Mihai L Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 (editat) Imi recomandati o scoala de soferi pt categ. C+E ?Un pret informativ stie careva ? Ai aici o adresa Toni Auto .gasesti si tarife (C+E e 500 Lei sau 450 Lei daca achiti integral) ...si eu fac acum C,C+E,D Editat Ianuarie 9, 2011 de Mihai L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Cel mai probabil nu si-au facut update. Cel putin 1400 lei e la ora actuala C+E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Cel mai probabil nu si-au facut update.Cel putin 1400 lei e la ora actuala C+E. In acceptiunea celor de la scolile de soferi categoriile sunt asa: -categoria C: vehicule cu masa mai mare de 3500 kg. -categoria C+CE: vehicule cu masa mai mare de 3500 kg. si remorca cu masa mai mare de 750 kg. -categoria CE: presupune ca deja sa ai categoria C si iti da dreptul sa atasezi si remorca. De aceea la CE e asa ieftin si cursurile tin doar vreo 2 saptamani. Deci probabil tu doresti sa dai examen pentru categoria C+CE. http://www.da-ali.ro/index.php?meniu_scoal...i_scoala_soferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Cel mai probabil nu si-au facut update.Cel putin 1400 lei e la ora actuala C+E. Ma baiete ...eu ti-am raspuns exact la ce m-ai intrebat .......tu vrei sa stii cat costa scoala auto pt camion si remorca(C,C+E) sau numa remorca(C+E)? 1400 costa C,C+E, D ; 1300 costa C,C+E ...ceea ce cred eu ca vroiai... preturile sunt actualizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 In acceptiunea celor de la scolile de soferi categoriile sunt asa:-categoria C: vehicule cu masa mai mare de 3500 kg. -categoria C+CE: vehicule cu masa mai mare de 3500 kg. si remorca cu masa mai mare de 750 kg. -categoria CE: presupune ca deja sa ai categoria C si iti da dreptul sa atasezi si remorca. De aceea la CE e asa ieftin si cursurile tin doar vreo 2 saptamani. Deci probabil tu doresti sa dai examen pentru categoria C+CE. http://www.da-ali.ro/index.php?meniu_scoal...i_scoala_soferi Mesaj completat Ma baiete ...eu ti-am raspuns exact la ce m-ai intrebat .......tu vrei sa stii cat costa scoala auto pt camion si remorca(C,C+E) sau numa remorca(C+E)? 1400 costa C,C+E, D ; 1300 costa C,C+E ...ceea ce cred eu ca vroiai... preturile sunt actualizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 cu D conduci autobuzul Sau cu un bilet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Sau cu un bilet Cum conduci autobuzul cu un bilet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusa_sd Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Cum conduci autobuzul cu un bilet? cu forta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 cu forta ) mno, la asta nu m-am asteptat.... parca vad titlul la stiri: MASACRUL DIN 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 68 ron permisul nou , 6 ron dosarul cu 2 copii la AUTO-MIRCIULC .Deci la AUTOMIRCIULIC 2 copii si un biet dosar 6 ron , adica 2 coli de hartie su una bucata carton 6 lei... bun pret. LA AUTO MIRCEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Domnu' pacifist. In lumea normala se platesc serviciile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 68 ron permisul nou , 6 ron dosarul cu 2 copii la AUTO-MIRCIULC .Deci la AUTOMIRCIULIC 2 copii si un biet dosar 6 ron ,adica 2 coli de hartie su una bucata carton 6 lei... bun pret. LA AUTO MIRCEA. La faza asta chiar o dai de gard... Apropos: topicul ala cu automircea, e altul. Dar se pot rezolva multe la mai sus amintitul, fara alte batai de cap. Si preturile sunt ca la altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 probabil ca o am dat in bara , dosarul si 2 copii valoreaza maxim 2 lei cu adaos comercial 100 %. As vrea sa le vand si eu un pahar de apa minerala borsec la un pret decent in Lut . (Iran) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 cine repara un calculator? 0751232565 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2011 Calculator pentru aflarea valoarii despagubirii maxime conform Ordinului CSA 3113/2003 AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 as avea nevoie de platforma pt un motor maine daca stiti pe cereva tot am cautat pe forum si culmea nu am gasit ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2011 cine repara un calculator? 0751232565 hardware sau software? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 hardware sau software? caz rezolvat. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 as avea nevoie de platforma pt un motor maine daca stiti pe cereva tot am cautat pe forum si culmea nu am gasit ms Zoran si Sebi77 stiu ca aveau remorca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) o sa intreb si aici ca se pare ca topicul l-a sters cineva... stie cineva pe cineva in cj care reconditionate capete de bara, pivoti, brate etc pentru masina? multumesc Editat Ianuarie 13, 2011 de terhe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Salutare!Va rog,daca stie cineva un sudor bun care sudeaza titanul? Mai exact o toba de titan rupta.Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 o sa intreb si aici ca se pare ca topicul l-a sters cineva...stie cineva pe cineva in cj care reconditionate capete de bara, pivoti, brate etc pentru masina? multumesc Pe Calea Turzii,vis a vis de benzinaria Mol,la o casa, este un tip care reconditioneaza. Nu stiu nr de la casa,dar incerc maine sa fac rost de un nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Pe Calea Turzii,vis a vis de benzinaria Mol,la o casa, este un tip care reconditioneaza.Nu stiu nr de la casa,dar incerc maine sa fac rost de un nr de tel ms mult... da-mi te rog un PM cu detaliile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Stie cineva vreo firma de transport sau pers fizica care e dispus pt un transport pana in budapesta ( pt a transporta un motor de masina) si la ce bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Stie cineva vreo firma de transport sau pers fizica care e dispus pt un transport pana in budapesta ( pt a transporta un motor de masina) si la ce bani salut, eu .... 550 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate