ghidonar Postat Noiembrie 1, 2024 Share Postat Noiembrie 1, 2024 On 10/31/2024 at 10:06 AM, SONYC said: -> marketgarage.ro -> xtreme.eu -> globe-flight.de multumesc, pentru ce am nevoie si cat filmez versiunea standard e suficienta. nu fac vloguri etc On 10/31/2024 at 10:30 AM, ianachim said: nu opream mai deloc mai ales ca aveam autonomie 450-500 km cu GSA ul , nu? ehhh, eu am luat o pauza de cativa ani de la strada, am bagat enduro, iar acum inapoi pe strada dar inca nu am umplut tolba cu km ca sa ajung sa o iau mai domol altfel mi-ar placea tare mult noul ADX 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Iunie 18 Share Postat Iunie 18 La 23.10.2024 la 8:31, Motorist@ a spus: Salutare. Daca nu ti-ai luat camera, am eu 2 camere sigilate, ramase de la un proiect. 500 lei bucata. Filmeaza 4k nativ, au stabilizare, telecomanda, vin cu 2 baterii, charger dual si o multime de prinderi (mai multe decat primesti la Gopro) Cea desfacuta este a mea (camerele sunt sigilate in cutiile lor). Detalii si reviewuri, pe Amazon: https://www.amazon.com/AKASO-Plus-Underwater-Batteries-Accessories/dp/B0881KXCP7 Mai am o camera din asta sigilata, daca intereseaza pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Salutare, Are cineva o extensie din asta de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Daca crezi ca te ajuta cea marcata de mine, este disponibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate