Leon Postat Iulie 24 Autor Share Postat Iulie 24 La tribunal: - Stii ce te asteapta pentru marturie falsa? - Da, mi-au promis un Mercedes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Inculpatul către avocatul său: - Dacă scap cu șase luni primiți de la mine 100 mii euro! Avocatul, după terminarea procesului: - Să știi că a fost ceva de muncă, judecătorul voia să te achite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 29 Share Postat Iulie 29 Soția descoperă că a fost înșelată de soț. Urmează o ceartă monstru, după care ea pleacă de acasă spunând că îl va înșela cu primul bărbat întâlnit. Pe drum găsește un bețiv pe care îl duce acasă și îl întreabă: - Ce ai vrea să faci? - Să beau ceva! - Du-te la frigider! Când el se întoarce de la frigider, ea, jumătate goală, îl întreabă: - Ce ai mai vrea? - Să beau ceva! - Du-te la frigider! Când el se întoarce de la frigider, ea, complet goală, îl întreabă: - Ce mai vrei? - Pune-te capră! Ea, fericită că își va înșela soțul se așază în patru labe. Bețivul se urcă pe ea cu greutate și spune: - Du-mă la frigider! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat August 2 Share Postat August 2 Aseară am trecut pe lângă o sală de fitness și am văzut un slogan: "Tu poți mai mult!". M-am întors la cârciumă și am mai băut cinci beri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 3 Share Postat August 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Marți la 07:48 Autor Share Postat Marți la 07:48 La 03.08.2026 la 7:06, Penetru a spus: Genial :))))))) La piscina, supraveghetorul urla disperat la un baietel: - Nu mai face pipi in piscina!!! Baietelul, foarte mirat si rusinat, raspunde: - Da' toata lumea face ... Supraveghetorul urla si mai tare: - Da, dar nu de pe trambulina!!! ......................... Intra o tipa goala intr-un bar si comanda un whisky. Vine barmanul, si o priveste de sus pana jos. Tipa il vede si il intreaba: - Nu ai mai vazut o femeie goala pana acum?! La care barmanul raspunde: - Nu e asta problema ... Ma intreb de unde o sa scoti bani pentru bautura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Miercuri la 05:44 Share Postat Miercuri la 05:44 Îmi amintesc de Tudor Gheorghe cum cânta: "Dunăre dacă n-aveam, Jiul Dunăre-l făceam!" Acu' aș vrea să îl întreb: - Ia zi, maestre, cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Miercuri la 06:53 Autor Share Postat Miercuri la 06:53 Un om avea o nevasta tare frumoasa, buna...dar nu stia sa gateasca. Vecinul lui avea o nevasta grasa si urata...dar gatea super bine. Vecinul stia treaba ca omul de langa el cam face foamea si, cateodata, il mai invita la el la masa. - Vecine, ce bine gateste nevasta-ta!... - Da vecine, asa e, dar nu vezi ce grasa si urata e?...Pe cand a ta...ia uite ce frumusete de femeie ! - O fi ea frumoasa dar asta nu tine de foame! Fac foamea ca la concurs, ca nu stie sa gateasca; pe cand a ta...uite ce bine gateste, ce daca e grasa ! - Bai vecine, am o idee, uite cum facem, ca intre vecini : mancam la mine si futem la tine ! ................. Un tanar invita o tanara la dans. - Domnisoara, se poate ... ? - Desigur, dar mai intai sa dansam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Miercuri la 09:24 Share Postat Miercuri la 09:24 -bai Ioane, vii deseara la un sex in grup? -da desigur!, cati o sa fim? -apoi daca iti aduci nevasta, trei! ____________________________ la o excursie cu autocarul doi barbati din ultimele randuri vorbesc: -bai Gheo, in excursia asta futem tot! -da mai Ioane, dar pe femei chiar de mai multe ori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Joi la 18:07 Share Postat Joi la 18:07 Știi că ești cu adevărat beat atunci când te așezi pe WC și vrei să-ți pui centura de siguranță! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Vineri la 09:07 Autor Share Postat Vineri la 09:07 Bula se duce la taica-su: -...Tata sunt... gay !!! -Da ma? Zi-mi mai bine cine a fumat in bucatarie 'tu-tzi pasca cui te-a... ? -Tata nu intelegi, sunt gay: ma fuck in poponeata, sug, dau limbi in poponeata...!!!??! -Bine ma, am inteles...esti leit ma-ta !!! ..................... - Domnule Vanghelie, ați fost la Grădina Zoologică? - Da, bineînțeles. - Câți ani? .................... Ce face un barbat, care se gandeste la viitor? Cumpara doua lazi de bere, nu doar una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Vineri la 10:14 Share Postat Vineri la 10:14 Vacanță bio: pat matrimonial, toaletă ecologică în tufe, dușul... doar dacă plouă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Vineri la 11:51 Autor Share Postat Vineri la 11:51 (editat) Inceputul anului scolar, intr-un liceu din America, diriginta le prezinta clasei un nou coleg: Sakiro Suzuki din Japonia. Incepe ora: - Sa vedem, cine stie cel mai mult despre istoria Americii. -Cine a zis: 'Libertate sau moarte!'? Tacere de mormant in clasa, numai Suzuki ridica mana: - Patrick Henry in 1775, Philadelphia. - Bravo Suzuki, si cine a zis: 'Tara este poporul, de aceea poporul nu poate sa moara."? Suzuki:- Abraham Lincoln, 1863, Washington. Diriginta se uita peste clasa si zice: - Mi-e rusine pentru voi, Suzuki vine din Japonia si stie mai multe despre America decat voi! Din spate se aude o voce: - Pupa-ma-n poponeata Japo imputit! - Cine a zis ? intreaba diriginta... Suzuki se ridica si zice: - Generalul McArthur 1942 la Guadalcanal si Lee Iacocca 1982 la sedinta actionarilor Chrysler. In clasa iarasi liniste, numai din spate se aude iara: - Imi vine sa vomit! Diriginta striga: - Cine a fost nemernicul? Suzuki: - George Bush senior catre Tanaka ministru japonez in timpul unei mese de serviciu, Tokio 1991. Inca un elev se ridica si zice: - Suzuki asta e un rahat mare! Suzuki: - Valentino Rossi 2002, Brazilia Superbike GP. In clasa e un haos total, diriginta lesina, se deschide usa si intra directorul: -O adunatura de idioti mai mari ca voi n-am vazut in viata mea! Suzuki: - Nicusor Dan catre prim ministrul Ilie Bolojan si catre ministrul de finante la o noua sedinta de rectificare a bugetului si de creare a noi taxe si impozite, Bucuresti, ianuarie 2025. Editat Vineri la 11:55 de Leon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Încă aștept acel moment din viață în care să am nevoie de asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate