vis-a-vis Postat Februarie 3, 2013 Autor Share Postat Februarie 3, 2013 La capul Nord mi se pare banal de ajuns e treaba doar de finante si timp liber, restul raman mult mai provocatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Toate's la fel... depind de finante si / sau timp liber si cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 Si cum ii curge mucu' la cercul polar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Toate's la fel... depind de finante si / sau timp liber si cam atat. Nu as compara drumul oaselor cu soseaua pana la Nord Cap. Nu neaparat ca suprafata de rulare, dar ca aventura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 La Nord Cap pleci cu nevasta, pe Drumul Oaselor cu alti nebuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Nu as compara drumul oaselor cu soseaua pana la Nord Cap. Nu neaparat ca suprafata de rulare, dar ca aventura. Magadan nu inseamna neaparat Drumul Oaselor. Ca toti stiu de Colebatch si rutele lui e partea a doua... in realitate se poate ajunge mai usor decat crede multa lume. Am cunoscut un japonez care venea din extremul orient cu un CBR 1100 XX cu cutii de plastic Givi si slick-uri... deci e discutabila partea cu marea aventura. La fel de bine poti sa ajungi la Nordkaap si mai neconventional... Daca nu ai in fata un obiectiv major, Nord Cap, Magadan, Vladivostoc, Mongolia, turul lumii, nu merita, dar daca ai plecat la drum pus pe fapte mari mergi inainte indiferent de greutati sau obstacole, incet daca este cazul, dar inainte. Repet, faza asta cu "obiectivele" e cea mai mare tampenie din punctul meu de vedere... majoritatea le aleg si le fac doar in ideea "realizarii" - orice ar insemna aspectul asta... dar pe parcurs pierd chestiile pe langa care trec cu gandul la final... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Pai, dupa tine trebuie sa pleci de acasa fara destinatie? Trebuie sa ai in cap un final sa stii de unde faci cale intoarsa. Ce faci pe parcurs depinde de timp, bani, vreme, dispozitie, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Magadan nu inseamna neaparat Drumul Oaselor. Ca toti stiu de Colebatch si rutele lui e partea a doua... in realitate se poate ajunge mai usor decat crede multa lume. Am cunoscut un japonez care venea din extremul orient cu un CBR 1100 XX cu cutii de plastic Givi si slick-uri... deci e discutabila partea cu marea aventura. La fel de bine poti sa ajungi la Nordkaap si mai neconventional... Eu vorbeam la modul general. Deci, IN GENERAL, cu sau fara oase pe drum, spre Magadam cred ca e ceva mai multa aventura decat spre Capul Nord, chiar daca mergi sa zicem doar pe sosea spre ambele locuri. Asta-i presupunerea mea fara sa fi fost in niciunul din locuri. De drumul oaselor am auzit prima data la actorii aia de-au facut filmuletul ala, Long Way Round parca-i zicea. De Colebatch si aventurile lui am auzit relativ recent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 14, 2013 Autor Share Postat Februarie 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 In final de unde a plecat si unde vrea sa ajunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 In final de unde a plecat si unde vrea sa ajunga? vezi mai la inceput de topic. ironic, ai cele mai multe posturi in topicul asta si intrebi chestiile de baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 L-am parcurs din nou. De pe tableta mea nu pot deschide tot si nu am gasit o harta sau un traseu scris in clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 15, 2013 Autor Share Postat Februarie 15, 2013 Pai pana ajunge pe continent, ma rog, pamant... nici el cred ca nu stie prea bine traseul. De la cel mai nordic punct pana la cel mai sudic din America de nord, asta-i clar. Arunca tableta daca nu stii sa te joci cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Esti amabil, dar tot nu stie nimeni pe unde merge omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 PE GHEATA..... o super senzatie ... cu rulota dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Ce-i asa greu? Cel mai nordic punct al continental USA pana in cel mai sudic ( la cel mai sudic garantez ca orice fraier ajuge ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Eu stiu pe unde merge. Dar nu spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 si nu s-a luat nimeni de faptul ca merge cu numarul indoit pe mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 (editat) Nu asa in general, un traseu pe harta, asta cautam pt partea nordica. In sud comun, neinteresant. Editat Februarie 16, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 (editat) Poate o sa-si remonteze rotile de tractor in mlastinile din Florida. Asta doar asa, pentru ca poate. Editat Februarie 16, 2013 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 16, 2013 Autor Share Postat Februarie 16, 2013 Cine a avut rabdare si a fost atent la detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 ups.... se pare ca a luat prima amenda........ A DEPASIT UN URS POLAR PE LINIE CONTINUA.......BAI SI I AM ZIS CA STAU POLITAII ASCUNSI DUPA MORSE. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 (editat) Cam tot ce vreti sa stiti e aici, inclusiv traseul : http://www.sjaaklucassen.nl/ sau http://www.polariceride.com/ Ps. Cu riscul de a se supara unii "colegi de forum", pentru unii oameni treaba cu vulpea si strugurii ..... Numai bine va doresc, Editat Februarie 16, 2013 de buzoianu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 17, 2013 Autor Share Postat Februarie 17, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Intre Point Barrow si Inuvik probabil ca e mai greu cu temperaturile, procurarea carburantului si dormitul, motive pentru care cred ca a construit remorca. Dupa aia exista posibilitatea sa si renunte la remorca si rotile alea. Oricum ar fi, cu sau fara remorca, astept cu interes si palaria data jos aventurile acestui temerar motociclist. Asta e cu adevarat un ADV RIDER! Parerea mea. - incepand cu momentul 3.08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate