LO550 Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Enduro: moto, quad, atv, auto 4x4. Nu trebuie licenta de pilot si nici vizita medicala ( totul este pentru fun ). In taxa este inclusa cazarea si masa. ( taxa va fi anuntata ulterior). Sisteme de navigatie: gps sau road-book. Se admite orice fel de motociclete enduro, se pot folosi cauciucuri cu , cuie (cine poseda) . Se merge in echipe de cate 2 , 3 piloti.Vor fi 2 clase : EXTREM SI OPEN. Pentru alte informatii : lorenzo_moto@hotmail.com . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Nu pierdem garantia daca ne dam la curse? Poate pana atunci ne punem senile. Cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 misto Aveti vro Husa de inchiriat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 hai baieti! faceti echipele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmyn Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 asa...dar unde se tine la poiana pinului sau la izvoranu...cazarea unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 cazarea va fi in Monteoru Nu pierdem garantia daca ne dam la curse? Poate pana atunci ne punem senile. Cine stie? O PIERZI DACA STAI ACASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 cazarea va fi in Monteoru O PIERZI DACA STAI ACASA Bine bre. Daca ma lasa doctoru' la anu' trebuie sa imi faci un autocolant cu HUSABERG TEAM cu nr 333(half devil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPV13R Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 programul mai exact? Sau la ce ora tre sa fim pe 1 acolo? Coechipieri pt un quad-ist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Frumos de tot nea Lorenzo! Vin si eu daca nu e zapada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Frumos de tot nea Lorenzo! Vin si eu daca nu e zapada! Si eu vin mai mult ca sigur , poate se indura vreun drujbist cu Husaberg sa faca echipa cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPV13R Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Frumos de tot nea Lorenzo! Vin si eu daca nu e zapada! Ionut nu cred ca mai vine, sau poate doar sa vada ce si cum. Un accident stupid i-a bagat umaru in reparatii pe timp de iarna. Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Ionut nu cred ca mai vine, sau poate doar sa vada ce si cum. Un accident stupid i-a bagat umaru in reparatii pe timp de iarna. Insanatosire grabnica. din pacate asa e ne vedem la anu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 Mai multe informatii...? Taxa, trasee, prognoza meteo, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 (editat) REGULAMENT EXTREM ADVENTURESDescriereEvenimentExtremAdventure2006.doc Editat Noiembrie 22, 2006 de LO550 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 REGULAMENT EXTREM ADVENTURESDescriereEvenimentExtremAdventure2006.doc Bafta maxima! Super taxa de participare. La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Ne intereseaza conditiile de cazare, parcare, paza si mai ales lungimea si dificultatea traseului. E traseu comun Moto, Atv, Auto? sau cu sectiuni separate.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Ne intereseaza conditiile de cazare, parcare, paza si mai ales lungimea si dificultatea traseului. E traseu comun Moto, Atv, Auto? sau cu sectiuni separate.? mda...asta m-ar interesa si pe mine. nu as vrea sa ma vad in situatia de a da pedale pe o panta si cu un Land-Cruiser mugind in spate din pozele saitului extreme adventures am dedus ca e un fel de concurs enduro cu masini. ....si eventual neshte mobre pe acelasi traseu, cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
destroyer Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 mda...asta m-ar interesa si pe mine. nu as vrea sa ma vad in situatia de a da pedale pe o panta si cu un Land-Cruiser mugind in spate din pozele saitului extreme adventures am dedus ca e un fel de concurs enduro cu masini. ....si eventual neshte mobre pe acelasi traseu, cred. Exista traseu separat pentru moto. Pentru informatii sunati organizatorii: Florin Radu GSM +40 741 217 238 email: floyota@yahoo.com Mihai Doxan GSM +40 740 000 030 email: mdoxan@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 MOTOCICLETELE ATV IAU STARTUL PRIMELE ITI GARANTEZ CA NU O SA FII CALCAT DE NICI O MASINA ,EU AM FOST LA TOATE CONCURSURILE ORGANIZATE DE EI,SI CU TOTUL ALTCEVA ATMOSFERA, ORGANIZARE ,PETRECERE,NU ARE LEGARURA CU COMPETITIILE DIN CAMPIONATUL NOSTRU DE DOI BANI,EU NU O SA MAI PARTICIP LA NICI UN CONCURS DIN CAMPIONATUL NATIONAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmyn Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 toate bune si frumoase...ce enduristi din buzau sunt??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 N-o fi vreo cursa in genul "Motorstorm " ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
swat-seb Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 (editat) URGENT!!!Si eu caut coechipier!Grizzly 660 here! Caut coechipier ATV!Urgent! Tel : 0765471541 Id: swat_seb Editat Noiembrie 29, 2006 de swat-seb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Poze de azi ? are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 supertare concursul.....asa din ochi, au participat vreo 45-50 jeepuri, 30 moto si 4 atv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 URGENT!!!Si eu caut coechipier!Grizzly 660 here! Caut coechipier ATV!Urgent! Tel : 0765471541 Id: swat_seb sper ca ai fost multumit de coechipierul pe care l-ai avut. eu oricum - merci pentru sportivitate si felul in care am mers impreuna. in rest despre concurs............... a fost vreme foarte frumoasa si o atmosfera deosebita, pacat ca la final organizatorii au stircat-o cu romanismele si furaciunile caracteristice, privand pe unii de adevaratele rezultate si favorizandu-i pe altii... per total, superb, dar super dezamagitor la sfarsit. tipic romanesc as spune. Bravo concurentilor RUSINE organizatorilor merci sebi, te mai astept la start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate