti traseul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 bre, terminati cu prostiile. A fost o adunare foarte reusita. Scopul a fost sa se adune si cei mai putin experimentati si sa se bucure ca au putut parcurge tot traseul. Daca ti s-a parut usor puteai sa- l faci de 10 ori si sa te cronometrezi A fost usor fata de concursurile de asta vara dar nu a fost foarte usor pt ca a plouat si a avut si bucati destul de tehnice, eu personal din reclama facuta am crezut ca va fi si mai usor ( ca sa fie parcurs cu Africa Twin sau Transalp) Cred ca a avut mai multi participanti decat multe concursuri " la care se duce lumea"... Per total a fot de nota 10. Sa mai faceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 a fost ff bine, chiar ff bine pt ca a plouat si a dat un plus de dificultate. a fost un traseu pt toti, circuitul de sambata se putea diversifica cu iesiri din traseu pe niste urcari mai abrupte si o urcare pe un parau. iar duminica a fost si mai bine impartindu-ne in 2 am avut de toate pe traseu, iar ploaia ne-a tras-o bine. cat despre costuri a fost foarte putin fata de ce ni s-a oferit, masa de sambata a fost ca la nunta. trebuia sa-l imbracam pe Jumba in mireasa si sa iasa din tort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 18, 2012 Autor Share Postat Octombrie 18, 2012 pai da, ca oricum umblam pe la toate mesele ca sa vad starea de spirit/imbalsamare a invitatilor ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Addutza Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Poze la trecerea de la 3 brazi . http://dl.transfer.r...9oct-5ed828.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Maine as vrea s-o iau si eu pe urmele voastre dar nu stiu traseul. Ma poate ajuta cineva cu un track? Pleeeeeeeease Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Cu sea Mai mare placere...... Numai k au fost ceva discutzii Cu oficialitatile locale si nu am vrea sa avetzi si voi probleme... Dl primar ne a ajutat Mai mult decat a fost nevoie...... Intelegeti voi ce vreti. Cu stima...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IronM Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Si mie mi-ar placea sa vad track-ul...si poate eventual marcati pe el zonele "cu taxa" sa stim sa le ocolim:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 28, 2012 Autor Share Postat Octombrie 28, 2012 tracul NU ESTE ACCESIBIL fara diverse aprobari din partea autoritatilor asa ca aveti de grija pe unde va bagati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate