Luke_highwalker Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 @bogdan: Au fost pusi intr-o lumina buna chopperistii pentru ca ei s-au prezentat....restu faceau campanie electorala pe forum. Unii parca traiti incutia de chibrite...Pentru cei care nu au nici in clin nici in maneca cu motoarele nu exitsa mai multe categorii....motociclisti si atat. Poate doar o diferentiere in functie de varsta, in sensul ca unu care pare mai trecut de 40 de ani e vazut ca fiind mai responsabil in timp ce tinerii de pe motor sunt vazuti ca teribilisti. Materialul a avut 4 minute pentru ca a fost prezentat in cadrul stirilor, unde eu sincer cred ca nu avea ce sa caute. A fost prezentat in aceiasi nota de cancan in care sunt prezentate 90% din stirile de la noi din tara, in care rar mai dai de-o stire relevanta de real interes national sau international. Totusi e bine ca au fost transmise, unui numar foarte mare de cetateni, cateva idei care prin marsurile moto nu au aproape nici un fel de ecou. Faci o greseala grava de exprimare cand zici ca si-au batut joc de initiativa voastra pentru ca initiativa a fost a reporterilor iar motociclitii au stat ascunsi dupa visin cu tot cu problemele lor. La fel ca si in povestea aia a ta cu airsoftul, te intreb? Ce-ai crezi tu ca era esential sa apara intr-un clip de 4 minute la stiri si nu s-a prezentat aici? Nu inteleg capacitatea asta a ta de a interpreta atat de eronat un text simplu, dar eu din clip n-am inteles nimic legat de un razboi intre motociclisti si soferi auto, ci faptul ca din cauza modului haotic in care sofeaza multi dintre ei anual mor sau sunt accidentati foarte multi motociclistii, idee cu care sunt de accord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Player1 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Uite titlul pretenas " Observator Special: Rivalitatea dintre soferi si motociclisti, un razboi fara sfarsit" Din titlul asta ma pui intr-o situatie ingrata ca motociclist pe mine. Sunt motociclist? Sunt. Sunt in razboi cu soferii? Nu sunt. Titlul zice ca sunt? Zice. Manipuleaza din titlu? Manipuleaza. De ce? Ca sa vanda stirea. Ma pune pe mine intr-o situatie in care nu mi-o doresc? Ma pune, pentru ca toti soferii care au vazut titlul ala au injurat motociclistii printre dinti. Ma ajuta cu ceva reportajul minunat de 4 minute? Nu. Ma incurca? Da. Au facut ce v-am spus ca or sa faca? Au manipulat, au mintit si pana la urma au dat pe sticla doar ce-au vrut ei? Da, da si da. Daca esti gasca, vezi un baiat care vine cu un cazan de apa fiarta si un cutit si nu te dai repede dupa visin, esti gasca buna de jumulit. Voi ati fost niste gaste bine intentionate, dar la fel de usor de jumulit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 (editat) Titlul este indulgent. Nu ignorati in trafic, ci haituiti in trafic: http://exclusivtm.ro/motociclist-timisoara-amenintat-terorizat-de-tigani/ (Luat de pe regionala Timisoara.) Editat Aprilie 18, 2013 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Un articol bine scris si REAL. Chiar daca nu ai nimic cu nimeni se va gasi macar UNU care sa nu ii placa de mufa ta... si va cauta scandal cu orice pret. Cam astia sunt romulanii.... Uelcom tu rumeinia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Aoleeeu, am vazut si io stirea aia de pe TVR. Un rahat imputit. In imagini se vedeau doi mobristi, dintre care unu' fara casca, care plecau de pe loc si maxim aveau 60-70 la ora. Si aia cica era "surprinderea cursei pe camera telefonului mobil". Penibil rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Eh, vedeti cum reportajul de pe Antena 1 devine aproape perfect prin comparatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Eh, vedeti cum reportajul de pe Antena 1 devine aproape perfect prin comparatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 "circulau cu o viteza care te facea sa te cam hmmm" "sa nu i se io stiu d-ne fereste sa se intample ceva ca daca exemplu o piatra sare se duce..." asta este martorul expert. si in viteza si in motoare si in limba romana... tragic dar si comic... interviul cel putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Uite titlul pretenas "Observator Special: Rivalitatea dintre soferi si motociclisti, un razboi fara sfarsit" Ma ajuta cu ceva reportajul minunat de 4 minute? Nu. Ma incurca? Da. (titlul e de rahan) Te incurca? Fii serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Titlul este indulgent. Nu ignorati in trafic, ci haituiti in trafic: http://exclusivtm.ro/motociclist-timisoara-amenintat-terorizat-de-tigani/ (Luat de pe regionala Timisoara.) merita facuta bata aia supozitor... Deci il atinge unul cu oglinda si se apuca sa-l urmareasca? El n-o fi atins niciodata oglinzi de masini? nu atata atinsul cat atitudinea. si da intradevar nu exista soferi care sa faca curse, sa bubuie din tobe, sa asculte muzica-n masina impreuna cu cei de la etaju 10 etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 ptr cei care nu pot sa treaca de titlu... iarna trecuta se filmau nameti de zapada de 3 metri si cu ajutorul camerei si a unghiului de filmare il faceau sa para de 5 metri, dar titlu era "nameti de zapada de 10 metri"... nu demult (la ultima ninsoare )se dadeau imagini de arhiva (cu zapada foarte mare) de prin tara ...dar a nins doar cativa centimetri... Astea ar fi cateva exemple ca sa intelegi ca orice eveniment este exagerat la tv ptr a "vinde subiectul". Daca inca mai sunt persoane care cred tot ce se spune inseamna ca mos gerila inca mai exista ptr ei ... Treceti prin filtru gandirii ce vedeti si luati numai ideea, nu tot pachetul sau nu puteti din cauza ca reportajele astea nu se fac cumva cu cei din spatele tastaturii. bafta , si atentie in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate