alexb2003 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Salut, Ce excursie se poate face din bucuresti pentru o zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Cheia. Drum de munte, frumos, alea alea. Giurgiu.. nu stiu, n-am fost. Cica e f drept, are doar o curba. (mi-a zis cineva, nu stiu cat de adevarat e) Siriu..am fost doar jumate. Depinde de tine, de cati km poti sa duci. Daca mergi max 500/zi, cauti destinatii la 250km departare. Editat Aprilie 20, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexb2003 Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 in afara de cheia si bucuresti-calarasi-oltenita -bucuresti ce alte excursii recomandati.? Un traseu de maxim 300-400 cred ca ar fii ok pentru o zi de weekend multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 La genul asta de intrebari, un singur raspuns: pina la scoala si inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Ce drumuri poti sa faci intr-o zi *de la scurte si simple la f. lungi si complexe : Giurgiu Oltenita Calarasi Veliko prin Giurgiu Cheia (+/- SIriu) Transfagarasan Sighisoara Transalpina ...si altele care nu-mi vin acum in minte Editat Aprilie 20, 2013 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Calarasi, bac, Silistra, si intoarcerea prin Ruse, Giurgiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 (editat) Uite aici ceva care te va ajuta in cautari: http://www.freemaptools.com/find-zip-codes-inside-radius.htm Pasul 1: Sub harta care iti apare in link, setezi numarul de KM pe care vrei sa-l strabati intr-un singur sens. Pasul 2: Centrezi harta pe Bucuresti Pasul 3: Cercetezi partea de harta hasurata cu albastru Pasul 4: Bagi benzina in rezervor si ii dai bice De luat in considerare: - distanta efectiva pe drumurile patriei va fi mai mare decat cea indicata pe cercul hasurat - in momentul in care isi stabilesti o destinatie verifica distanta exacta (si timpul aproximativ in care se parcurge) pe Google Maps prin metoda clasica . - pentru o valoare cat mai apropiata de cea pe care vrei sa o parcurgi, seteaza raza cercului cu cel putin 10% mai mica. (ex: daca vrei sa mergi max 250 km pe un sens - 500 km in total - seteaza raza cercului sa iti indice o distanta de 220 km ) Spor la treaba! Te rog sa impartasesti si cu noi rezultatele tale, eventual si poze din viitoarele plimbari Editat Aprilie 21, 2013 de Skring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 pentru mine orice traseu sub 800km este perfect pentru o zi . dintre cele facute de mine - Bucuresti - Enisa - Vama Veche - Bucuresti - Bucuresti - Chiciu pe drumul vechi spre mare cu intoarcere prin Oltenita - Bucuresti- Cheia-Brasov cu diverse optiuni de intoarcere pe : Siriu, Rucar, DN1, sau chiar Transfagarasan -Transfagarasan ci intoarcere pe Transaslpina -Bulgaria (Veliko, si multe altele) diverse obiective pe diverse trasee : -bisericile fortificate din zona Medias - Fagaras- Sighisoara -Lacul Sfanta Ana -Sibiu, Marginea Sibiului, Paltinis (deja au inceput sa infloreasca brandusele ) pentru cei care au cu ce ....diverse trasee pe forestiere, spre varful Moldoveanu, Polovragi-Curmatura...etc. am fost pe toate cele de mai sus. anul asta vreau sa fac o tura pe Strategica , dar astept sa se incalzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Apropo de trasee (ex-) forestiere, mai nou poti sa ajungi la Piatra Arsa pe drumul proaspat asfaltat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Prin Bulgaria merita mers si mai incolo de Veliko, adica Buc-Giurgiu-Veliko-Gabrovo-Kazanlak-Gurkovo-Veliko-Giurgiu-Buc, se merge pe pasul Shipka, un fel de Cheia bulgareasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate