PepsiMan Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) Dupa terminarea programului da lucru am tras o mica fuga impreuna cu un prieten intr-un loc descoperit pe FB, cam 60-70 de km pana acolo. A meritat din plin! Intre Mizil si Ploiesti, pe raza localitatii Albesti Editat Mai 29, 2013 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukman Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Le-ai lucrat cu photoshop-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 29, 2013 Autor Share Postat Mai 29, 2013 ) daca as fi avut aparat profi sigur ieseau mai faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VlaDI87 Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Damn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 30, 2013 Autor Share Postat Mai 30, 2013 Am mai fost intrebat prin mesaje private daca pozele sunt prelucrate. Nu sunt prelucrate, sunt descarcate direct din aparat (inclusiv panoramicele) si cateva postate aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Am prins si eu asa ceva in poza in Dobrogea, asa ca pot confirma ca nu-i nevoie de prelucrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Frumos loc, reusite poze! Aparatul este doar o extensie a creierului si ochiului fotografului... el face poze atat de bune pe cat stie fotograful sa le faca. Un aparat mai profi scoate, eventual, poze mai corecte din pdvd tehnic... si asta daca este bine setat. Panoramicele le-ai facut din mai multe imagini succesive??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 30, 2013 Autor Share Postat Mai 30, 2013 (editat) @XT600 - Panoramicele sunt facute din 3 imagini succesive Multumesc frumos! Editat Mai 30, 2013 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaAres Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 (editat) Am fost eu cu PepsiMan. Fain campul. Recomand calduros. Cel mai tare este cand trebuie sa ii explici sotiei ca ai plecat cu prietenul sa vezi un camp de flori in mijlocul a nicaieri la vreo 70km distanta de casa. Comentariul cel mai frumos pe care l-am primit a fost: " Ce frumos si sensibil! Esti fata ?!!!?? " . Editat Mai 30, 2013 de RaAres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldprogress Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Am fost eu cu PepsiMan. Fain campul. Recomand calduros. Cel mai tare este cand trebuie sa ii explici sotiei ca ai plecat cu prietenul sa vezi un camp de flori in mijlocul a nicaieri la vreo 70km distanta de casa. Comentariul cel mai frumos pe care l-am primit a fost: " Ce frumos si sensibil! Esti fata ?!!!?? " . )))))))))))))) Foarte foarte frumos. Atata mov am vazut doar pe munte de la branduse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 In ce loc din Albesti este facuta poza? eu circul zilnic prin zona si nu recunosc locurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Frumoase culori, poze foarte reusite. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate