VladuL Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Atata timp cat oamenii merg civilizat si au categoria A in buzunar, sunt motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 (editat) Pasagerii voteaza? Dar sirenele? Eu zic sa-i primim si pe astia mici Editat Aprilie 27, 2013 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forestierul Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 pt capacitati de 250-400cc sigur nu esti scuterist. 12. Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Ca sa va mai dau un motiv sa credeti ca ducatistii sunt basinosi:14. NuPS: 15. (M696) nu mai vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irinetu Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 16. Atata timp cat pot tine pasul cu ceilalti de la mine au un.....Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 eu zic da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 asa arata o bucatica din drumul "vostru" acum 2 zile distractie faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 29, 2013 Autor Share Postat Aprilie 29, 2013 asa arata o bucatica din drumul "vostru" acum 2 zile distractie faina merci de preview! pe ce varianta ai mers? Ostrov - Baneasa - Dobromir - Negru Voda - VV (pe asta nu am mers niciodata) sau pe Ostrov-Baneasa- Adamclisi - Cobadin - 23 August - VV? Din ce vad, pare c-ai mers pe un SLR650, ceva sperieciori mai de luat in seama pt mobre mai de strada (naked/chopper/sport), gen gropane mari. asfalt f naspa, asfalt lipsa fata de anul trecut? merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Am fost si scuterist, maxiscuterist, si motociclist ... nu inteleg rautatea unora toti avem doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Eu zic sa nu va mai c.acati pe voi cu segregari de-astea, ca ducatistii, ca scuteristii ca nu stiu ce. Ca fapt divers am fost din intamplare la Alunis cu balazsfi si altii, o gasca de maxi-scutere si mobre de toate felurile, toti super baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 11. eu sunt ok, nu vorbim despre paraitoare care sa ne tina blocati la 70 kmph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 merci de preview! pe ce varianta ai mers? Ostrov - Baneasa - Dobromir - Negru Voda - VV (pe asta nu am mers niciodata) sau pe Ostrov-Baneasa- Adamclisi - Cobadin - 23 August - VV? Din ce vad, pare c-ai mers pe un SLR650, ceva sperieciori mai de luat in seama pt mobre mai de strada (naked/chopper/sport), gen gropane mari. asfalt f naspa, asfalt lipsa fata de anul trecut? merci! am mers " pe jos" . deci pe prima .data viitoare incerca pe Adamclisi.am ales pt ca e salbatic drumul si liber. cred ca ai vazut ca nu prea erau..concurenti drmul e super ok ( aproape tot ) cu exceptii prin sate unde s curbe stranse si nisip, respetiv niste bucati ' ciuruite" pe care parca le-au ' uitat" special n ai treaba cu nici o maobra, fie si SS , doar ca o lasi mai moale cand se strica asfaltul ca sa poti ocoli . eu am mers 80 - 95 tot drumul sa ma bucur de plimbare dar erau locuri de ' dat" , tinand cont insa de zona ( salbatica ) e posibil sa intalnesti animale, pasari, caprioare, broaste ( testoase) deci eu nu m as da cu 200 pe acolo. uite si un mic" pe langa drum" - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 (editat) Eu as prefera cat mai salbatic. Prin Adamclisi am tot fost. Poate bagam la vot si traseul. Timp sa ajungem in Vama avem. Editat Aprilie 29, 2013 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 eu propun sa raspundeti la obiect, daca doriti putem pastra polemicile pt La pirati ca altfel deviem spre alte zone mai putin atragatoare si in discordanta cu subiectul topicului Am fost si scuterist, maxiscuterist, si motociclist ... nu inteleg rautatea unora toti avem doua roti. Eu zic sa nu va mai c.acati pe voi cu segregari de-astea, ca ducatistii, ca scuteristii ca nu stiu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 intrebare: se mai intoarce cineva in Bucale miercuri seara? Eu voi pleca pe seara(un 9-10) pe autostrada.. poate chiar mai tarziu daca nu plec singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 da, ma intorc eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Sincer spun ca as veni, dar astept un raspuns de la cineva (tot pt o plecare). Daca se amana vin cu voi, iau si cortul (just in case) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 da, ma intorc eu. Bun asa.. pai nu avem decat sa asteptam pana miercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Corect, si cu motoare identice ajungeti la ore diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Are cineva (din cei care vin miercuri dimineata) o casca marimea M pentru o pasagera? Mi-ar trebui pana pe 4 mai cand ma intorc si o pot aduce eu in bucuresti inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 cate fete vor fi? sa stiu daca vin cu mandra. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 29, 2013 Autor Share Postat Aprilie 29, 2013 tinand cont insa de zona ( salbatica ) e posibil sa intalnesti animale, pasari, caprioare, broaste ( testoase) deci eu nu m as da cu 200 pe acolo. pai exact cautam ... de alergat nu se pune problema, e tura de chilax, 90-110 ca medie merci man, pe jos o s-o luam de data asta, pe sus am mai nfost Eu as prefera cat mai salbatic. Prin Adamclisi am tot fost. Poate bagam la vot si traseul. Timp sa ajungem in Vama avem. nu-i nevoie de vot...ala va fi, pe jos pe sus am fost anul trecut, si din cate am inteles asta de jos e mai interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 cate fete vor fi? sa stiu daca vin cu mandra. Ms pai din cluj vin 20 de colege de la arte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 pai din cluj vin 20 de colege de la arte. Da ) nu m-am exprimat corect, cate fete vin ca sa nu fie mandra mea singura printre 20 de barbati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 1vine cu mine sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate