vik55 Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Mai fratilor voi chiar vreti sa veniti cu motoarele maine seara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Eu prezent.. la orice, oriunde, se stie Vineri la ora 20:00 la Victoriei. NU ii mai bagati in seama pe cei care posteaza aiurea ! Cel mai bun tratament pentru oftica lor este ignoranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2012 In principiu, eu si Alex, da. Dar daca cineva care n-are masina nu vine cu moto, atunci luam noi masina, ca sa-i lasam acasa pe fiecare. Asa ca, cei care nu aveti masina si veniti pe jos, anuntati-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Legat de intalnire... Eu posibil pe moto, ca ma asteapta, cuminte ..si merita! hi hi hi NU ca posibil... Vii sigur cu moto. Mai fratilor voi chiar vreti sa veniti cu motoarele maine seara ? Eu nu am cu ce altceva sa vin Cand se face mai frig nu o sa mai vin deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Eu Vineri seara o bag la iernat asa ca cine stie cum o sa fie...... Oricum ne vdm acolo si dupa mai vedem Daca nu ai echipament nu stiu daca se mai merita....seara este foarte frig Cine vine pe moto si nu are echipament sa bage 3 perechi de izmene..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 eu, unu, nu cred ca pot ajunge la 8 acolo. Daca se stabileste ceva ma uit aici si zic ce doresc.. (pare rau... la mine programul se termina la 18...pana ajung acas mai fac 1h...deci..ajung cam...batut/). Daca cineva organizeaza la el "acasa" ceva, si doreste sa ma/ne invite apoi, ma bag si vin si cu ceva "merinde" ..daca nu......nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2012 Pai te asteptam la un snitel si o clatita, tot in Regie. De strans la cineva, o sa ramana pe sambata seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Suna de parca ai construit un zid electrificat in jurul vostru, imposibil de escaladat. Este un forum deschis, unde te intersectezi cu tot felul de pareri si nu toate coincid cu ideile voastre..asta in primul rand.. Nu stiu daca ai sesizat, dar bascalia fina a venit prin intermediul unor useri vechi, mobristi experimentati, carora ideea de a scrie 20 pagini pt.o amarata de iesire pina hat departe, la Targoviste nu le poate starni decit rasul si garagata.. Fara sa te superi pe mine, nu o spun cu rautate, dar ideea de a "te izola" pe un forum public nu denota prea mare-nu striu cum sa spun sa nu deranjez- diplomatie si ingeniozitate.. luigi, come on man, uita te in CI si nu fa posturi aiurea. vezi ca phantoml zice si el de bine , cred ca se lasa de o sighisoara. ti as da PM dar ar insemna sa sau 2 , si la tine si la el. cineva intelept mi a spus ceva odata, daca te bagi in cocina te papa locuitorii. eu era cat pe ce sa alunec, dar intelept(it) de altii am evitat. hai ca pe vremea noastra se lua bacul, acum e cu "care e cu coada pe sus" mai mult. sanatate si respect sa fie @bogdan+luigi -ontopic de plimbare, "plimbare, germanos "? Luigi stai linistit si nu-ti mai pierde timpul pe catele ce doar latra de dincolo de gardul spitalului 9. Limbajul folosit pentru latratul in public denota o educatie...dresaj vroiam a spune, deficitar. Asa ca te bagi la o Sighisoara in w-e? trolule, laule, vezi mai sus, ce ziceai ? one day trip ? vremea nu e chiar ..roza . ce zici de un "rausor" ? ai vazut pozele de la cristache @co? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Cum spuneam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Cata prostie pe unii.....se baga in seama pe un topic cu care nu au nici o legatura si mai fac si planificari pt iesirile lor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Cata prostie pe unii.....se baga in seama pe un topic cu care nu au nici o legatura si mai fac si planificari pt iesirile lor.... Persoanele alea se numesc: neadaptate, neintegrate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2012 Nu-s prosti Lucian, sunt doar rai si aproape ca poti spune ca-s si tarani needucati. Diseara cum faci daca lasi motoru' la garaj? Vine sotia cu masina sa te ia apoi? Daca nu e nimeni care vine pe jos, venim si noi tot cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Noi trebuie sa ii ignoram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Nu stiu cum o sa fac daca las motoru pt ca si sotia lucreaza pana la 20.30 si daca se duce dupa masina si se intoarce face cam 2 ore. Asa ca poate trec pe acolo , iese si sotia de la munca si poate stam putin cu voi si dupa o luam din loc. Vb diseara oricum Sa aveti o zi buna De data asta este mai greu pt ca nici ea nu a plecat cu masina de acasa. Alta data o sa fim cu masina si o sa fie mai usor....mai ales ca am soferita si eu pot sa beau o bericioaica pt ca stau in dr..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 luigi, come on man, uita te in CI si nu fa posturi aiurea. vezi ca phantoml zice si el de bine , cred ca se lasa de o sighisoara. ti as da PM dar ar insemna sa sau 2 , si la tine si la el. cineva intelept mi a spus ceva odata, daca te bagi in cocina te papa locuitorii. eu era cat pe ce sa alunec, dar intelept(it) de altii am evitat. hai ca pe vremea noastra se lua bacul, acum e cu "care e cu coada pe sus" mai mult. sanatate si respect sa fie @bogdan+luigi -ontopic de plimbare, "plimbare, germanos "? trolule, laule, vezi mai sus, ce ziceai ? one day trip ? vremea nu e chiar ..roza . ce zici de un "rausor" ? ai vazut pozele de la cristache @co? Trol speaking off-topic: Nu stiu de Rausor cum e drumul. Vremea e buna w-e asta. Ce faci, te bagi la o cafea la Sighisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Daca nu sunteti in stare sa organizati ceva sau nu stiti cum....stati pe topicul asta...poate asa se prinde ceva de voi si reusiti si voi sa iesiti 3 - 4 motoare la plimbare. Adevarul ca la o iesire de 3 motoare nici nu poti deschide un alt topic....te agati ca puricele de topicul deschis de altii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Daca nu sunteti in stare sa organizati ceva sau nu stiti cum....stati pe topicul asta...poate asa se prinde ceva de voi si reusiti si voi sa iesiti 3 - 4 motoare la plimbare. Adevarul ca la o iesire de 3 motoare nici nu poti deschide un alt topic....te agati ca puricele de topicul deschis de altii..... MOR DE RAS =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 V-ati facut topic cu Sighisoara, treceti acolo. --------------------------------------- M-a sunat Laura, o sa vina si ea. Azi pe Stefan cel Mare, m-am intalit cu Laur, cel cu Intruderu 1800, o sa vina si el la ora 20:00 la Victoriei. Vine si Justin cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Sa vezi ce dardaim noi de frig in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Ce sa faci daca va mananca pielea sa veniti pe moto.....mai ales cei fara echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) Mie de dardait chiar nu mi-e. Sper doar sa nu o tavalesc. Ca se duce in toate directiile Mi-a placut asta si I HAD TO SHARE: Editat Noiembrie 16, 2012 de LadyRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Eu vin cu moto pana acolo ca sa o duc la garaj....sper sa ajung fara incidente. Ar fi culmea....sa cad la ultima plimbare pe sezonul asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Copiii aveti grija ,asfalt rece cauciucuri reci aderenta 0 ,imi pare rau eu acum sunt inca la munca ,mancati o clatita si pt mine ,pt maine sau duminica daca puneti ceva la cale dati un semn ,ma przint si eu cu balena la oarece gratar si un cico . Copiii aveti grija ,asfalt rece cauciucurii reci aderenta 0 ,imi pare rau eu acum sunt inca la munca ,mancati o clatita si pt mine ,pt maine sau duminica daca puneti ceva la cale dati un semn ,ma przint si eu cu balena la oarece gratar si un cico . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2012 Victor, i-am dat mesaj lu' ala micu', el nu ne onoreaza cu prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Ala "micu" este la condus [ pt cat B ] regim seara ,sper sa nu ma fac de ras ,am zis ai iau cheile de la mobra daca nu i-a B-ul din prima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate