bradu Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Salut. Am rasfoit forumul, dar totusi vreau sa va mai cer o parere legata de frecventa de inlocuire a uleiului. E corect daca schimb uleiul (Motul 300v) la fiecare 3500 km? Sau e prea des\rar?? Motorul/ Kawasaki zx -10r, 2005. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) Salut. Am rasfoit forumul, dar totusi vreau sa va mai cer o parere legata de frecventa de inlocuire a uleiului. E corect daca schimb uleiul (Motul 300v) la fiecare 3500 km? Sau e prea des\rar?? Motorul/ Kawasaki zx -10r, 2005. Merci Cred ca esti o clona care are chef de caterinca. Sau esti din regnul Bikerus Precautus care se sterge la buci inainte sa se c@ce? Ps Inalt ca bradu .... ca paru'. Editat Noiembrie 8, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 ba!!mereti ma si umflat-va mingea cu intrebarile astea...schimba-l la fiecare 1000 de km...tu pe ce lume traiesti?de cand ai motor de 1 luna?daca ai rasfoit forumul si mai pui intrebarea asta inseamna ca nu l-ai rasfoit cum trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Frecventa ideala : la fiecare 50 de minute. Altfel uleiul statut in motor face acizi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 lasati-l mai..e nou venit pe forum. La 5-6000 km ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 deja terfelita l-ati facut pa colegu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 citeste manualul, acolo ai date intervalele si la ulei si la celelalte consumabile! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bradu Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 Va multumesc pentru sugestii... Probabil ca nu m-am exprimat eu corect, in manual se specifica clar insa am citit niste chestii oarecum diferite aici: http://www.riderforums.com/3rd-gen-z1000-z1000sx-ninja-1000/70343-how-often-do-you-change-oil-3.html http://www.kawiforums.com/oil-lubrication/201122-frequency-oil-change.html TM06UFO nu te cunosc si nu vreau sa fac polemica aiurea. Dar totusi daca vrei sa fi un fel de idol nu mai inghiti cuvintele legate de (cuvant urat) sau prostie. Si apropo, se spune “ca gardu” nu ca paru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 da' ce'are toata lumea cu Motul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 da' ce'are toata lumea cu Motul? arunca banii degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Va multumesc pentru sugestii... Probabil ca nu m-am exprimat eu corect, in manual se specifica clar insa am citit niste chestii oarecum diferite aici: http://www.riderforu...ange-oil-3.html http://www.kawiforum...oil-change.html TM06UFO nu te cunosc si nu vreau sa fac polemica aiurea. Dar totusi daca vrei sa fi un fel de idol nu mai inghiti cuvintele legate de (cuvant urat) sau prostie. Si apropo, se spune “ca gardu” nu ca paru. Tu cred ca nu stii cate sute de mii de intrebari de genul asta au fost adresate pe forum. Schimba-l asa cum se zice in manualul de utilizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Apropos: daca am lamurit-o cu uleiul, voi la cati km va schimbati chilotii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Io cred ca dupa fiecare plimbarica:)) Io cred ca dupa fiecare plimbarica:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 eu ii schimb cand is mucegaiti...si ingalbeniti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Io cred ca dupa fiecare plimbarica:)) Io cred ca dupa fiecare plimbarica:)) franeaza mai repede si nu mai intra pe acostament ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 (editat) Frecvență înseamnă repetiție in timp. Deci, la cate luni se schimbă? Un sintetic bun se poate schimba la un an, daca n-ai făcut kilometri până la schimb obligatoriu. Editat Noiembrie 10, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Frecvenţă înseamnă repetiţie in timp. Deci, la cate luni se schimbă? Un sintetic bun se poate schimba la un an, daca n-ai făcut kilometri până la schimb obligatoriu. Frecvenţă înseamnă repetiţie in timp. Deci, la cate luni se schimbă? Un sintetic bun se poate schimba la un an, daca n-ai făcut kilometri până la schimb obligatoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 franeaza mai repede si nu mai intra pe acostament ! Nu m-am prins de aluzie...:-d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Nu m-am prins de aluzie...:-d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate