Razvan1 Postat Aprilie 12, 2013 Autor Share Postat Aprilie 12, 2013 Srad 750 din 2007 ? pai ori e SRAD ori e k7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
99urs Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 am incurcat linkurile acuma am modificat intra sa te lamutesti si al meu e 96 modelul pe carburatoare e la mine din 2007 nu e modelul 2007(K7) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Eu nu te-am contrazis ca nu are 6..dar la mine si la ceilalti 2 nu exista a 6 a..mi-a explicat un alt coleg pe forum mai sus..trebuie reglat schimbatorul dar..nu stiu ce sa fac... Nu m-ai contrazis de loc. Ti-am spus ca problema ta este in interior ...nu are treba cu reglajul la pedala de schimbator. Demonteaza capacul de la ambreiaj,ambreiajul,si in spatele lui ai o parte din sistemul de selectie a vitezelor. Verifica daca este ok acolo,daca nu trebuie demontata cutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 13, 2013 Autor Share Postat Aprilie 13, 2013 Da o sa verific.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Eu nu te-am contrazis ca nu are 6..dar la mine si la ceilalti 2 nu exista a 6 a..mi-a explicat un alt coleg pe forum mai sus..trebuie reglat schimbatorul dar..nu stiu ce sa fac... ai o tija la schimbator, cu aia te joci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Nu cred ca este din tija. Miscarea tijei este acceasi si pentru viteza 1/N/2/3/4/5/6..distanta care se deplaseaza schimbatorul este identica pentru toate vitezele, asa ca daca intra in restul ar trebui sa intre si in 6,asta daca pe treapta 6 nu sunt probleme. Imi mentin parerea ca este din interior problema. Ori sistemul de selectie ori furca de 5/6. Editat Aprilie 13, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 13, 2013 Autor Share Postat Aprilie 13, 2013 Am rezolvat problema baieti dupa schimbarea kit-ului de lant si a foii care acum este stock..am 6 nu stiu exact care e legatura dar s-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) S-a facut un engine overhaul la ea. Sa mor daca am stiut vreun moment ca are 5 trepte Motoreta e bomba! Are 6 viteze. Editat Aprilie 13, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Da... Asta este ca vorba aceea: Iei o pastila de picior si-ti trece capu... Tehnic nu are nici o explicatie ce s-a intamplat acolo Important este ca s-a rezolvat...curios ar fi daca si cei care au spus ca au tot 5 viteze au o alta calcatura la lant. Eu zic ca nu... Editat Aprilie 14, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 O fi avut foaia mica pe spate si nu-l lasa calculatorul sa bage a 6-a ca ar fi decolat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Am rezolvat problema baieti dupa schimbarea kit-ului de lant si a foii care acum este stock..am 6 nu stiu exact care e legatura dar s-a rezolvat sigur nu ai povestit dintr-un vis,iar acum te trezisi!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 14, 2013 Autor Share Postat Aprilie 14, 2013 sigur nu ai povestit dintr-un vis,iar acum te trezisi!? Ce a fost asta..+1 post sau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 ce a fost pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Ce a fost asta..+1 post sau ? Sau...esti constient ca ce spui n-are nici o logica!?adica cum sa influenteze kitul de lant rapoartele cutiei!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MoederNuker Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 ce a fost pana la urma? a invatat sa numere pan la 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 Ce glume de baieti atotstiutori..nu auzisem de voi pana acum probabil ca sunteti noile marci de "mecanici" pe piata..imi cer scuze pentru nesimtire. Data viitoare promit ca va caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliosa241 Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) am si eu gsx r 750 si nu are cum sa fie cu 5 cand ele sunt 6...poate din 4 dai mai tare si iti sare in 6...altfel nare cum sa aiba doar 5 viteze Editat Aprilie 15, 2013 de aliosa241 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 am si eu gsx r 750 si nu are cum sa fie cu 5 cand ele sunt 6...poate din 4 dai mai tare si iti sare in 6...altfel nare cum sa aiba doar 5 viteze In sfarsit un om la subiect..nu stiu asa aveam inainte posibil si asta dar nu am mers doar eu si toti au zis ca avea 5..deci nu eram eu nebun Important e ca s-a rezolvat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) In sfarsit un om la subiect..nu stiu asa aveam inainte posibil si asta dar nu am mers doar eu si toti au zis ca avea 5..deci nu eram eu nebun Important e ca s-a rezolvat.. Adica eu ma chinui sa-ti spun de o gramada de posturi ca motorul tau are 6 viteze si tu spui ca baiatul de mai sus "a fost la subiect". Cum sunt oameni.... Editat Aprilie 15, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) am si eu gsx r 750 si nu are cum sa fie cu 5 cand ele sunt 6...poate din 4 dai mai tare si iti sare in 6...altfel nare cum sa aiba doar 5 viteze daca ai stii cum functioneaza cutia de viteze ai intelege ca nu prea merge sa 'sari' peste o treapta daca ridici de schimbator o singura data! Editat Aprilie 15, 2013 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) Adica eu ma chinui sa-ti spun de o gramada de posturi ca motorul tau are 6 viteze si tu spui ca baiatul de mai sus "a fost la subiect". Cum sunt oameni.... Scuze..respectele mele pentru tine..era vorba de discutia de mai sus....scuze s-a inteles gresit Editat Aprilie 15, 2013 de Razvan1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 cand ai dat jos capacul (sau ma rog, cine l-a dat jos) a umblat si la tija. stiu ca pare de domeniul sf, nici eu nu mi-am explicat de ce se intampla treaba asta la srad dar nah... solutia am pus-o pe prima pagina si se pare ca asta a fost. n-am de ce sa ma chak pe mine sa zic ca stiu si de ce. poate e vorba de 1-2 mm la cursa? cine stie? bine ca merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 cand ai dat jos capacul (sau ma rog, cine l-a dat jos) a umblat si la tija. stiu ca pare de domeniul sf, nici eu nu mi-am explicat de ce se intampla treaba asta la srad dar nah... solutia am pus-o pe prima pagina si se pare ca asta a fost. n-am de ce sa ma chak pe mine sa zic ca stiu si de ce. poate e vorba de 1-2 mm la cursa? cine stie? bine ca merge! Da..tot ce este posibil..o sa le comunic si celorlalti cu srad treaba asta. Multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate