Sari la conținut

bradu

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bradu

  1. bradu

    BURSA LOCALA

    De vanzare: --Shoei XR1100 marime M stare impecabila, interior fara urme de uzura, 200 euro neg --cizme Alpinestars Supertech R, marime 44, stare f buna 600 lei --pantaloni piele racing BMW 150 lei marime 54 --bicicleta (cursiera) reconditionata Peugeot, toate componentele (schimbator fata-spate, angrenaj, ergopowere, pinioane) sunt NOI din gama Shimano A073.
  2. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-zx10r-din-2005-609899.html
  3. Fara cuvinte...chiar daca nu-ti dai seama te asemeni destul de mult cu victima...amandoi nu prea sunteti constienti de efectele faptelor sau cuvintelor voastre.
  4. bradu

    GPS MOTO

    Ai zis Android??? Atunci ai o singura optiune SYGIC...ambele programe sunt create de Google, deci vor merge brici...Este cel mai bun, cel mai complet si cel mai exact program gps ptr Android. Il gasesti pe torrente, nu e obligatoriu sa l cumperi.
  5. https://www.youtube.com/watch?v=M-U1yWS_6sg
  6. bradu

    +1 pe lista

    imi cer scuze, nu am inteles la ce te referi...eu te/am intrebat la modul serios ce circuit frecventezi sa sa/l incerc si eu, daca-ti place tie inseamna ca e bun...nu era nici un substrat in intrebarea mea...sper ca nu te/am suparat.
  7. bradu

    +1 pe lista

    Care?? Minigolful nu e golf...
  8. Faina asta ...din moment ce ai raspuns credeam ca ai citit tot ce am scris...Ziceam ca steroizii sunt ca niste camatari care la final iti iau tot ce ti-au dat plus dobanda...acolo era aluzia...nici o legatura cu fumatul si da bineinteles ca nu MAI fumez. ..oricum discutia asta devine ilogica, in era internetului nu prea mai poti pacali pe nimeni, poate doar 2 sau 3 naivi...
  9. Ai dreptate lasa-ma-n prostia mea, tu ai incercat dar n-ai cu cine domle, n-ai cu cine... Lasand gluma la o parte, sper ca nu te-ai suparat, ideea e ca n-are rost sa imprumuti bani de la camatar doar ca sa o duci bine 2 sau 3 luni apoi sa faci foamea tot anul...intelegi ce vreau sa spun. Daca tu folosesti steroizi, e treaba ta, dar cand sfatuiesti public pe altii sa ia, atunci devine treaba noastra, a prostimii intunericite si opace. Si eu iti doresc o zi la fel de buna!
  10. 1...Bine ai zis ca-i surpriza, poate erau bombonele din alea contrafacute, zahar cu faina si asta a fost norocul tau. 2...Esti o autoritate in domeniu?? Vreun profesor sau colaborator la vreo universitate renumita si ai facut studii stiintifice recunoscute pe plan mondial ?? Esti cumva poate ceva campion national&modial de culturism care a avut rezultat bune luand steroizi, mai ales orali, supertoxici si metabolizati direct prin ficat?? Daca da sa vedem si noi o poza sau doua...si atunci da frate venim sa luam cu totii lumina...te facem capitanul nostru. TOTI care vand gunoaie contrafacute prin Tadjikistan zic ca se merita, au efecte bune....din fericire in ultima perioada Politia incepe sa le sune la usa. 3....Ce treaba ai tu sau eu sau el cu DY??? Nici una...ala a beneficiat de cele mai bune produse si a fost consiliat de cei mai buni medici...sunt mult mai multi ceilalti care regreta amarnic...daca tot te referi la mari campioni ce au abuzat de steroizi intreaba/l si pe Paul Dillet cum isi simte ficatul
  11. "io n-am treaba cu nime, imi vad de treaba me" vorba unuia, insa aveti grija cu steroizii, mai ales orali...va puteti alege chiar si dupa un simplu ciclu cu o ciroza&cancer la ficat...si aia nu se trateaza cu paracetamol. exista oameni care vand steroizi, astia toti zic ca au luat si sunt buni, se vede domle, se merita... insa nu degeaba zic altii ca steroizii sunt ca si camatarii, iti iau inapoi tot ce ti-au dat plus dobanda... nu contest ca sunt unii care baga la greu bomboane si au rezultate...fiecare cum are norocu...
  12. )...ideea era alta, nu ca ai avea nevoie...insa pentru un tip care merge la sala testosteronul e "mama si tata" fericirii...e ca si banii sau sanatatea, cu cat mai mult cu atat mai bine, mai ales ala natural nu injectat. Daca ai un program de 4 sau 5 antrenamente per saptamana sunt sanse mari ca dupa un timp nivelul de testo sa scada din varii motive (alimentatie incorecta cu multe zaharuri si putine grasimi saturate---suna ciudat dar grasimile alea rele, saturate cresc nivelul de testo---, cortizolul, nerefacerea nivelurilor optime de minerale cheie ca de ex ZN , nopti nedormite, stress, etc etc).
  13. Multivitamine .... SCITEC Multi Pro (http://www.sciteconline.com/language/en/products/scitec_nutrition/vitamins_and_minerals/multi_pro_plus) sau SCITEC Monster Pak (http://www.sciteconline.com/language/en/products/scitec_nutrition/vitamins_and_minerals/monster_pak) ....ultimul produs este unul dintre cele mai complete de pe piata. Testosteron, potenta, sex.....OLIMP T100 (http://olimp-suplimente.ro/?p=3&id=252) ...asta e produsul suprem, ceva asemanator vei mai simti doar daca gasesti tribulus terrestris bulgaresc autentic, nu chinezarii. Oricum sa nu iei asa ceva daca prietena nu e la indemana...
  14. Te/ai dat de gol...esti dinamovist ...un stelist ar fi incheiat cu..."mue steaua, mue steaua, ei ei "
  15. Sa presupunem ca apasa butoanele alea si apare un cod de eroare...ok...apoi ce face?? Se apuca sa o repare (presupunund ca nu e de meserie) ??? Nu ajunge cu ea la un service specializat (nu alea de schimbat uleiul) unde vor fi identificate&remediate problemele (care pot fi mai multe intr/o faza incipienta) ??? Adica la un utilaj de 5000 euro cu care omul isi risca viata (mergand cu viteza apare un risc nu??) tu vrei sa se apuce cineva de surubarit in fata blocului??? Daca se opreste motorul fix intr-o depasire?? De curand si eu am avut probleme cu pornirea...puneam contactul, bateria ok, motorul invartea doar ca nu pornea. Am fost ferm convins ca s/a prajit fuse junction box-ul, cand puneam contactul bazaia de parca era in scurt. Problema a fost in cu totul alta parte..... din cauza apei s/a dus o mufa de unde nu mai pleca tensiunea corecta (bazaitul din fuse junction box era dat de niste relee ce nu erau corect alimentate, insa fara sa fie defecte).
  16. Nu merita sa dai cu presupusul...pune un tester pe ea.
×
×
  • Creează nouă...