foxbat Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Bucale - Ploiesei -valenii de munte, - nehoiu - intorsura buzauluui - Vama buzauui ( rezervatie ) - intoarcere pe cheia sau dn in functi de ora etc plecarea - ora 10 carefour colentina mobra - honda Slr 650. speed - 80 - 110 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Ce faci bueeeiii? Imi faci concurenta? Noroc si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 La ce viteza ti-ai propus te intorci maine din plimbarea asta. Drum bun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 ajung si eu dar la si 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 unde e carefour in colentina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) unde e carefour in colentina? Uite aici: http://www.carrefour.ro/magazin/carrefour-colentina-25.html#gmapfix (ai harta acolo) Editat Martie 9, 2013 de ciuches.robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 9, 2013 Admin Share Postat Martie 9, 2013 Atatia kilometri?? Mai scurt, in genul Crangasi-13 Septembrie-Unirii-P.ta Victoriei si de aici in functie de ora si oboseala resimtita ARC sau retur pe Titulescu nu se poate? La asta m-as baga si io.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 un semn nu dati si voi cand planuiti d-astea ... .ce oameni bai nene ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 si dai si lupta.... ma alearga asta micu de ma indoaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 si dai si lupta.... ma alearga asta micu de ma indoaie Domnuuu Achim, Foxbat, daca ma trezeam, veneam cu voi. Am plecat la 12 spre Slanic Prahova si m-am intors pe la 6 in Bucuresti impreuna cu un HD cu ghidon ciudat de inalt ( de la Ciolpani incoace ). Poate ne strangem weekend-ul viitor pe Nehoiu, Siriu etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 bigfuti" daca ai pasarica tanara te scoli... mai greu RUSINICA.... tocmai ce facuram' SIRIU NEHOIU ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Bucale - Ploiesei -valenii de munte, - nehoiu - intorsura buzauluui - Vama buzauui ( rezervatie ) - intoarcere pe cheia sau dn in functi de ora etc plecarea - ora 10 carefour colentina mobra - honda Slr 650. speed - 80 - 110 . inseamna ca am si eu o sansa ref iesit si plimbat cu niste oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 inseamna ca am si eu o sansa ref iesit si plimbat cu niste oameni. sa o crezi tu... abia la 140 am reusit sa ma tin de el fox man merci de tura am prinS o zi MESERIASA cu un traseu SUPERB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) inseamna ca am si eu o sansa ref iesit si plimbat cu niste oameni. au uitat sa specifice ca ei discuta in mile nu in kilometri eu tot in mile am bordul Editat Martie 9, 2013 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 La ce viteza ti-ai propus te intorci maine din plimbarea asta. Drum bun . tocmai ce ne am cazat..la buzau ...am obosit de atata drum...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 9, 2013 Autor Share Postat Martie 9, 2013 back ianachiem eu urc filmele dar mi e jena..ma faci de ras 140 aia erau in mintea ta , doar de 2 ori m am dus acolo ca mi se parea ca stau pe loc cand ma depaseai si era sa cobor apropo - comentariile din coloana sonora , cu voce ta, propuneri indecente si semnalul meu nu le recunosc. hai sa fim sanatosi , frumoasa plimbare fu, multumesc pentru cine nu stie, azi e maine, cand ne intoarcem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 nenea fox eu de ce nu vad pe ipad????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 foxule sa ti fie camera de ras sa cumperi una cu zoom sa ma vad si eu ....... nici eu nu s mai breaz am filmat tot foarte jos ca un fraier.....insa ai cateva minute frumoase da mi si mie un prog de editare ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Bine ati revenit. Sunteti printre putini care au reusit sa comprime timpul . UAUuuu doua zile intruna, bravo. Editat Martie 10, 2013 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 mai, sa mi trag palme..dupa ce m am uitat la " ce am urcat" am zic..ca de rahat e go propu.. dupa care am privit fimuleltele originale..n-are nici o treaba.youtoube castreaza rau .. ianachime..gospo, nu stiu ce sa zic , incercati sa instalati flash )) programd de edistat ..iti dau dar zi mi un nume. ( ma uit totusi sa vad ce am pe aici, in principiu eu doar le convertesc. nu prea stau de bibilit ) un semn nu dati si voi cand planuiti d-astea ... .ce oameni bai nene ) pai cand am planuti am si dat semnul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Bine ati revenit. Sunteti printre putini care au reusit sa comprime timpul . UAUuuu doua zile intruna, bravo. noi suntem mici copiisa i vezi pe aia adevarati.......TREI INTRUNA..... asa da zi..... Editat Martie 10, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 asta e muzica de Lefkada, da ? thxxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 asta e muzica de Lefkada, da ? thxxx pai bine ma ...pramantie ... batrana ai abuzat asa de mine.... ai zis sa mergem in padure ca mi arati ZIMBRII A VAZUT LA OAMENII AIA ...ZIMBRI...NU LA CE MAI DUS PE MINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 11, 2013 Autor Share Postat Martie 11, 2013 iarta ma, sefu. mi era rusine sa scot 85 km . nu apuca sa se incalzeasca nici motoruil ala ca lumea. promit insa ca ma apuc sa planifc excursia aia mare la Nordkapp de Db ( mai pe scurt, Targoviste ) . te anunt din vreme ca trebuie sa planificam concediul + sa vedem sa fie vreme buna + mobrele revizuie ca edrum greu, peste 10.000 km, sa tra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 iarta ma, sefu. mi era rusine sa scot 85 km . nu apuca sa se incalzeasca nici motoruil ala ca lumea. promit insa ca ma apuc sa planifc excursia aia mare la Nordkapp de Db ( mai pe scurt, Targoviste ) . te anunt din vreme ca trebuie sa planificam concediul + sa vedem sa fie vreme buna + mobrele revizuie ca edrum greu, peste 10.000 km, sa tra cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate