mennens Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 Ne vedem la punctul de intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 si daca ne strangem 150-200 e bine. mai importanta e calitatea, nu cantitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Conteaza si cantitatea. Cu cat mai multi cu atat se face iures mai mare, ajungem si la TV. Mai mult de asta vin, ca sa fim destul de multi sa fie un eveniment care sa fie dat la stiri. Altfel am fost la prea multe de-a lungul timpului, iar eu chiar nu am o problema cu soferii de automobile, ma descurc in trafic asa cum e. Dar e bine sa se faca si sa participe lumea la aceste marsuri, un automobilist care isi va aduce aminte ca suntem si noi pe strazi si se va uita in oglinda inainte de o manevra poate va salva un coleg de-al nostru de la spitalizare sau chiar mai rau. Plus participand la astfel de actiuni parca vrei sa crezi ca suntem o comunitate, ca atunci cand se va intampla ceva rau vom actiona impreuna. Copilul din mine mai crede uneori chestia asta. Deci ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Din pacate mobra mea e stricata, speram azi sa fie gata dar nu va fi. E importanta orice ocazie in care ne facem vizibili, in sensul civilizat si pozitiv, zic -chiar daca in povestea legata de "constientizare" eu nu cred. Totusi, as fi venit daca aveam ce sa incalec. Distractie placuta tuturor! Editat Aprilie 20, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabywst Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 vine cineva la dristor? sa stiu daca astep pe careva????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Player1 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Hai ca vine eu. 1 jumate la mec-ul de la Dristor? Yamaha FZ6s albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Prezent, sa facem atmosfera, zic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabywst Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 da la 13:30 la mc daca mai vor pana la si jumate ii asteptam acolo la 13:31 plecam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super-biker Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Dupa ce s-a terminat marsul ,la primul semafor am fost intrebat : `` Auzi, dar ce au avut politisti cu voi ? `` Va dati seama ce au priceput uni soferi. Editat Aprilie 20, 2013 de super-biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miket Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) buna initiativa, tocmai m-am intors de la acest eveniment. s-a desfasurat in intervalul orar planificat, frumos, bravo!!! Editat Aprilie 20, 2013 de miket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Dupa ce s-a terminat marsul ,la primul semafor am fost intrebat : `` Auzi, dar ce au avut politisti cu voi ? `` Asta-i tare! Incredibil! Ceva poze? Cam cati ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super-biker Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) O sa vina si pozele, am fost foarte multi cred ca am fost 300 - 400 dupa parerea mea . Nota pentru initiativa . P.S. Daca ma ascultati si puneati la sosire un stand cu mici si racoritoare eram cei mai fericiti. Editat Aprilie 20, 2013 de super-biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Bravo, felicitari organizatorilor. A fost foarte bine si sigur a fost remarcat mesajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 Si la plecare si la sosire a fost o masina alba, mare, unde se vindea suc si mai erau si ceva sandwich-uri. Ca participanti, la numaratoarea dinainte de plecare au fost putin peste 700 de motoare. Multumim tuturor pentru participare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Super initiativa ..... Dar masina cu sucuri nu am vazut-o . Sa fi fost duba alba care a blocat intrarea parcari la sosire ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 dap, aia era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HighPriest Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Mi-a placut la nebunie ! Felicitari organizatorilor pentru initiativa. Speram ca si soferii pe 4 roti au inteles ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Sa anuntati si aici va rog unde putem sa vedem pozele si inregistrarile facute. Am facut si eu cateva poze...unde le postez ? Felicitari pt eventul de astazi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 A fost frumos ca am fost multi. Cam repede am terminat dar de.....legile sunt legi. Frumos ca ne-am facut auziti ( mai ales pe calea victoriei printre blocuri.....era o rezonanta.... ) Poate asa mai vede romanu ca nu suntem putini si ca avem si noi aceiasi stada ca si ei. Mai este un eveniment asemanator si sap viitoare ....si uite asa incet incet poate se mai schimba ceva. Felicitari organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 cine a facut poze cel mai bine ar fi sa le puna pe transfer.ro si sa lase link-ul aici sa le putem lua toti. Cateva fotografii de la plecare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) pe kisself era unu care vroia sa traverseze la trecere si ne`a injurat...nu avea rabdare pe calea victoriei un 2-3 taximetristi stationati care fortau plecatu de pe loc si unu venea de pe o straduta din stanga, vroia sa se bage in coloana Editat Aprilie 20, 2013 de Hardcore23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 ms .Alex. a fost bine dar trebuiau sa vina mult mai multi .e interesul tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sconcs Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Foarte buna organizare! Au dat si stire pe antena 1. Din pacate am fost indus in eroare de organizatori cu privire la scopul marsului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 multumim si Politiei Romane pentru eficacitate si organizare si mai ales prin numarul mare de agenti mobilizati pentru acest eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate