etarulescu Postat Iunie 20, 2013 Autor Share Postat Iunie 20, 2013 buuun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Din pacate, nu pot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 a confirmat si userul Ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Eh, n-am confirmat 100%, dar sper totusi sa pot ajunge macar sa string mina citorva prieteni si sa bem impreuna macar cite un suc sau o apa plata! N-o sa pot veni cu vreuna dintre comuniste fiindca s-ar dubla costul deplasarii (ITP si RCA, sint expirate la CZ si Jawa). Asa ca voi veni, cel mai probabil, calare pe camila mea de povara (F-ul de 650)! Oare as mai gasi vreun loc de cazare la vreo pensiune prin apropiere? N-as vrea sa mai car tot harnasamentul, in cazul in care am confirmarea ca pot gasi un pat si doi metri de acoperis deasupra capului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 Cazare se gaseste ff usor in uichend la Focsani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Ca sa fiu mai sigur, cu eforturi financiare minime, mi-ai luat deja casa in spinare (cort, saltea, pompa, perne, patura, lingura, cana, scaunel, mitraliera plus alte alea...si nu in ultimul rind periuta si pasta de dinti!) ...si cu plinul deja facut, astept finalul saptaminii viitoare! Cred ca-i mai simplu asa! Si-asa nu am inca pasager anuntat, motiv pentru care mai pot pune la bagaj inca 40% din ce am acum deja "urcat" pe camila! Numa' serviciu' sa-mi fie prielnic, fiindca la noi, ca si la altii, sint vremuri tulburi! Sper sa ne vedem cu bine! Mai jos aveti "divele" (vad ca se poarta acest cuvint) aliniate, in asteptare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Eu pe data aia nu pot sa vin, am anuntat prietenii sa vina, 6-8 la nr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 23, 2013 Autor Share Postat Iunie 23, 2013 E bine asa. Si anul trecut si-au anuntat prezenta vreo 3o de persoane si au fost pana la urma aproape 80. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Bucurestiul si Ilfov.... care pleaca de vineri dupa amiaza ????? hai sa stabilim o ora de intalnire undeva ....poate formam un grup de mers . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Bucurestiul si Ilfov.... care pleaca de vineri dupa amiaza ????? hai sa stabilim o ora de intalnire undeva ....poate formam un grup de mers . Ioane, cu cine pleci frate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Eu cu Iulian plecam cel mai probabil vineri, atase deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Eu inca nu stiu la ce ora pot pleca Vineri asa ca nu pot incurca pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Eu as veni pana acolo sa-l vad pe @ivan pedala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 24, 2013 Autor Share Postat Iunie 24, 2013 Ai veni sau o sa vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcozma Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Eu sunt disponibil pt plecare la orice ora. Propun punct de intalnire la Benzinaria Shell de pe DN2, dupa centura. Ora o stabilim impreuna Bucurestiul si Ilfov.... care pleaca de vineri dupa amiaza ????? hai sa stabilim o ora de intalnire undeva ....poate formam un grup de mers . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Eu as veni pana acolo sa-l vad pe @ivan pedala . Te impinge curiozitatea, nu crezi ca voi veni, ai sa-mi platesti ceva polite mai vechi, sau pur si simplu iti doresti sa ma cunosti, sa stam la un pahar de vorba si sa fim prieteni?! Ca altfel nu vad cauze ca sa bati atita drum, doar ca sa vezi un ametit de oltean venit de la muma dracu' nu tocmai pe-o comunista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Io cred că vrea să vadă dacă exiști cu adevărat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Are confirmarea ta... si-a mea, inca exist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Io cred că vrea să vadă dacă exiști cu adevărat! Asa este . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Ete ca nu-s pe feizbuc...asa ca fiul tau a luat teapa, fiindca totusi exist! Vino la Focsani si ia-l si pe ala mic, sa-i arat ca nu glumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Inseamna ca ala micu' al tau e ca si al meu (al meu are ~30 anisori!)! Duminica al meu a fost sa puna genunchiu' jos pe Cheia, cu o plasticata...si nu-i plac astea vechi decit sa-si faca poze, cu toate ca pe astea a invatat sa mearga, chiar inainte sa mearga bine in doua labute! Astept sa ne vedem, si chiar nu cred ca mai conteaza cu ce ajungi (sau ajungem!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Ivan prietene, da-i bice !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Salutam motococlistii adevarati! Si acum: Care esti din Timisoara si participi la aceasta minunata intrunire? Ca as avea si eu ceva de trimis in jud. timis. Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Respectele mele pt. ''planeta v'' un om de pus in rama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Daca nu poti sa ajungi o sa-ti fur ideea traseului si ma voi bucura singur de drum. Te vei bucura singur, ori insotit de alti prieteni "comunisti". Nu am sa pot ajunge la Focsani. Surpriza de la job s-a adeverit : treburi de serviciu ma alunga departe de voi. Sa puneti poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate