2Short Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 (editat) Hai ca am mai prins ceva timp liber. Povestea continua http://dooroti.wordpress.com/2013/03/06/caucaz/ (Cronologic sunt in urma lui Eru dar... il ajung eu din urma.) Editat Martie 6, 2013 de 2Short Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 mai baieti, incetati cu postarea asta...cand revad pozele mai ia doru' de duca si mobra imi sade in garaj fara asigurare. of, of.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2Short Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Si uite cum il ajung si pe Eru din urma: http://dooroti.wordpress.com/2013/03/10/ushguli-tbilisi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Si uite cum il ajung si pe Eru din urma: http://dooroti.wordpress.com/2013/03/10/ushguli-tbilisi/ pomenesti la tine pe blog de oglinzile de la dakar, cum ca le-ai schimbat cu touratech-uri, dar ca se gasesc si mai ieftine... poti sa imi zici unde ai gasit, si daca tot rabatabile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Martie 12, 2013 Autor Share Postat Martie 12, 2013 pomenesti la tine pe blog de oglinzile de la dakar, cum ca le-ai schimbat cu touratech-uri, dar ca se gasesc si mai ieftine... poti sa imi zici unde ai gasit, si daca tot rabatabile? http://vicma.ro/ E complicat sa le gasesti pe site. Suna, spune-le ce mobra ai si ca vrei oglinzi rabatabile, ar trebui sa stii diametrul surubului [fi 8 parca] si iti trimit ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Sunt curios ce s-a intamplat in continuare. Sau au taiat sponsorii bugetul si 'atat s-a ajuns'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raisa creata Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Am facut un scurt montaj, dar nu stiu cum sa incarc la calitat mai buna foarte frumos filmuletul ! bietii copilasi, ce fericiti erau calare pe motoare si ""calaretul"" credea ca este mai rapid decat voi? iar drumurile......wow...... felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 hai baietii, mai continuati putin povestea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) Sunt curios ce s-a intamplat in continuare. Sau au taiat sponsorii bugetul si 'atat s-a ajuns'? Plimbarea a fost mai lunga. Sponsorii nu ne-au dat bani. Nu am mai scris, intrucat am constatat ca nu exista interes. Oarecum din acelasi motiv nici plimbarea de anul asta nu a fost povestita. foarte frumos filmuletul ! bietii copilasi, ce fericiti erau calare pe motoare si ""calaretul"" credea ca este mai rapid decat voi? iar drumurile......wow...... felicitari ! Multumim. Dupa experienta cu drumurile din Georgia si Armenia nu ma voi mai plânge niciodata de soselele patriei. hai baietii, mai continuati putin povestea.... Gabi, cred ca ai putea si tu sa povestesti. Editat Ianuarie 22, 2014 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Oarecum din acelasi motiv nici plimbarea de anul asta nu a fost povestita. Deja te-ai plimbat anul asta? Unde? Vrem sa stim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 23, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2014 Da m-am plimbat. Am fost pana la Runcu, pasager, e de 10 ori mai tare senzatia. Dar ai dreptate ma refeream la anul trecut de fapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Plimbarea a fost mai lunga. Sponsorii nu ne-au dat bani. Cred si eu....dupa ce poze ai facut pentru ei, e un lucru bun ca nu ti-au dat si...altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2014 Cred si eu....dupa ce poze ai facut pentru ei, e un lucru bun ca nu ti-au dat si...altceva Nu sunt prea sigur ca am inteles ce ai vrut sa spui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate