Sari la conținut

Reportaj ANTENA 1 - "Motociclistii sunt ignorati in trafic"


ADMIN
 Share

Postări Recomandate

Bahahaha s-au (cuvant urat) aia de la A1 pe voi flacai. I fucking told you so.

 

Razboi cu soferii, rivalitate, moarte conservarilor si salutari cu asfaltul. Vai vai vai... Cat de previzibil. Macar au meritat alea 15 secunde de faima copii? Sunteti mai barbati acum ca ati iesit pe sticla?

Incearca sa-ti descoperi tu barbatia si afiseaza-ti datele (gen, locatie, moto, numar ) si pe urma deschide gurita. Pana atunci schimba-ti scutecele si treci la culcare. stiu parintii tai ca esti la calculator ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 194
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

moama...ce reportaj, de 3 lei(vechi)!

 

1. au bagat toate cliseele posibile....de la ciopăr frate!, libertate, piele si ciocate calare pe motoare!

2. eu daca nu eram motorist, ci doar un conservar care n-am nicio treaba...intelegam asa: baietii cu motoare care duduie si sunt pline de crom e baieti buni...aia cu motoare sport nu e buni! aia.................. de donatori de organe cu bazaitoarele lor!

 

pai ma fratilor, sa va spun un secret: 80% dintre conservari nu fac diferenta intre chopper si speed (nici nu mai spun intre chopper si naked). Testat de mine, pe 30 colegi de la munca... Eu am un Bandit negru, care are si ceva crom, in parcare, mai vine cateodata un Dragstar 650 Classic, negru. Mereu ma intrebau colegii, "Ai venit cu motoru'?"...si ziceam "Nu ba, n-am chopper, ti-am mai zis, si le-ai si vazut una langa alta, ce dracu"...."Hai ma, ce stiu eu d-astea, sunt motociclete ambnele nu?"

Am o colega, gagica-su motorist cu Marauder de 800...nu face diferenta intre Banditul meu si Marauder decat daca sunt pornite si una langa alta..gen "A ta e mai ridicata de spate si s-aude mai incet".

 

Deci reportaju cu choppere cruisere japoneze e de 3 lei.

Se pare ca v-au facut baietii la montaj, ma rog...nu pe voi, ca voi ati iesit cam asa: un club/gasca de motociclisti roacheri libertini, dar d-aia bunii nu ca hells angelsii...care-s cioperisti, si un cioperist niciodata, DAR niciodata nu se va strecura printre masini, nu va face slalom si nu se va ridica pe o roata :crack: ....except me! Am avut 2 "choppere" inainte de Bandit, si mergeam muuuuult mai scandalos cu ele decat merg acum cu Banditul, fie ca-mi placea sa le duc la limita mereu (pt ca limita era destul de aproape), fie ca eram mai tanar..nu stiu.

CERT e ca reportaju ....... e bun pt 20% dintre motociclistii...pt restu' reportaju e de rau!

Editat de Niko
limbaj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca reportajul e ok, avand in vedere ca e facut sa fie vazut de conservari nu de motociclisti...

Partea proasta e ca apare un reportaj la o mie de ani...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

chiar nu intelegeti ca reportajul a fost facut "free" adica nu am scos bani si nici nu am negociat nimic! A fost ceva spontan tocmai ca sa facem ceva pt comunitate nu pt cioparisti si asta s-a vazut pe sticla avand si vitezane si cruisere ...preponderent "ciopere" si numele Clubului ...asta este a intrat totul in context ...

Comentatori destui....cei care pot vedea dincolo de varful nasului apreciaza, ceilalti...nu astept ceva din partea lor ca de altfel de la nimeni!

End of storry!!!!

 

Referitor la partea politica ,marsul lui Blaga ...samd...am fost multi care de fapt am facut-o pentru un om care atunci avea nevoie de ajutor ,ne-am prostituat(aici sunt autocritic) dar....sunt multumit ca acel om e printre noi astazi cu bune si rele .....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Despre ce e vorba in reportajul ala? Rivalitate, provocari la intreceri din partea soferilor, masini care ar trebui sa puna avariile cand ies din parcare. Nu-i nimic de apreciat, se vorbeste despre lucruri care n-au legatura cu realitatea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@rbl: E fostul bogdan192 de pe forum, necrofagul sef de la rubrica accidente...asa ca nu-i cere mai mult decat a aratat ca poate.

Ma nene...cand vi s-a propus sa apareti in reportaj, toti astia care ziceti ca a iesit naspa ati zis ca o sa se foloseasca Varanul de voi ca sa darame guvernul Ponta-Basescu si cum statul ne-a dat noua asa de multe, participarea la orice forma de protest impotriva autoritatilor noastre mult iubite ar fi fost un lucru rau. Pana la urma baietii de la Chopper Academy au fost acolo si acum constatati cu o mirare pe care nu o prea pricep ca nu se vorbeste decat de choppere. Vroiati sa inchirieze baietii niste Hayabuse ca sa fie echidistanti cu toate genurile moto?..,parca tot pe aici pe un topic am vazut ceva gen se certau unii pentru ca si-au jignit reciporc motoarele :crack: ...nu mai porneau la sfert de jignite ce erau. A fost un material de 5 minute...ce vroiati sa prezinte atat de arzator....problemele stupide care va framanta pe multi? Gen aia cu tobe zgomotoase de pe bd Decebal sunt cocalari? Sau aia cu pilotii de vitezane sunt cocalari? In mare s-a prezentat ce era de prezentat si anume faptul ca mor foarte multi din cauza modului haotic in care se conduce in Romania.....Oricum problema asta nu se va rezolva vreodata pana nu vom avea o infrastructura cat de cat moderna care sa permita viteze de deplasare decente fara incalcarea legii. Stilul asta haotic in care se conduce e principala sursa a tuturor accidentelor rutiere numai ca din nefericire cele in care sunt implicati motociclcisti sunt mult mai sangeroase din cauza protectiei nule la impact.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Player1

In schimb a iesit un fas despre cum se afla motociclistii in razboi cu conservarii. Si cat de misto sunt cioperistii ca ei nu se dau cu viteza si nu sperie babe pe trecere. Man, s-au cicat pe initiativa voastra, exact cum va scriam la inceput.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@bogdan: Au fost pusi intr-o lumina buna chopperistii pentru ca ei s-au prezentat....restu faceau campanie electorala pe forum. Unii parca traiti incutia de chibrite...Pentru cei care nu au nici in clin nici in maneca cu motoarele nu exitsa mai multe categorii....motociclisti si atat. Poate doar o diferentiere in functie de varsta, in sensul ca unu care pare mai trecut de 40 de ani e vazut ca fiind mai responsabil in timp ce tinerii de pe motor sunt vazuti ca teribilisti. Materialul a avut 4 minute pentru ca a fost prezentat in cadrul stirilor, unde eu sincer cred ca nu avea ce sa caute. A fost prezentat in aceiasi nota de cancan in care sunt prezentate 90% din stirile de la noi din tara, in care rar mai dai de-o stire relevanta de real interes national sau international. Totusi e bine ca au fost transmise, unui numar foarte mare de cetateni, cateva idei care prin marsurile moto nu au aproape nici un fel de ecou. Faci o greseala grava de exprimare cand zici ca si-au batut joc de initiativa voastra pentru ca initiativa a fost a reporterilor iar motociclitii au stat ascunsi dupa visin cu tot cu problemele lor. La fel ca si in povestea aia a ta cu airsoftul, te intreb? Ce-ai crezi tu ca era esential sa apara intr-un clip de 4 minute la stiri si nu s-a prezentat aici?

Nu inteleg capacitatea asta a ta de a interpreta atat de eronat un text simplu, dar eu din clip n-am inteles nimic legat de un razboi intre motociclisti si soferi auto, ci faptul ca din cauza modului haotic in care sofeaza multi dintre ei anual mor sau sunt accidentati foarte multi motociclistii, idee cu care sunt de accord.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Player1

Uite titlul pretenas "

Observator Special: Rivalitatea dintre soferi si motociclisti, un razboi fara sfarsit

"

 

Din titlul asta ma pui intr-o situatie ingrata ca motociclist pe mine. Sunt motociclist? Sunt. Sunt in razboi cu soferii? Nu sunt. Titlul zice ca sunt? Zice. Manipuleaza din titlu? Manipuleaza.

De ce? Ca sa vanda stirea. Ma pune pe mine intr-o situatie in care nu mi-o doresc? Ma pune, pentru ca toti soferii care au vazut titlul ala au injurat motociclistii printre dinti.

 

Ma ajuta cu ceva reportajul minunat de 4 minute? Nu. Ma incurca? Da.

 

Au facut ce v-am spus ca or sa faca? Au manipulat, au mintit si pana la urma au dat pe sticla doar ce-au vrut ei?

Da, da si da.

 

Daca esti gasca, vezi un baiat care vine cu un cazan de apa fiarta si un cutit si nu te dai repede dupa visin, esti gasca buna de jumulit. Voi ati fost niste gaste bine intentionate, dar la fel de usor de jumulit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Titlul este indulgent. Nu ignorati in trafic, ci haituiti in trafic:

http://exclusivtm.ro/motociclist-timisoara-amenintat-terorizat-de-tigani/

(Luat de pe regionala Timisoara.)

 

 

Editat de TM06UFO
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Titlul este indulgent. Nu ignorati in trafic, ci haituiti in trafic:

http://exclusivtm.ro/motociclist-timisoara-amenintat-terorizat-de-tigani/

(Luat de pe regionala Timisoara.)

 

Deci il atinge unul cu oglinda si se apuca sa-l urmareasca? El n-o fi atins niciodata oglinzi de masini?

 

Daca o stire de bine de la Antene strica, uite alta de la TVR din banii publici, poate asta va place:

 

 

În viteză, la limita dintre viaţă şi moarte, pe drumurile publice

 

Deşi pare că Bucureştiul deţine monopolul indisciplinei în trafic, Banatu-i fruncea! Pe străzile din Timişoara, zeci de motociclişti şi automobilişti participă la curse ilegale pe cele mai circulate bulevarde. Amenzile sunt puţine pentru că poliţiştii nu reuşesc să îi identifice pe teribilişti. Un trecător a surprins o astfel de cursă ilegală. Întrecerile sunt cu atât mai spectaculoase cu cât se desfăşoară pe lângă semnele cu restricţii de viteză. Vitezomanii sunt imposibil de identificat, recunosc poliţiştii. Aşa se face că până acum s-au strâns zeci de sesizări. Aproape toate nerezolvate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aoleeeu, am vazut si io stirea aia de pe TVR. Un rahat imputit. In imagini se vedeau doi mobristi, dintre care unu' fara casca, care plecau de pe loc si maxim aveau 60-70 la ora. Si aia cica era "surprinderea cursei pe camera telefonului mobil". Penibil rau.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"circulau cu o viteza care te facea sa te cam hmmm"

"sa nu i se io stiu d-ne fereste sa se intample ceva ca daca exemplu o piatra sare se duce..."

 

asta este martorul expert.

si in viteza si in motoare si in limba romana...

 

tragic dar si comic... interviul cel putin...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uite titlul pretenas "

Observator Special: Rivalitatea dintre soferi si motociclisti, un razboi fara sfarsit

"

 

Ma ajuta cu ceva reportajul minunat de 4 minute? Nu. Ma incurca? Da.

(titlul e de rahan)

 

Te incurca? Fii serios.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Titlul este indulgent. Nu ignorati in trafic, ci haituiti in trafic:

http://exclusivtm.ro/motociclist-timisoara-amenintat-terorizat-de-tigani/

(Luat de pe regionala Timisoara.)

merita facuta bata aia supozitor...

 

Deci il atinge unul cu oglinda si se apuca sa-l urmareasca? El n-o fi atins niciodata oglinzi de masini?

nu atata atinsul cat atitudinea.

 

si da intradevar nu exista soferi care sa faca curse, sa bubuie din tobe, sa asculte muzica-n masina impreuna cu cei de la etaju 10 etc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ptr cei care nu pot sa treaca de titlu... iarna trecuta se filmau nameti de zapada de 3 metri si cu ajutorul camerei si a unghiului de filmare il faceau sa para de 5 metri, dar titlu era "nameti de zapada de 10 metri"... nu demult (la ultima ninsoare )se dadeau imagini de arhiva (cu zapada foarte mare) de prin tara ...dar a nins doar cativa centimetri...

Astea ar fi cateva exemple ca sa intelegi ca orice eveniment este exagerat la tv ptr a "vinde subiectul". Daca inca mai sunt persoane care cred tot ce se spune inseamna ca mos gerila inca mai exista ptr ei ...

Treceti prin filtru gandirii ce vedeti si luati numai ideea, nu tot pachetul :) sau nu puteti din cauza ca reportajele astea nu se fac cumva cu cei din spatele tastaturii.

bafta , si atentie in trafic ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...