justin_alex2002 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 e ok pt ca s-a terminat totul cu bine...ma umplu de spume pe soferi dinastia care nu se gandesc decat la ei si atat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samira Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Beatriz hai cu pozeleeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Vaaaiiii,numa prostioare faceti! Eh,cum fu peste noapte? Sex in grup,ceva? Ati aprins lumina si v-ati reorganizat? Pozeeeee!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justin_alex2002 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Vaaaiiii,numa prostioare faceti! Eh,cum fu peste noapte? Sex in grup,ceva? Ati aprins lumina si v-ati reorganizat? Pozeeeee!!! ) ne-am organizat inainte de a stinge lumina...a fost o seara perfecta in grup...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Cu cine ziceai ca ai dormit Justine? Si de ce a dormit Sorin sub masa, cu ecranu' in brate? Editat Noiembrie 11, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Huaaaaaaaaaaaaa, in 2-3 ore postez pozele, stai sa vezi moace de infractori betivani (unii). Nu recunosc nimic! Cum s-a desprins piciorul la biroul ala? :| Ma dor oasele de mor.. Editat Noiembrie 11, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Saracu Dan .... ce noapte o avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Saracu Dan .... ce noapte o avut Muwahahahahaha, care dintre voi a fost CEL luat in brate ? Eu am o poza compromitatoare cu Dan, de beti ce eram. Frate, sotia ta stie ce faceam? =)))))))))))) Editat Noiembrie 11, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Ala mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justin_alex2002 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Cu cine ziceai ca ai dormit Justine? Si de ce a dormit Sorin sub masa, cu ecranu' in brate? am dormit pe covor cu sorin care a fugit toata noaptea de mine...ii era frica sa nu ii umblu la supapa... Huaaaaaaaaaaaaa, in 2-3 ore postez pozele, stai sa vezi moace de infractori betivani (unii). Nu recunosc nimic! Cum s-a desprins piciorul la biroul ala? :| Ma dor oasele de mor.. hai mai repede cu pozele...ce-ti ia asa mult sa le postezi...sau te-ai apucat sa faci selectii...atat de compromitatoare sunt incat nu pot fi postate toate??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Si pe Fram l-ati uitat amandoi? Editat Noiembrie 11, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justin_alex2002 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Si pe Fram l-ati uitat amandoi? cum sa-l uit pe fram care a stat langa mine pana am adormit si dupa s-a mutat la picioare???cel mai bun prieten al omului se cunoaste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Salutare. Ati ajuns cu totii bine acasa? Bun! Ma bucur!! Sa va povestesc cum m-am intins pe asfalt cu 500 m inainte de a ajunge acasa? (asta ca sa lungim topicu la 30 de pagini) Mane ma bucur ca esti bine si imi pare rau de ce s-a intamplat,mai ales de "JESSÍE"... Editat Noiembrie 11, 2012 de brunoo7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Sorine cum e cu Fram ?? Editat Noiembrie 11, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Saracu Dan .... ce noapte o avut M-am plans eu cumva..!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Pai ce? te plangi de ceva ce-ti place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Sorine cum e cu Fram ?? Mha, era intre mine si Justin, vroiam sa adorm si-mi rodea mainile, apoi era ceva moale la picioare si ma chinuiam sa imping cu picioarele sa-mi fac loc..nu stiam, saracu caine. hai mai repede cu pozele...ce-ti ia asa mult sa le postezi...sau te-ai apucat sa faci selectii...atat de compromitatoare sunt incat nu pot fi postate toate??? Stai ca abia am ajuns de la munca si-mi asez oasele. Frate, multa politie la ora asta, iar povestea cu taxi care schimba benzi fara semnal cu nonsalanta. Inca putin si apar pozele, ma mai gandesc daca pun tot sau triez p-alea intime ) Pai ce? te plangi de ceva ce-ti place? Love is in the air. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Asteptam pozele Editat Noiembrie 11, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Te cred, imi da eroare card readerul. Sa moara dusmanii mei.. Te mananc de viu, care ai setat luminozitatea At first, sa nu uitam aceste cuvinte.. Domn Costel a iesit cel mai bine in poze brb cu transfer ..batraneste si la sigur Editat Noiembrie 11, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 @ Mr.Sam....imi pare rau sa aud ca ai comis-o.Bine ca nu a iesit mai rau. Nu se poate sa nu se incheie o plimbare fara incident.....daca nu atunci...spre casa si tot se intampla. Oricum....bine ca a iesit ieftin si ca v-ati distrat...restu nu mai conteaza... Hai cu pozele ca ne-ati facut curiosi.....sa va vedem moaca la betie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justin_alex2002 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 haide bre gigvarga odata cu pozele alea...imi creste barba pana pui u pozele...nu mai avem rabdare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Link 1/2: https://dlf.transfer...1nov-91e098.zip Link 2/2: https://dlf.transfer...1nov-f7fb6e.zip PS: NU exista poze (mama ei de luminozitate) urate, doar "fotografi" nepriceputi. Distractia bate pozele Sharks Erau unii comentatori "sportivi" mai sus, sa muriti de ciuda ca ne-am facut de cap fara voi. Beatrice, iar ne-ai spalat creierele, desi eu imi doream poza de grup la Crucea de Piatra hi hi hi Editat Noiembrie 11, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 bree ... mai usor cu downloadu ca bolcati site`ul dreaq ... PS: lasati la astia care nu au putut sa ajunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Aoloo poza cu salteaua pe care am dormit, o sa raman cu sechele... Trepida toata, pe ritm de sforait. Am compus o noua simfonie de succes in camera aia. Editat Noiembrie 11, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Toate ca toate, dar toti am vazut vitelu' =)))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate