alexandru1771 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) Am facut o sinteza a informatiilor utile pentru reparatii ,utile moto;sper sa fie de folos. util:in acumulator se pune apa distilata daca a pierdut un pic de electrolit . daca nu ai incarcarea prea mare,probabil nu ai verificat bateria mai des...solutia ta de acid sulfuric din baterie este concentrata...deci pune apa distilata,un densiometru sant dispus sa iti dau sa verifici densitatea electrolitului,dar daca ai pierdut mult si iti arunca afara electrolitul...e altul baiul ,in orice caz nu complecta cu electrolit! parerea mea! Editat Noiembrie 25, 2009 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slowmotion Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 am o intrebare stiti careva vre-o firma care sa sudeze in argon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 am o intrebare stiti careva vre-o firma care sa sudeze in argon? Daca cautai prin topicul curent sau pe forum Cluj, sigur gaseai variante. Uite una dintre ele: SC Symphaty.SRL Str. Plevnei nr 73. Tel: 0264-415461 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slowmotion Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Daca cautai prin topicul curent sau pe forum Cluj, sigur gaseai variante. Uite una dintre ele: SC Symphaty.SRL Str. Plevnei nr 73. Tel: 0264-415461 multzam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 A inchiriat cineva vreun ATV prin jurul Clujului (Faget, Feleac, Valcele, Ciurila)? O adresa, conditii, preturi? Mai demult am vazut un anunt "Inchirieri ATV" in Faget, dar acum nu mai e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 A inchiriat cineva vreun ATV prin jurul Clujului (Faget, Feleac, Valcele, Ciurila)?O adresa, conditii, preturi? Mai demult am vazut un anunt "Inchirieri ATV" in Faget, dar acum nu mai e... Stiam doua centre de inchirieri ATV..una pe Plopilor, la benzinaria Partener Rompetrol (pe dreapta, cum urci spre Manastur ) iar cel de-al doilea in incinta Iulius. Pe ora cred ca era u preturi incepand de la 70 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 A inchiriat cineva vreun ATV prin jurul Clujului (Faget, Feleac, Valcele, Ciurila)?O adresa, conditii, preturi? Mai demult am vazut un anunt "Inchirieri ATV" in Faget, dar acum nu mai e... Nu prea mai gasesti, s'au cam desfintat toate (cel din faget, campului, calea turzii, etc). Eu m'am plimbat odata o juma de zi (pana in Gilau) si am mai gasit un singur centru (cel de langa coratim, de dupa metro) dar acolo era parca 100 EUR pe zi si mergeai doar cu ghid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) baile cojocna.....sa renovat la greu acolo ....las pozele sa vorbeasca .locuri de cort,lumina noaptea,prize,dusuri,etc. numa bine prinde vara pt ca este si aproape sa vina vara ! 10 puncte pt cojocna 2 puncte pt tasnad ...marghita Editat Decembrie 1, 2009 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Dupa cum arata, eu nu cred ca is la noi in tara .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celblack Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Salutare! Are cineva sa dea imprumut pana maine un set de lere? Am nevoie pt reglajul supapelor la Dominator de lere de 0.1 si 0.12 mm. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 NU stiu daca e chiar locul potrivit dar poate intereseaza pe cineva. Metallica revin in turneu in Europa. Pana acum...cel mai aproape de noi canta in Budapesta. May 14 Budapest, Hungary Puskas Ferenc Stadium On Sale Dec 15 http://www.metallica.com/index.asp?item=602829 Biletele pt. turneul european se vand ca painea calda. Ihaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 (editat) salutare. Am o rugaminte si o propunere. Doresc sa imi revopsesc motorul si as vrea un vopsitor bun, si niste idei in acelasi timp. Culorile sunt rosu si negru, cele din talon, nu doresc sa le modific pt ca imi plac oricum. accept orice idee. Este vb de un thundercat. Nu necesita reparatii carenele doar revopsite. Nu am vrut sa deschid alt topic. stiam ca cei de la seth au un atelier dar am uitat adresa. lasati un pm sau ma puteti gasii la nr 0742599248. Va multumesc anticipat. Sarbatori fericite! Editat Decembrie 14, 2009 de montecristo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinC Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Salutare, Stie cineva unde se gasesc in Cluj carlige de remorcare la preturi bune? montaj?.... as vrea pt un Nissan x-Trail... Mersi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Gamapel. Nu stiu adresa, da-i un google Stiu ca-i pe plevnei, undeva la intersectie cu fabricii de chibrituri Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Gamapel.Nu stiu adresa, da-i un google Stiu ca-i pe plevnei, undeva la intersectie cu fabricii de chibrituri Numa bine Unde se intersecteaza cele doua strazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Gamapel.Nu stiu adresa, da-i un google Stiu ca-i pe plevnei, undeva la intersectie cu fabricii de chibrituri Numa bine Gama Pel e pe Campina nr. 88 0741-082263 sau 0264-406063 - nr. luate d epe o remorca...sper sa fie bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Ceva interesant despre cum sa iti echilibrezi rotile tubeless (DynaBeads) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Unde se intersecteaza cele doua strazi? ne scuzati, nu mai stiam unde se termina plevnei si incepe campina... si foarte clar nu fac nici diferenta intre fabricii de zahar si fabricii de chibrituri, da ma gandeam ca-i dau omului macar o idee numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinC Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Am gasit ... Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea2008@yahoo.com Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 stie cineva sa reseteze ,un sistem webasto pe o masina .sa-l faca sa functioneze mai bine zis. Mesaj completat stie cineva sa reseteze ,un sistem webasto pe o masina .sa-l faca sa functioneze mai bine zis. rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/398 iti zice vremea pe 2 zile inainte, plus multe alte feature-uri; cica le nimereste in 90% din cazuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 aici gasiti site-ul care explica in cifre de ce au sarit negrii din pom direct in toyota si romanii de ce se urca inapoi in copac! http://www.indexmundi.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elena din berceni Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 http://www.metacafe.com/watch/1112311/hack...s_xp_passwords/ daca pierdeti / uitati sau vreti sa schimbati in scop nobil o parola de windows......it works... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 (editat) Site de vanzari/cumparari de la vecinii nostri unguri, cu preturi rezonabile, zic eu. http://www.hasznaltauto.hu/ Editat Decembrie 22, 2009 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Site de vanzari/cumparari de la vecinii nostri unguri, cu preturi rezonabile, zic eu. http://www.hasznaltauto.hu/ Captain Planet, add ide nunceag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate