Constantin Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Spirit of Motion propune pe probike o excursie la Zimbraria Bucsani, langa Targoviste. Intalnire la ora 11,30 la Lukoil Chitila - spre Targoviste. Mi-am pus mansoane de protectie la frig - sa le probez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 9, 2013 Autor Share Postat Martie 9, 2013 Spirit of Motion revine cu propunerea pt maine - pe probike. Eu o voi lua pe Targoviste fiind cu Kawa care are alergie la asfalt si ii aspept la zimbrarie pe la 11,30 - 12,00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) Spirit of Motion revine cu propunerea pt maine - pe probike. Eu o voi lua pe Targoviste fiind cu Kawa care are alergie la asfalt si ii aspept la zimbrarie pe la 11,30 - 12,00. REZERVATIA DE ZIMBRI - BUCSANI-RATESTI - DUMINICA 10 MARTIE 2013 175 km INTALNIRE ORA 10.30 LA BENZINARIA MOL DE LA INTERSECTIA IESIRII DIN BUCURESTI CATRE BUFTEA. (din bucuresti se iese pe calea Grivitei, Bucurestii noi, Laromet, Lac Straulesti). Benzinaria este pe partea dreapta, exact inainte de sensul giratoriu care intersecteaza centura. Vin si eu la 10,30 la benzinaria MOL Editat Martie 9, 2013 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Dom Profesor rugaminte mare...sa scrieti aici daca se poate intra si cu chopperele pana la Zimbrarie...weekendul urmator vreau sa merg si eu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Dom Profesor rugaminte mare...sa scrieti aici daca se poate intra si cu chopperele pana la Zimbrarie...weekendul urmator vreau sa merg si eu acolo Da se poate si cu chopperul-am intrat cu shadow de 600 fara pb -e un pic de drum forstier foarte ok-mai rau e asfaltul din Bucsani pana acolo dar se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Singura problema, daca sunt ploi recente, in zona de padure. A intrat un VTX1300 astazi, cu putine emotii, dar a intrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 De drumul prin padure ma temeam si eu...si cum weekendul urmator se anunta ceva ploi probabil mai stau un pic... Ceva restaurant prin zona pt o ciorba calda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Singura problema, daca sunt ploi recente, in zona de padure. A intrat un VTX1300 astazi, cu putine emotii, dar a intrat. Am pus o harta cu drumul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Zimbraria Neagra, Bucsani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 aici ai traseul + alte sugestii! /index.php?/topic/691687-zimbri-zimbri-multi-zimbri/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Un traseu frumos. Animalele impresionante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 am fost weekendul trecut. impresionant , indeed. inca mai sunt(em) romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solidox Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Cred ca ma duc duminica, ca e mai cald un pic si nu prea am echipament... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Un film cu drumul catre zimbrarie, facut in primavara cand am fost cu chopperele la noroiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 stire tragica http://www.evz.ro/detalii/stiri/vor-sa-ne-impuste-zimbrii-direct-in-rezervatii-1080070.html se pare ca va fi cam ultimul an in care ne mai permitem "luxul" de a vedea cu ochii nostri niste animale minunate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valy777 Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 ce rau imi pare ca nu am stiut de excursia voastra! sunt din bucsani si va pot ajuta cu informatii din zona....sau daca e nevoie....va cazez la mine..:-). va astept daca mai veniti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate