CuCun Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Mega parteeeeeeeeeeeeeee aseara!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Mega parteeeeeeeeeeeeeee aseara!!!!! CEVA pozzeee ??? de la petrecerea cu pricina ??? -- Si la noi Vineri seara , la lasat cu mega petrecere cu scopul adunarii de donatii pt familii neajutorate din tot judetul Hunedoara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 CEVA pozzeee ??? de la petrecerea cu pricina ??? Nu cred ca e indicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Foarte tare actiunea,inca nu m-am decis daca o fost mai fain ca in primu an,dar aseara...dezmatz! Pana la urma am demonstrat cu totii ca se poate dom'le! Numa sa sa vreie! Chiar asa,poze de la party!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby K77 Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 ...deci S-a strans si s-a cheltuit mirifica suma de 5230 RON. Le multumim si suntem recunoscatori urmatorelor persoane: Dudu, Stan Alex, Gaby, Cucun, Andrei, Vili Intruder, Razvan Motobike, Miha+Remus, Dan+Andreea, Danut, Kato, George, Adi Flex, Imi, Manu, Cristi+Dani Jula, Cristi+Anca, Nicu+Alex Pirlea, Robi VFR, Rookie, Marian VFR, Titi, Ariciu, Roxana, Dani Etap, Cristi BMW, Mike, Robi Sheol, Ati+Larking, Nicu Transalp, Rockeru, Mircea, Ovi Picasso, Gabi+Nico. Deasemenea multumim familiilor, prietenilor si colegilor acestora si anonimilor care nu au vrut sa-si dezvaluie identitatea. Multumim firmei A.S.A pentru donatia in bani. Multumim firmei METRO pentru cele 15 baxuri de cola si 90 kg de portocale. Si vreau sa-i multumesc special lui George-Skorillo, care a strans singur o suma considerabila. Ne vedem sambata! Salutare all. Vreau sa-i multumesc si sa-l trec pe lista si pe Buzy Ducati, care a participat cu 70 de lei din care am cumparat baxul de banane pentru centrul de batrani. Ciao, ciao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oviYO Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Totul a iesit bine pana la urma si ma bucur pt asta. cateva poze si de la mine , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Felicitari pentru actiune!Mie cel mai mult mi-a placut de echipa de 7 Mosi pe motoare care au inaugurat autostrada sambata cu o viteza de croaziera de 140-150km/h .Pentru luna decembrie e ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Reusita si actiunea de anul acesta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Felicitari pentru actiune!Mie cel mai mult mi-a placut de echipa de 7 Mosi pe motoare care au inaugurat autostrada sambata cu o viteza de croaziera de 140-150km/h .Pentru luna decembrie e ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 si totusi vrem mai multe poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Felicitari pentru actiune!Mie cel mai mult mi-a placut de echipa de 7 Mosi pe motoare care au inaugurat autostrada sambata cu o viteza de croaziera de 140-150km/h .Pentru luna decembrie e ceva... Abia ne-am tinut dupa tine cica 110-120... cum ai iesit cum 150km/h gaz gaz gaz pana la coliba cu bunatati din tm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Felicitari prieteni Am observat de la an la an ca ,pe mosul din imagine,nu-l mai cuprinde cureaua.Anul acesta a renuntat la ea Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi va pupa yedu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 andi a mancat tot platoul de biscuiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 andi a mancat tot platoul de biscuiti ...sa ii fie de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 nah, a aparut vreun articol, ceva... despre actiune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobristu Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 frumos ca de fiecare data. felicitari //////// dinpacate eu anul acesta nu am putut participa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Traditia trebuie sa continuie. Dupa cum ne-am vorbit multi motociclisti in zilele trecute trebuie sa sunam adunarea ca sa ne punem la punct cu organizarea. Propun ca sambata 17 Noiembrie la ora 14 sa ne reantalnim la Clubul Flex (daca e deschis la ora aia) . Nu intru in amanunte aici, Vom dezbate atunci toti cum vom face si ce vom face. Actiunea zic eu o putem face pe data de 22 Decembrie. Discutiile raman si aici pe forum pana atunci. La actiune se pot baga toate persoanele doritoare. Sper sa fiu inteles bine spunand asta. Cine are idei si propuneri le poate posta aici. Va rog anuntati pe cat mai multi dintre noi, poate nu intra pe forum. Ne vedem asadar sambata la Flex. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 eu voi fi prezent:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) Traditia trebuie sa continuie. Dupa cum ne-am vorbit multi motociclisti in zilele trecute trebuie sa sunam adunarea ca sa ne punem la punct cu organizarea. Propun ca sambata 17 Noiembrie la ora 14 sa ne reantalnim la Clubul Flex (daca e deschis la ora aia) . Nu intru in amanunte aici, Vom dezbate atunci toti cum vom face si ce vom face. Actiunea zic eu o putem face pe data de 22 Decembrie. Discutiile raman si aici pe forum pana atunci. La actiune se pot baga toate persoanele doritoare. Sper sa fiu inteles bine spunand asta. Cine are idei si propuneri le poate posta aici. Va rog anuntati pe cat mai multi dintre noi, poate nu intra pe forum. Ne vedem asadar sambata la Flex. Numai bine! La ora 16 daca vrei... de la ora aia e deschis Flexu' sambata Editat Noiembrie 12, 2012 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Atunci ora 16 sa fie. Dati zvon sa vina cat mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 atunci la ora 16 sa fie mai kato atatia nis de nici nu stiu unde o sa incapem atatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 atunci la ora 16 sa fie mai kato atatia nis de nici nu stiu unde o sa incapem atatia Rabdare prietene, ne adunam noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) mai multe detalii FACEBOOK LINK ! Editat Noiembrie 20, 2012 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate