Irina Tisu Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Sunt superbe pozele Zigzag , cred ca v-ati chinuit ceva la pana aia . @Krong28 exact victime ale placerii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 (editat) Editat August 5, 2013 de svgobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 si 4 poze de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Calaretilor, va tineti de prostioare:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 @ Irina Tisu Dar pozele voastre unde sunt, hmm?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Uite cateva si de la "noi": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 pai asa bai nene foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Mentionez...sa nu-mi aud barfe....ca poza cu tanti calare ...este sucita caci fotograful este intr-o ureche! Care unde mergem in weekend-ul urmator? Tabla Butii sau Leaota? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Pot sa mai adaug si eu o poza care imi place mult? (ca tot intrebai ce-am pozat eu acolo, Krong28 ) Hai inca cateva poze , ca oricum era o intrebare retorica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Motoreta neagra este cumva un DRZ? @Krong - tabla butii vrei sa o faci pe poteca sau prin padure??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 hmmm, deci pentru asta te pregateai d-soara Irina ) frumos iti sade ! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Daaa, dar tot mai trebuie sa-ti fac o vizita . Motorul merge struna, sta la relanti, chiar ai facut o treaba jos palaria . Cand crezi ca iti poti face timp si pentru mine domnule Jumba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 (editat) Motoreta neagra este cumva un DRZ? Motoreta neagra este un DR650SE Care unde mergem in weekend-ul urmator? Tabla Butii sau Leaota? Eu votez pentru Tabla Butii, fiindca ar fi un traseu 100% nou pentru mine. Asta in speranta ca o sa pot veni! Editat August 6, 2013 de deathu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Care/cine pentru ce mai voteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcozma Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Care/cine pentru ce mai voteaza? Daca e Leaota ma nag si eu. Capra e parcata la Pucheni si asteapta doar calaretul si bemzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Cateva poze de sambata asta, si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 au iesit misto pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Maine merg la Tabla Butii! Cine mai doreste/pofteste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Maine merg la Tabla Butii! Cine mai doreste/pofteste? Eu! Zi te rog locul si ora adunarii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Ora 8 la Petromul de dupa fantana Miorita (sensul spre Ploiesti pe DN1) sau ora 10 la OMV din Valenii de Munte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Care este traseul ? Daca vreti putem sa mergem si pe la Lacul Vulturilor si apoi SIriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Eu vreau...insa depinde si de ceilalti! Daca vii...vorbim maine si vedem care cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Ok,ne vedem maine la or 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Hai ca ne strangem cativa.....sa vezi ditamai tarla maine la Tabla Butii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 disxtractie maine pe poteca Krong sa va simteti bine si sa aveti grija de adi cu te-ul voi la tabla butii noi la secaria ... o sa fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate