31alex Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Sablam , tratam prin fosfatare orice piese metalice, subansamble auto si moto, biciclete jante , vopsim in camp electrostatic (powder coating). Avem scule noi, performante, vopsele pulbere import Italia si Germania. Gama de culori si texturi este foarte variata (candy, translucid, crom, hammertone, mat, lucios, reflexii metalice). Vopsirea cu pulberi in camp electrostatic este o vopsire de calitate superioara, pelicula formata prin aplicarea aceste pulberi comporta un rezultat net superior fata de orice alta metoda de vopsire in ceea ce priveste aspectul, duritatea si rezistenta la coroziune. Atelierul se afla in Husi, jud. Vaslui. Piesele se pot trimite cu Fan Courier iar plata se va face ramburs dupa ce clientul vede piesa finisata astfel incat daca e vreo problema aceasta se va trimite inapoi rezolva fara cheltuieli suplimentare din partea clientului. Preturile sunt avantajoase iar lucrarile au garantie. Tel.:0723511837. Costin Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Salut, suna foarte bine ceea ce prezinti. As fi curios sa intreb daca imi puteti croma o toba de esapament si sa stiu daca va tine la caldura!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Cromarea nu e vopsire.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyt6703 Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 salut.jante auto faci?(sablare,crom+vopsea)ceva mostre ai?multmesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 un pret pe 2 jante moto albe?ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 un pret pe 2 jante moto albe?ms Si eu as fi interesat de aceiasi servicu, deci cat face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2013 Pt Spitfire Dragos: cromarea e cu totul alt proces decat vopsirea. Exista vopsele pulberi care imita cromul dar nu rezista la temperaturi inalte. Cele ceramice rezista si sunt in variante negru satinat. negru mat si alb. salut.jante auto faci?(sablare,crom+vopsea)ceva mostre ai?multmesc. Fac orice reper auto-moto. Jantele sa vina roluite daca sunt strambe, de restul ne ocupam noi (sablare ,fosfatare, vopsire, eventual lac electrostatic). N-am apucat sa fac poze ....vin in curand si cu poze Si eu as fi interesat de aceiasi servicu, deci cat face? Pt motociclistii mei preturile sunt ceva mai reduse asa ca pentru o janta moto alba cu sablare si fosfatare vorbim de 100 lei buc. Pt Spitfire Dragos: cromarea e cu totul alt proces decat vopsirea. Exista vopsele pulberi care imita cromul dar nu rezista la temperaturi inalte. Cele ceramice rezista si sunt in variante negru satinat. negru mat si alb.Fac orice reper auto-moto. Jantele sa vina roluite daca sunt strambe, de restul ne ocupam noi (sablare ,fosfatare, vopsire, eventual lac electrostatic). N-am apucat sa fac poze ....vin in curand si cu poze Pt motociclistii mei preturile sunt ceva mai reduse asa ca pentru o janta moto alba cu sablare si fosfatare vorbim de 100 lei buc. In curand si servicii de echilibrare roti moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Interesant. Am trimis si eu un PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filaret remus florin Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 cat costa vopsirea a 3 etieri in culoare gold (ca aurul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2013 3 etrieri gold cu tot cu sablare si pregatire 150 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 CAM cat ar costa vopsitul unui gsxr k4 750 (culoare negru)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2013 CAM cat ar costa vopsitul unui gsxr k4 750 (culoare negru)? Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Am un capac lateral de la motor cel de pe partea stanga (yamaha virago 535) care a inceput sa sara cromul existent...cat m-ar costa slefuirea lui, tratarea si iar cromarea ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Sablam , tratam prin fosfatare orice piese metalice, subansamble auto si moto, biciclete jante , vopsim in camp electrostatic (powder coating). Avem scule noi, performante, vopsele pulbere import Italia si Germania. Gama de culori si texturi este foarte variata (candy, translucid, crom, hammertone, mat, lucios, reflexii metalice). Vopsirea cu pulberi in camp electrostatic este o vopsire de calitate superioara, pelicula formata prin aplicarea aceste pulberi comporta un rezultat net superior fata de orice alta metoda de vopsire in ceea ce priveste aspectul, duritatea si rezistenta la coroziune. Atelierul se afla in Husi, jud. Vaslui. Piesele se pot trimite cu Fan Courier iar plata se va face ramburs dupa ce clientul vede piesa finisata astfel incat daca e vreo problema aceasta se va trimite inapoi rezolva fara cheltuieli suplimentare din partea clientului. Preturile sunt avantajoase iar lucrarile au garantie. Tel.:0723511837. Costin Alexandru Daca ai posibilitatea pune te rog niste poze sa ne facem o idee.Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Mai 23, 2013 Autor Share Postat Mai 23, 2013 (editat) Am un capac lateral de la motor cel de pe partea stanga (yamaha virago 535) care a inceput sa sara cromul existent...cat m-ar costa slefuirea lui, tratarea si iar cromarea ?? Trebuie sa va spun ca nu cromez......doar vopsele pulberi cu efect de crom....cromarea se face prin electroliza si se depune un strat de metal (in cazul de fata crom) peste piesa respectiva. Este o placare. Vopsirea se face cu vopsele pulberi care au toata gama de nuante si culori inclusiv efectul de crom dar nu e acelasi lucru cu cromul adevarat. cam asa ar arata. (nu-i facuta de mine ca acum nu am poze dar ca idee) Daca ai posibilitatea pune te rog niste poze sa ne facem o idee.Ms Daca ai posibilitatea pune te rog niste poze sa ne facem o idee.Ms Nu am decat cateva poze cu tel. asa ca nu se vede mare branza. Sa-mi iau un ap foto la atelier si atunci o sa fac niste poze mai ok. primele 2 poze capacul ala si cadru care-s facute crom nu-s pozele mele (le-am pus doar sa se vada ca idee cam cum arata) restul da. Jante argintii cu pulbere de mica Capac culbutori BMW Jante" wet black" Jante" wet black" Pentru cei ce isi vopsesc rotile la noi , demontatul si montatul anvelopei +echilibrare gratuit Jante traffic red Niste discuri de frana facute negre ... ... Editat Ianuarie 25, 2013 de 31alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Iunie 4, 2013 Autor Share Postat Iunie 4, 2013 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 jante logan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat August 1, 2013 Autor Share Postat August 1, 2013 Roata Vulcan 1500 Piese de Intruder. Negru mat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) furca bicicleta Editat Septembrie 5, 2013 de 31alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verzet Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Salut, M-ar interesa sa sablez si vopsesc electrostatic un cadru ATV Yamaha grizzly 450. Dar nu numai cadrul ci si brate, ghirdon, portbagaj fata/spate, suspensii...tot ceea ce e metal. Fa-mi te rog o oferta de pret. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Septembrie 14, 2013 Autor Share Postat Septembrie 14, 2013 AI pm Jante 18''- grafit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frezzzatu Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Buna! Un pret pentru vopsit doua jante moto Gsx-r, culoare green candy. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Septembrie 24, 2013 Autor Share Postat Septembrie 24, 2013 (editat) Ai PM Buna! Un pret pentru vopsit doua jante moto Gsx-r, culoare green candy. Multumesc Tobe Vulcan 1600 negru texturat Astea sunt si de vanzare daca e cineva interesat Editat Septembrie 24, 2013 de 31alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 doua jante, cadru, furca si bascula de rsv mille negru mat cat ma costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Septembrie 26, 2013 Autor Share Postat Septembrie 26, 2013 doua jante, cadru, furca si bascula de rsv mille negru mat cat ma costa? Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate