Doctoru Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 (editat) Salut. Uitandu-ma la American Chopper am vazut ca cei de la O.C.C. au facut un bobber cu indicator de benzina traditional, lateral. Ar da bine si pe unele comuniste, sau cel putin pe cele modificate, dar nu stiu daca s-ar merita la noi in tara, cred ca s-ar fura la benzina din rezervoare prin aceste sisteme. Uite si poze cu un kit. Editat Ianuarie 6, 2013 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Nu e noutate, a făcut și @mas_oyama la rezervorul lui așa ceva. Apoi, ce te face să crezi că nu e la fel de simplu de șutit benzina pe la robinet? Eu n-am pățit-o pînă acum să mi se fure benzina din rezervor, curge ea singură... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 (editat) Prea complicat. Mai simplu, zic io, pe lateral, o tăietură cu flexul cu o pînză lată de vreun centimetru, apoi lipit ceva plexiglas transparent rezistent la benzină, cu ceva silicon sau răşină rezistentă la benzină. Şimplu şi chiar mai elegant. Da' nu-i mai simplu de privit cu lanternuţa brichetei prin buşonul rezervorului? Editat Ianuarie 6, 2013 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Sau cu bricheta direct Mie nu mi se pare cine stie ce realizare dpdv estetic. E mai interesant de adaptat un senzor, macar sa iti arate cat mai ai un pic in rezervor, sa stii cand alimentezi, asa aveam la pegaso. Iar asa, rezervorul ramane curat, inventia vine sub rezervor si un led e plasat undeva convenabil, poate in bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Cel mai bun lucru e sa ai rezerva functionala si sa sti cat poti merge pe ea. Aspectele artistice ale unui indicator de soiu ala ? depinde de gusturile fiecaruia Aspectele practice ? in mers nu il vezi, e ceva ce se poate sparge sau rupe mai ales daca trantesti mobra, etc. Cine isi stie motoreta poate sa spuna cata benzina mai are in ea dupa cum se aude cand o clatini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 (editat) Pt. unele modele de mobrã,existã busonul rezervorului,cu indicator de nivel.Are prins de el un lãntzisor, cu un plutitor.M-a interesat si pe mine subiectul ãsta,asa c-am cãutat si-am gãsit chiar un kit universal,format din sondã de nivel+cesuletz indicator. http://www.ebay.com/itm/330729883276?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Costã cam 75 $,cu transport cu tot. Nasol cã trebuie tãiat un capac în rezervor,pe unde se bagã sonda. Editat Ianuarie 6, 2013 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 (editat) eu nu vad utilitatea unui dispozitiv de genul asta, cata vreme iti stii consumul mobrei si mai ales poti oricand deschide busonul: benzina e vizibila si fara bricheta... :-) Editat Ianuarie 6, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 De acord cu festina, la majoritatea comunistelor benzina se vede cu ochiu' liber pana la ultima picatura. iar cat despre faptul ca da bine... sa nu exageram totusi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 la majoritatea comunistelor benzina se vede cu ochiu' liber pana la ultima picatura. si nu numai la comuniste! :-))) dispozitivul e o fitza, in opinia mea. are mai multe dezavantaje decat avantaje, mult mai multe. coplesitor mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 De sub-forumul Chopper/Custom nu s-a auzit pana acum ? Parca eram pe "Coltul Comunistelor" ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 cata vreme iti stii consumul mobrei Haha, la IJ în particular, şi chiar la motociclete în general, îl poţi doar estima ce te faci cînd nu-ţi merge kilometrajul şi nu ştii cît ai mers? Ce te faci cînd uiţi cîtă zamă ai pus? Oricum, da, la moto te uiţi prin buşon şi vezi cît mai ai... chiar pîn la ultima picătură. Asta, am descoperit-o chiar din prima săptămînă de deţinere de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Haha, la IJ în particular, şi chiar la motociclete în general, îl poţi doar estima la Ij in particular il poti doar estima, da; la motociclete, in general, consumul il stii cu exactitate. Cam asa e la motociclete, Vulpoiule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Haha, la IJ în particular, şi chiar la motociclete în general, îl poţi doar estima ce te faci cînd nu-ţi merge kilometrajul şi nu ştii cît ai mers? Ce te faci cînd uiţi cîtă zamă ai pus? Oricum, da, la moto te uiţi prin buşon şi vezi cît mai ai... chiar pîn la ultima picătură. Asta, am descoperit-o chiar din prima săptămînă de deţinere de moto. daca uiti cata zama ai pus sau nu stii cat ai mers meriti sa impingi si rezerva te scoate din kko + nu te opreste nimeni sa te uiti pe gaura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 ...şi ce-i culmea ironiei, chiar azi am trecut pe lîngă IJ şi mi-am amintit de discuţa asta; în secunda 2 am şi dibuit un loc excelent de amplasat o fantă transparentă, care să fie şi protejată şi să fie şi foarte vizibilă, chiar din mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Solutia trebuie sa fie sigura , sa nu te trezesti ca picura benzina pe motorul incins . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Ce ziceți de o mică cantitate de rezervă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saharian Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Vai ,vai,vai!Cita tevatura! De parca nu sint Peco-uri destule!Hai sa ne complicaaaam! Cati dintre voi ati prins 5 litri benzina tranzit,la un drum ceva mai lung, daca nu erai din judet,primita si aia daca dadeai o atentie,Cozile la Peco pt 20l lunar,daca aveai masina? Luati-va rezerva!!Din Satu Mare la Tg Mures cu Hoinarul aveam 2 canistre de 10 l legate cu sfoara de telescoapele spate,+cumnatu-meu+bagaje.Ca nu se stia de primim benzina pe drum. Nu sinteti normali,bani sa fie ca benzina este peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate