popp Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Mama ce ma "inervezi "... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 lasa, ca vine si vremea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Care iesi maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) O iesire marti sau miercuri 29 sau 30 aprilie - muntii baiului /index.php?/topic/711852-iesire-29-sau-30-aprilie-la-munte/?p=3735504 Editat Aprilie 28, 2014 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 30, 2014 Autor Share Postat Aprilie 30, 2014 O iesire marti sau miercuri 29 sau 30 aprilie - muntii baiului o tura pe care n-o vom uita prea curand merci ca m-ai scos din casa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Super, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Mda, telefonul are viata lui proprie... Am postat de trei ori Editat Aprilie 30, 2014 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 a fost o tura memorabila...cel putin pentru saptamana asta pana trec vanataile dupa minunata mea cascadorie. Eu cel putin am fost paralel cu muntele si vremea...cauciucuri mai mult de strada... motiv pentru care angelo si cu mine am facut sala de cateva ori cand se incarca cauciucu din spate cu noroi. Ce am invatat din tura asta: crampoane obligatoriu si un pinion mai mare pe spate. Echipament mai de tranta. Vreme buna, dar parca daca e prea frumos si prea simplu nu are nici un farmec ! aaa si sa nu uit, sa incerc sa nu mai fac cascadorii ca a doua zi cam doare ) las si cateva poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Iar ma roade invidia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Iar ma roade invidia! De ce ? Doar ai mai fost pe acolo ...si stii care e treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 o iesire care pare interesanta ( strategica !) ! /index.php?/topic/712375-strategica-polovragi-31-05/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Pana atunci mai e...ce/pe unde facem maine? Ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romica Popa Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Pozele de duminica 8 iunie, un pic de noroiala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Huo!!! ) unde ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 9, 2014 Autor Share Postat Iunie 9, 2014 Pozele de duminica 8 iunie, un pic de noroiala! Tabla Butii - Crasna - Lacul Vulturilor O tura foarte frumoasa dar cam grea pentru noi si motoarele noastre. Huo!!! ) unde ati fost? Stii traseul. L-am facut impreuna, cu Romeo si Gabi. Cred ca-l recunosti din poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Dap. Super! Sper ca in septembrie , dupa examen , sa reluam lucrurile de unde le-am lasat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 11, 2014 Autor Share Postat Iunie 11, 2014 Sper ca in septembrie , dupa examen , sa reluam lucrurile de unde le-am lasat! Te asteptam Pana atunci, sper sa ma inviti la o pedala ------------- Joi sau vineri, in functie de vreme, as baga un Iezer cu urcare din Bratia, ca n-am urcat niciodata pe acolo. Daca vrea careva, detalii pe PM. -------------- Am decalat Iezerul pentru sambata, daca nu ploua. Doritorii sa dea o strigare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 26, 2014 Autor Share Postat Iunie 26, 2014 Am decalat Iezerul pentru sambata, daca nu ploua. Doritorii sa dea o strigare Pentru ca data trecuta s-a lasat c-o pana tehnica chiar la inceputul traseului, decalam din nou plimbarea pentru duminica. Pentru detalii, PM mie sau lui Krong. » Post actualizat in 30 Jun 2014 06:08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Stati acasa maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Nop, cu cortul in cap plecam la mare! Asa ca pregateste-te pentru saptamana viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 5, 2014 Autor Share Postat Iulie 5, 2014 Asa ca pregateste-te pentru saptamana viitoare... Daca e cu munte, ma bag si eu weekendul viitor. Dati si voi de stire cand va hotarati unde se merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Vine careva maine dupa 17:00 la o joaca scurta pe la fosta groapa de gunoi pipera (actualul munte ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 nu cred ca ai ce face acolo ca au crescut balariile... eu as fi mers cu mare drag dar din spusele altora care au fost cica nu e treaba... stii tu altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Ai avut dreptate. E doar o singura urcare practicabila. Nu stiu nimic in rest, m-am dat prin anddronache dar e mica padurea si plata. Se pare ca tot remorca e baza pt buzau sau prahova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate