claude307 Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Imi puteti spune va rog, cei cu motoretele modificate (bobbere, cafe, choppere)...unde isi fac itp-ul? de preferat in zona moldovei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Imi puteti spune va rog, cei cu motoretele modificate (bobbere, cafe, choppere)...unde isi fac itp-ul? de preferat in zona moldovei.. Daca ai tot ce tine de lumini omologat (E-ul pe ele) ai fara xenon, tobele nu aud nesimtit de tare si motorul arata cat de cat decent treci la orice statie ITP, exceptie facand RAR-ul, aia te cauta si in poponeata numa sa iti gasesca nod in papura. In Iasi poti merge la Madras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Daca ai tot ce tine de lumini omologat (E-ul pe ele) ai fara xenon, tobele nu aud nesimtit de tare si motorul arata cat de cat decent treci la orice statie ITP, exceptie facand RAR-ul, aia te cauta si in poponeata numa sa iti gasesca nod in papura. In Iasi poti merge la Madras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreeay Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 prietene, fara suparare da' chestia aia nu e "street legal". Nu te obosi sa mergi la orice statie ITP fara macar semnalizari si oglinzi. Daca ai tot ce tine de lumini omologat (E-ul pe ele) ai fara xenon, tobele nu aud nesimtit de tare si motorul arata cat de cat decent treci la orice statie ITP, exceptie facand RAR-ul, aia te cauta si in poponeata numa sa iti gasesca nod in papura. In Iasi poti merge la Madras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Mergi la Piatra Neamț...spre RAR e un nene cu o stație ITP care cred că te-ar putea ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Mergi la Piatra Neamț...spre RAR e un nene cu o stație ITP care cred că te-ar putea ajuta... Treziti-va oameni buni ... Inteleg e modificat, astia de la RAR is cretini si nu accepta nici o modificare dar nu tu oglinzi, nu tu semnalizari ... astea nu-s chestii de trecut cu vederea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) Ionuț ce nu ai înțeles din postarea mea?...este nenea din Dumbrava sau de unde naiba e...cu o stație ITP care te lasă să treci mai ușor...este autorizat pentru moto și lumea merge la el de ani buni. Am dat un reper... spre RAR... ar trebui totuși măcar semnalizatoare...cu oglinzile mai pot lipsi...sau ceva capăt de ghidon cred că da ok... Editat Iulie 23, 2014 de MAN!AC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 De ajutat te ajuta toata lumea daca e sa o iei asa ca e in interesul lor, la Madras spre exemplu daca te duci iti vand semnalizarile si oglinzile, ba chiar ti le si monteaza, numa sa platesti(logic), in fine ... eu cel putin am inteles din ce ai scris ca il trimiti la cineva care trece cu vederea chestii de genu, ori astea tin atat de siguranta personala cat si a celor din jur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreeay Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 nu-ti face nici macar batranul ITP fara oglinzi si semnalizari. Isi risca autorizatia si implicit painea. Daca cineva de la RAR face verificare 'peste', l-au ars. E chestie de bun simt - plus ca semnalizarile si oglinzile trebuie sa apara in poza care e obligatorie, altfel nu poate inchide fisa aia de ITP. mai inchid oamenii ochii, treci mai usor, sa zicem, dar nu in orice conditii Ionuț ce nu ai înțeles din postarea mea?...este nenea din Dumbrava sau de unde naiba e...cu o stație ITP care te lasă să treci mai ușor...este autorizat pentru moto și lumea merge la el de ani buni. Am dat un reper... spre RAR... ar trebui totuși măcar semnalizatoare...cu oglinzile mai pot lipsi...sau ceva capăt de ghidon cred că da ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 ok, multumesc mult pentru raspunsuri...acu are oglinzi, semnalizari, mai am cate ceva pe la carburatoare si apoi itp-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 O mica intrebare daca se poate sa primesc un raspuns. La ITP o sa intampin probleme daca am o mica adancitura pe rezervor ( 3-4 cm) cazuta de pe loc si sarit un pic vopseaua. Multumesc anticipat pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Nu cred ca o sa ai probleme. Mergi la Madras . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Am uitat sa trec si prin acest topic. Am facut ITP-ul pe 5 aprilie la Madras. Pot spune doar 2 lucruri: 1. Baieti de nota 10. 2. Recomand oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Exact, recomand si eu ITP-ul la Madras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 ^ Subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Nu cred ca o sa ai probleme. Mergi la Madras . Multumesc de raspuns si scuze de intarziere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate