DENY Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Nu stiu detalii. Am primit si eu poza, poate ajuta pe cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 pare sa fie un maxi scuter cu numar galben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 ce urat arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ludo3005 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Intersectia Tricodava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 din cate se vede nu avea casca..doar o sapca..daca o fi a scuteristului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 pare sa fie un kymco grand dink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Are motor de 50? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Da, exista si varianta cu 50cmc dar si cea de 250, din poze pare 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Damn...ma gandeam ca se va termina dar se pare ca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 cred ca masina venea dinspre ghencea cu intentia sa faca stanga spre piata chilia veche, s-a bagat in mijlocul intersectiei pt a da prioritate si acum cu scuterul nuj ce sa zic. Dupa pozitie cred ca venea dinspre lovinescu cu intentia de a merge spre Hanul drumetului. Cred ca scuterul a fortat galbenul sau chiar a trecut pe rosu iar cel cu masina tocmai atunci vroia sa se bage pt viraj stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 (editat) ^^^cum spui tu asa era sa mi-o iau si eu azi dimineata cu un taximatrist. ocolit insa facand curba pe langa...el da semnal stanga exact cand m-a vazut langa el; normal ! Editat Noiembrie 10, 2012 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 pare sa fie un kymco grand dink Confirm, e un Kymco Grand Dink. Exact de-ala am eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica_Adrian Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Vad eu bine in stanga o sapca. Sa inteleg ca asta purta cel de pe scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Daca era cioara scuteristu si s-a dus mare branza....O jigodie in minus!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 :mexicanwave: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Daca era cioara scuteristu si s-a dus mare branza....O jigodie in minus!!!! Nush'ce sa zic... modelul ala e destul de scump. In magazin e 2400 EUR de-aia sunt destul de putine pe strada si n-am vazut ciori calarindu-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Nush'ce sa zic... modelul ala e destul de scump. In magazin e 2400 EUR de-aia sunt destul de putine pe strada si n-am vazut ciori calarindu-le. Pretul nu prea conteaza ca ei nu il iau din magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Un tigan vindea ceasuri la o taraba. Vine un client si il intreaba daca poate incerca un ceas. Tiganul e de acord. Clientul isi pune ceasul pe mana, se uita putin la el si apoi o ia la sanatoasa! Tiganul uitandu-se lung dupa el, zice: - Mo, manca-ti-as! Asta mi l-a luat la pret de achizitie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Un tigan vindea ceasuri la o taraba. Vine un client si il intreaba daca poate incerca un ceas. Tiganul e de acord. Clientul isi pune ceasul pe mana, se uita putin la el si apoi o ia la sanatoasa! Tiganul uitandu-se lung dupa el, zice: - Mo, manca-ti-as! Asta mi l-a luat la pret de achizitie... LIKE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate