Sari la conținut

Recomandare SS pentru DE./Nurburgring


Larry Flyt
 Share

Moto SS  

66 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

 

Este foarte posibil sa-mi cumpar un Gixer K1(K2,K3) pentru pista si sa invat pe ea, sunt foarte accesibile si cel mai probabil, o sa dau de pamant cu ea. Ideea de motor nou pentru pista cade, am observat cum sta treaba. Ca si constitutie: 1.82 inaltime,71,5kg, trag de fiare regulat.

 

1-Gixer 600/750 pregatit pentru pista (eu vreau sa invat mai intai)

2-Scoala de "pilotaj", ca circuit, Zolder. Dupa ce termin si ma simt stapan pe aia, punctul 3 !

.....

Desi ai inceput topicul total aiurea eu zic ca ai tras niste concluzii bune. Du-te si ia-ti 600-le ala si invata. Daca as putea sa o iau de la capat cred ca si eu as face la fel.

Du-te si la scoala aia de pilotaj si la macar vreo 10 trackdays asa, vei vedea ca dupa aia vei avea alte pretentii, alt limbaj, plus ca vei vedea ca inca esti departe de ce poate "vechitura" ta de 600.

Pe la circuit vin multi baieti care or sa aiba toate modelele dorite de tine. Urca-te pe ele, baga-te in discutii, du-te la "drive test", o sa-ti mai schimbi parerile pe parcurs.

 

Eu am testat la noi la Bavaria S1000RR, deci macar asta ai putea sa-l testezi chiar cat esti inca in Romania. Toate modelele de care vorbim pe aici sunt fantastic de puternice pentru tine, plus ca mai trebuie sa treaca niste sezoane bune ca sa stii ce se face cu ele.

Chiar daca fac parte din aceeasi clasa sunt motoare diferite, ciclistica, livrarea puterii, geometria postului de conducere, toate sunt diferite. Daca o sa apuci sa testezi cu adevarat o sa vezi ca toate astea dau niste particularitati in comportament pe curbe,etc.

 

Ca sa nu zic ca cele mai instinctive si usor de invatat pe ele sunt Hondele, asa ca poti sa incerci si Honda. Atat pentru circuit un 600RR mai vechi cat si pentru strada un CBR1000RR.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eh, Niko, asa mai vorbim. Cu circuitul am stabilit, la fel si cu mobra specifica pentru circuit. Costurile le vad pe parcurs.Pana una, alta, ma concetrez pe Aprilia Rsv 4 aprc, apoi..restu'!

---------

In legatura cu cei de la United Motors, de ce nu pot lua legatura telefonic cu ei? Am incercat sa-i contactez de 3 ori, tot ce aud e' un vajiit(specific vantului in casca) si apoi se inchide automat in 3 secunde, estimativ.

Am inteles ca a fost o furtuna cam puternica in Bucale,credeti ca le-au picat telefoanele?

Nr. lor de tel: (0)21 231 21 11 (showroom)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1000RR 2008+ are o pozitie excelenta pt pista. Practic de forteaza sa stai corect pt mersul sportiv. De asta e si cam obositoare pe strada :)

Scaritele sunt sus, ghidoanele mult la exterior, saua e sus, aproape de inaltimea ghidoanelor. Midragne foarte puternic, numai bun pt un incepator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...

n legatura cu cei de la United Motors, de ce nu pot lua legatura telefonic cu ei? Am incercat sa-i contactez de 3 ori, tot ce aud e' un vajiit(specific vantului in casca) si apoi se inchide automat in 3 secunde, estimativ.

Am inteles ca a fost o furtuna cam puternica in Bucale,credeti ca le-au picat telefoanele?

Nr. lor de tel: (0)21 231 21 11 (showroom)

 

Cu ce te-ai ales pana la urma ?Praful de pe toba ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu ce te-ai ales pana la urma ?Praful de pe toba ?

Salut ! Se poate spune si asa. Le-am testat,am vazut ce era de capul lor,preturi,etc. Multumesc baietilor ca m-au sfatuit corespunzator, chiar nu erau de mine,am avut un soc imens in cazul s1000rr, asta vroiam sa o cumpar sh,la fel si aprilia rsv 4. Desi am inceput motociclismul pe zx 11, zau, sunt crizate,nu sunt de mine.Nu-mi place pozitia,aprilia in oras se incalzea ca un furnal,in loc de picioare, aveam copane rumenite. Asa ca am ales un zx 14 sh,de care sunt absolut multumit,pozitie,putere(mai mult de 100 cp nu folosesc,sigur),se aseaza f. frumos la drum. Motorul este in Ro (sunt in De acum), in siguranta,la caldura,in camera ei. O mai resusciteaza tatal meu cand are drum la tara.

 

Inca odata,multumesc frumos pentru sfaturi,ati avut dreptate in tot ce ati scris.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

uita-te la recordurile de timp si gata

 

Length Time Make Model Rider Date Source Notes

19,100 m 7:10.0 Yamaha YZF-R1 Andy "AndyPath" Carlile n/a [133] Bridge to Gantry time set during touristenfahrten.

19,100 m 7:17.0 P3 Suzuki GSX-R600K7 Andy "AndyPath" Carlile n/a Fast Bikes Magazine March 2009 Road legal project. Built by Richard Vanags at P3 Unlimited for Fast Bikes Magazine. Based on a Suzuki GSXR 600K7.

19,100 m 7:21.8 MV Agusta F4 R 312 Andy "AndyPath" Carlile 15 Oct 2007 Performance Bikes MagazineJanuary 2008 n/a

19,100 m 7:28.8 Yamaha YZF-R1 "The Baron" n/a Performance Bikes MagazineOctober 2007 n/a

Editat de JCDenton
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nenea - ce zici tu acolo !? acele motoare de 1000 nu sunt SS ci sunt Superbike-uri :) adica SBK! SS (supersport este clasa 599cc - aka 600)!

Da-mi voie te rog sa te corectez…Ce a enumerat Ice-D fac parte din clasa SS (SuperSport) pentru ca sunt motociclete de serie cu caracteristici apropiate celor din motogp si un fel de replici ale lor chiar daca sunt de 600cc sau 1000cc sau intre, cele din motogp sunt fabricate doar pt motogp de catre constructorii echipelor participante. SBK (SuperBike) sunt motocicletele de serie super sport modificate foarte mult pentru SBK World Championship si au voie doar v-twin de 850-1200cc si 4L de 750-1000

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat ca ti-ai abandonat dorinta, desi aveai posibilitatea materiala de a o sustine.

dorinta de a ajunge pe Nurb se poate implini la fel de bine cu un ZX14. La Touristenfahrt vezi VW T2 cu pasageri care beau bere. Cred ca un ZX14 se descurca binisor acolo :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...