Fix Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 l-a pedepsit viata destul...mai taiati omului din suspendare..fiti mai ingaduitori cu el...are nevoie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 l-a pedepsit viata destul...mai taiati omului din suspendare..fiti mai ingaduitori cu el...are nevoie.. nu, viata cred ca l-a avertizat doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 De la un post in care s-a relatat recuperarea lui...s-a ajuns la "va prind in curtea scolii si va bat cu prietenii mei de la liceu". Cocalari.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 coleg cu Sora Ciprian si nu ca voi ci la kickboxing. Asta e un motiv pentru care mai merg... eu cred ca motivul pentru care mai mergi e ca cineva acolo sus te iubeste dar zic sa nu il mai enervezi ca poate o sa mori inecat cu saliva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Eu imi fac griji pentru Dogg, fara gluma. Pare ca a ramas cu ceva sechele la etaj in urma accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Eu imi fac griji pentru Dogg, fara gluma. Pare ca a ramas cu ceva sechele la etaj in urma accidentului. S-ar putea sa ai dreptate, si nu-i deloc de ris, greu si riscant mersul pe moto - doamne fereste de mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Din pacate din cauza unor nebuni de soferi....unii dintre noi raman cu sechele toata viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Ma bucur mult pentru tine chiar daca nu te cunosc! M-am bucurat si mai tare cand am vazut omuletu care o sa creasca langa un tatic puternic! Multa sanatate si fericire!Sa iti traiasca mititelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Din pacate din cauza unor nebuni de soferi....unii dintre noi raman cu sechele toata viata Sa inteleg, ca n-ai decit o mobra, hai fi consternat, multi, dar multi care au mobre, au si masini, care-s nebunii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Isus, felicitari! Off topic: chestia aia cu "sa fim civilizati, sa dam exemplu"....fuck this! Frica pazaste pepenii. Ma sicanezi in trafic?jbam oglinda! Si de frica o sa beleasca ochii...eu am pierdut 2 zile din viata (inconstient) din cauza unuia... si de atunci am renuntat la doctrinele pu**lii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 buna mentalitate. am oprit pe trotuar langa o baba care mi-a sarit in fata mobrei la vreo 10 metri de trecere. ii zic ca era s-o mierleasca, sa beleasca ochii data viitoare si-mi raspunde: da voi noaptea cand faceti galagie cum e? sunt convins ca smardoiala in trafic are un efect MEGA pozitiv pentru noi ceilalti care mergem curat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Pai dc e asa, sa nu te puna satana sa te vad ca deschizi topic "acilisa", ca daca da unu\una cu tine de pamant, tu esti prost...ca tu esti curat, mergi cu 50.Dc esti curat nu cazi. Problema romanilor, vb mult, facem putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Are dreptate! hi-hi Golanilor! da voi noaptea cand faceti galagie cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate