Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Am auzit de un accident urat la Tineretului, o moto a incercat sa iasa de pe o straduta si sa faca stanga peste linie si o masina l-a luat in plin pe rider. Cica motorul "rupt in doua". Mai multe nu stiu. Cine a trecut pe acolo mi-a zis ca de abia se intamplase si SMURD-ul inca n-ajunsese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 hmm am trecut prin tnrt pe la ora 21 si n-am vazut nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2012 Accidentul am inteles ca a fost in jur de ora 13:00. Mai multe detalii nu ceret ca nici eu nu stiu... am incercat sa aflut tot ce se putea, dar nici macar tipul si culoarea motocicletei nu l-a putut spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 urata treaba daca e reala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 hmm am trecut prin tnrt pe la ora 21 si n-am vazut nimic pe bune ? pe un topic cu un potential accident grav tu scrii tnrt in loc de tineretului si pui un smiley face la final ? ce-i in neregula cu tine ? stiu-stiu, scrii de pe telefon. cine a zis-o pe aia ca prinde curaj cand se uita la oamenii din jur a avut dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 eu prind curaj cand vad cat de inutil e postul tau, in relatie cu postul lui si cu topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 eu prind curaj cand vad cat de inutil e postul tau, in relatie cu postul lui si cu topicul asta. cum, printr-un post inutil tu imi zici ca postul meu e inutil ? Inception level over 9000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Lasa-l pe silencer, e fugit cu butelia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Ce stiti de rider, e ok? Sper sa fie bine...Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_bro Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) 100% on-topic: ieri au bagat butelii in tineretului in jurul pranzului, pana seara s-au terminat. niste curajosi inca discuta despre asta... p.s. era sa uit: MOARTE CONSERVARULUI!!! Editat Noiembrie 5, 2012 de big_bro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 cum, printr-un post inutil tu imi zici ca postul meu e inutil ? Inception level over 9000. tu ai inceput offtopicul cand te-ai decis sa te iei de ce nu-ti iesea tie corect la analiza. si pe urma cand ai zis ca prinzi curaj cand vezi prosti, am zis ca eu prind curaj cand vad prosti care se obosesc sa judece cine-i prost si cine nu, pe un FORUM. deci? reusesti sa intelegi? si da, continuam sa facem offtopic cat vrei tu, sau, mai bine, pana te prinzi ca postu care e offtopic nu mai are nevoie de inca un post offtopic sub el ci tre ignorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Nici nu a inceput topicul bine si voi va certati pe niste prostii. Nici nu scrie in topic de rider si noi vb de ale noastre desi trebuie vorbit de accident si de rider. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 100% on-topic: ieri au bagat butelii in tineretului in jurul pranzului, pana seara s-au terminat. niste curajosi inca discuta despre asta... p.s. era sa uit: MOARTE CONSERVARULUI!!! deci pana la urama a bubuit butelia???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cm.bordei Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 eu stau in tineretului chiar la bulevard, nu am auzit nimic de un astfel de accident . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Nici nu a inceput topicul bine si voi va certati pe niste prostii. Nici nu scrie in topic de rider si noi vb de ale noastre desi trebuie vorbit de accident si de rider. bine punctat..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 si da, continuam sa facem offtopic cat vrei tu, sau, mai bine, pana te prinzi ca postu care e offtopic nu mai are nevoie de inca un post offtopic sub el ci tre ignorat. da ma colegule, ai dreptate dar si tu faci tocmai acelasi lucru, intelegi ironia ? nu prea inteleg, cum adica sunt off topic ? care e topicul de fapt ? pana acum nu exista nici un ontopic aici. "am auzit de un accident in tineretului dar nu stiu detalii" nu este topic. lasati oamenii implicati direct sau indirect in accident sa relateze faptele daca ei asta doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 tocmai asta NU ai facut, si implicit nici eu acum. degeaba imi scoti mie ochii ca nu am facut asta, cand tu ai fost primu stii aia, ala fara de pacate sa arunce primu piatra! oricum, topic netopic, ontopic offtopic, am vazut duminica un cbr noutz oprit in drum, rideru vorbea cu o tanti din loganu parcat langa. stie cineva informatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Mai sunt butelii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate