Sari la conținut

bradu

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

bradu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bradu

    BURSA LOCALA

    De vanzare: --Shoei XR1100 marime M stare impecabila, interior fara urme de uzura, 200 euro neg --cizme Alpinestars Supertech R, marime 44, stare f buna 600 lei --pantaloni piele racing BMW 150 lei marime 54 --bicicleta (cursiera) reconditionata Peugeot, toate componentele (schimbator fata-spate, angrenaj, ergopowere, pinioane) sunt NOI din gama Shimano A073.
  2. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-zx10r-din-2005-609899.html
  3. Fara cuvinte...chiar daca nu-ti dai seama te asemeni destul de mult cu victima...amandoi nu prea sunteti constienti de efectele faptelor sau cuvintelor voastre.
  4. bradu

    GPS MOTO

    Ai zis Android??? Atunci ai o singura optiune SYGIC...ambele programe sunt create de Google, deci vor merge brici...Este cel mai bun, cel mai complet si cel mai exact program gps ptr Android. Il gasesti pe torrente, nu e obligatoriu sa l cumperi.
  5. https://www.youtube.com/watch?v=M-U1yWS_6sg
  6. bradu

    +1 pe lista

    imi cer scuze, nu am inteles la ce te referi...eu te/am intrebat la modul serios ce circuit frecventezi sa sa/l incerc si eu, daca-ti place tie inseamna ca e bun...nu era nici un substrat in intrebarea mea...sper ca nu te/am suparat.
  7. bradu

    +1 pe lista

    Care?? Minigolful nu e golf...
  8. Faina asta ...din moment ce ai raspuns credeam ca ai citit tot ce am scris...Ziceam ca steroizii sunt ca niste camatari care la final iti iau tot ce ti-au dat plus dobanda...acolo era aluzia...nici o legatura cu fumatul si da bineinteles ca nu MAI fumez. ..oricum discutia asta devine ilogica, in era internetului nu prea mai poti pacali pe nimeni, poate doar 2 sau 3 naivi...
  9. Ai dreptate lasa-ma-n prostia mea, tu ai incercat dar n-ai cu cine domle, n-ai cu cine... Lasand gluma la o parte, sper ca nu te-ai suparat, ideea e ca n-are rost sa imprumuti bani de la camatar doar ca sa o duci bine 2 sau 3 luni apoi sa faci foamea tot anul...intelegi ce vreau sa spun. Daca tu folosesti steroizi, e treaba ta, dar cand sfatuiesti public pe altii sa ia, atunci devine treaba noastra, a prostimii intunericite si opace. Si eu iti doresc o zi la fel de buna!
×
×
  • Creează nouă...