silencer Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 vreau sa stiu care dintre voi are viziere fumurii sau alte culori(amber si yellow de ex) si cum e cu ele, noaptea, ziua, ploaie, soare.. whenever M-am uitat la clipul asta si nu stiu daca sa merg pe un light, ca sa fie versatil sau negru, ca na, viziera neagra, ochelari de soare permanent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 (editat) vreau sa stiu care dintre voi are viziere fumurii sau alte culori(amber si yellow de ex) si cum e cu ele, noaptea, ziua, ploaie, soare.. whenever M-am uitat la clipul asta si nu stiu daca sa merg pe un light, ca sa fie versatil sau negru, ca na, viziera neagra, ochelari de soare permanent. salut. am eu iridium si fumurie(neagră). ambele sunt ok. cu cea iridium ma împac mai bine. doar ca noaptea nu vei face nimic, indiferent ca e fumurie sau iridium. am mers de vreo 2 ori cu ele, pt ca m-a prins noaptea pe drum. cu cea neagra nu puteam vedea la 2 metri pe cand cu cea iridium era oarecum ok, dar daca mergi încet. pe ploaie sau alte condiţii meteo nu am avut probleme. cea iridium imi place mai mult ca nu ma oboseşte nici la ochi. daca ai arai, am o viziera acasa. nu mai tin minte de care e, daca nu ma insel e clara si pe pt Arai G type. eu am avut 3 luate pt mine, dar in loc sa iau L-type, am luat G-type. Editat Aprilie 27, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 mi-am luat pana la urma un light smoke. pot sa zic ca e cam cel mai bun compromis. pe zi nu aveam o problema asa mare cu lumina puternica ci cu reflexiile. asta am impresia ca e polarizata ca brusc totul se vede mai clar. am mers si pe noapte cu ea si nu te incurca cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 ce model de arai ai? eu am un RX7 si un Chaser. viziera la a mea parca e Iridiun rainbow nu gasesc alta poza, nu stiu ce-am facut, dar cred ca le-am sters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusu81 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Cumpar vizera arai chaser dark smoke L-TYPE,MARIMEA LA CASCA ESTE M,DACA ARE CINEVA SA DEA UN SEMN,preferabil noua,si un pret la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gtigabi Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Mi-am achizitionat si eu un Arai RX7/Corsair, sper sa nu am ocazia sa o incerc, este S...problema mea, capul mic si mintea inca lejera Am luat casca cu 2 viziere, cea clara din pacate nu are Pinlock, incerc sa vad cum o sa rezolv si problema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 problema o rezolvi mergand cu viziera putin crapata cand se abureste si o inchizi inapoi cand se curata.. asta daca e prea frig sa o tii putin deschisa. sistemul de pozitionare al vizierei mi se pare splendid comparat cu alte casti care le-am vazut. @crazy, casca mea e un viper gt negru mat. pe bune ca recomand tuturor viziera light smoke. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Rx-q este aceeasi casca cu quantum-ul? Unde pot proba un rx-q in Bucuresti? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Rx-q este aceeasi casca cu quantum-ul? Unde pot proba un rx-q in Bucuresti? Multumesc partiam din ce vad sunt identice. mai pe romaneste, un quantum imbunatatit. cat despre probat, doar un posesor sau poate iti faci timp sa te duci pe la magazilenele specifice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Tocmai asta intrebam eu, care sunt magazinele de specialitate din Bucuresti? partiam din ce vad sunt identice. mai pe romaneste, un quantum imbunatatit. cat despre probat, doar un posesor sau poate iti faci timp sa te duci pe la magazilenele specifice. partiam din ce vad sunt identice. mai pe romaneste, un quantum imbunatatit.cat despre probat, doar un posesor sau poate iti faci timp sa te duci pe la magazilenele specifice. partiam din ce vad sunt identice. mai pe romaneste, un quantum imbunatatit.cat despre probat, doar un posesor sau poate iti faci timp sa te duci pe la magazilenele specifice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 (editat) Vezi ca Arai aduc si au pe stock (poti sa le probezi - ideal ar fi sa vii cu o cagula) cei de la Dual Motors din Bucuresti. Au sediul undeva prin Pipera Nord ==>motociclete.com.ro/ Editat Octombrie 26, 2013 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 Un review personal despre Arai Tour X4 poate oferi careva? Are ''mandibula'' la fel de mare ca o casca de cross? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Stie cineva de unde pot cumpara niste cheek pads pentru Arai Tour X3 din Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 ... ce mufa.cablu trebe sa pot cupla tel mp3 la csstile incorporate..multam frumos. Nu ma pricep la electronice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 la cum arata din lateral poa sa fie orice mufa. ar trebui sa fie un 3.5, cum are si firul care intra din boxe in PC. daca e mai mic e 2.5, daca e mai mare e 6.3 (ca la instrumentele muzicale) dar ma indoiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 mufa are5 pini si 13 mm slotul de metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 spuneti-mi ce model de arai e aici in linkul asta: /index.php?/topic/707714-vind-2-casti/&do=findComment&comment=3662761 ? e model vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 spuneti-mi ce model de arai e aici in linkul asta: /index.php?/topic/707714-vind-2-casti/&do=findComment&comment=3662761 ? e model vechi? De ce nu incerci sa il intrebi pe om, poate stie el ce fel de casca vinde, nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 are cineva idee cum se poate afla din ce an este o casca,un rx-7 mai exact, din cate am inteles sunt destul de vechi,ar mai merita sa dau 150 euro in 2014 pe una ?? multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 @florin46p.....rx 7 este gama de top de la arai asa ca nu stiu exact la ce te referi cu "destul de vechi"....poate cea de care mentionezi...daca casca e noua 150neuro e un pret f bun chiar si SH daca ar fi intro stare buna...... in alta ordine de idei....poate sa ma sfatuiasca cineva de unde sa cumpar o viziera ptr un arai quantum (creca se potrivesc si de la alte modele)...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 @florin46p.....rx 7 este gama de top de la arai asa ca nu stiu exact la ce te referi cu "destul de vechi"....poate cea de care mentionezi...daca casca e noua 150neuro e un pret f bun chiar si SH daca ar fi intro stare buna...... in alta ordine de idei....poate sa ma sfatuiasca cineva de unde sa cumpar o viziera ptr un arai quantum (creca se potrivesc si de la alte modele)...multumesc Pentru Quantum, caut L type ai jos compatibilitatile: Arai RX7 XX, RX7 Corsair, RX7 RR, Astro, Astro/J, Viper, Quantum models, Route/GT, SV, Chaser models, Axces, Condor, RV, NR, Rapide, Omni, Viper GT are cineva idee cum se poate afla din ce an este o casca,un rx-7 mai exact, din cate am inteles sunt destul de vechi,ar mai merita sa dau 150 euro in 2014 pe una ?? multumesc mult Arai, au garantie de 5 ani, dar nu cred ca toti respecta acei 5 ani. daca nu e cazuta (accident) casca este una dintre cele mai bune. sunt posesor de RX7 de cativa ani si nu pot sa reprosez nimic despre ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Ma bate gandul sa imi iau Arai Chaser V. Imi puteti spune plus-urile si minusurile? Merita? chiar e un chin schimbatul vizierei?Mentionez ca n-am mai avut Arai pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Ma bate gandul sa imi iau Arai Chaser V. Imi puteti spune plus-urile si minusurile? Merita? chiar e un chin schimbatul vizierei? Mentionez ca n-am mai avut Arai pana acum. Am avut modelul asta si pot sa spun ca arata ca un dovleac si la fel se si simte pe cap(ca si toate arai-urile).Legat de viziera,daca nu sti exact care sunt pasi,risti sa rupi capacele laterale.Eu unul ti-as recomanda Shoei de la XR 1100 in sus.Eu unul sunt foarte multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Am XR-1100 acum si sunt multumit (poate un pic zgomotoasa pe naked), dar am cazut cu ea si vreau sa o inlocuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Am XR-1100 acum si sunt multumit (poate un pic zgomotoasa pe naked), dar am cazut cu ea si vreau sa o inlocuiesc. Ia-ti xspirit sau gt air Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate