zigzag Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2013 Sotrile - Secaria. Traseu perfect pentru motoare dual sport. Nici usor dar nici imposibil de facut. Am tras ceva de mobre, dar a fost o tura super. Dedicatie speciala pentru domnul director general Pop Cristian ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Foarte tare! V-a iesit si urcarea aia de care era colegu' Romica ingrijorat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2013 V-a iesit si urcarea aia de care era colegu' Romica ingrijorat? Urcarea aia era spre Baiului prin Prislop, adica un alt traseu. Deci inca nu a fost elucidata necunoscuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Nu mai trantiti motoarele in frunze moarte. Riscati dauna totala prin incendiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2013 Stiu, plus incendierea padurii. Problema e ca nu intotdeauna poti controla cum si unde cazi. Un endurist ca tine cred ca stie deja lucrul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Ha! Ce mă bucur ca ați dat cu acaretele de sol:). Frumoasa tura, sunt invidios! Romică, cu partea cauciucata in jos! Editat Noiembrie 17, 2013 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) bai, mi-ati bulversat neuronul singuratic! credeam ca ati intrat la hibernare si am plecat singur prin paduri.. dar cu numarul gresit de roti! Editat Noiembrie 17, 2013 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 huoo.. unde era butonul ala de rrrreport post? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 18, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2013 credeam ca ati intrat la hibernare si am plecat singur prin paduri.. Daca ies socotelile, anul asta n-o sa hibernam, la fel cum n-am hibernat nici anul trecut: /index.php?/topic/688336-in-cautarea-lui-mos-craciun/ . Daca te tenteaza niste cuie in roti si chestii de genul, stii cum sa ma gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator catalin013 Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 o fi soft enduro, dar nici chiar asa de soft , deci fara pasageri iar spre sotrile arata cam asa: http://www.youtube.com/watch?v=CtHrvr7wlnw&feature=channel&list=UL se mai organizeaza asa ceva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 se mai organizeaza asa ceva ??? Asa arata soft enduro ? Cand mai imbatraniti puteti sa treceti la hard enduro. E mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 Trezirea! Maine vreau sa ies ....undeva pe langa Bucuresti! Probabil prin Vestul Bucurestiului...unul dintre cei care vrea sa mearga nu mai are RCA la mobra....si o sa plecam din V....unde tine mobra! Care vrei sa ingheti maine cu noi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 ma bag .. ....desi ar fi mers o Sarata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Uitati ce-ati perdut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 1, 2013 Autor Share Postat Decembrie 1, 2013 offf.........ce pofta mi-ati facut... as fi venit si eu dar din pacate mobra mea e sechestrata in balcon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Haha. 10 puncte! Da cum ai bagat-o? Cum puneam bicicleta-n lift, wheelie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Wheelie, dar pe scari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 as fi venit si eu dar din pacate mobra mea e sechestrata in balcon...P1012625.JPG Nu esti normal?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 2, 2013 Autor Share Postat Decembrie 2, 2013 Da cum ai bagat-o? Impreuna cu Svgobi, am urcat-o pe scari, treapta cu treapta, pana la 2. Nu e prima data. Acu' vreo 2 ani a facut iarna si mai bine, in bucatarie Pacat ca nu mai gasesc poza cu 'nea Gabi si Xc-u'...... ............ ------ ps- Krong, daca mai ai, pune si tu mai multe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 salutare in acest sfarsit de sapt se anunta ceva ...nici eu nu mai am itp si rca dar am un bus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Duminica ma dau eu...sigur! As merge prin padurea Calugareni...sau oriunde altundeva...in limita bunului simt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Duminica ma dau eu...sigur! As merge prin padurea Calugareni...sau oriunde altundeva...in limita bunului simt! sal de unde plecare ...ce traseu urmezi ....pe mine m-ar interesa o plecare de undeva de la centura si tot acolo intoarcere ca sa pot venii cu motorul in duba ...nu am asig si itp ....sau daca mai sunt doritori putem sa ne combinam mai multi la costurile cu duba pana la calugareni....le dam jos ne facem damblaua si le aducem inapoi .....daca sunteti interesati 0744535393 nu se baga nimeni ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Stai bre...ai rabdare...ca acasa nu stai maine! Eu ies sigur....sa vedem cine mai iese si hotaram si asupra traseului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Ok aşteptăm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate