magarusulmarius Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 excursie de 1 zi, bucuresti - bac - dobrich - kavarna plecare in jur de 09 00 din petromul de la intrarea in localitatea 1 decembrie mergem la o terasa pe malul marii, putem trece si pe la balcic (20 minute de mers cu moto ) cam 260 km rectific,,,ne intalnim in alta parte fiindca mergem pe la silistra,,, cadem de comun acors asupra locatiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Plecarea la ora 9.30 din Petromul de dupa palatele tiganesti.La ducere prin Bulgaria si intoarcerea o facem prin Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 N-ar fi mai bine, daca tot mergeti pe la Silistra, s-o luati pe autostrada pana la km 64 apoi sa faceti dreapta spre Calarasi? In acest caz, va puteti intalni la Mol-ul de pe Th Pallady, de la intrare pe A2. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 lanceloate ce mai faci frate? nu te-am vazut din dobrogea parca. hai ca incerc sa vin si eu. hai si tu. lasa dracu' ruta ca de cate ori vor unii sa merga undeva, apar 100 ca nu e buna ruta, ca aia nu e bine, ba aialalta le pute, in final nu merge nimeni nicaieri. hai ma mai bine la dalboka la o scoica. il sun si pe pompi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Nu de alta, dar fac alergie la palatele tiganesti. Le-as da foc. Mi-ar conveni mai mult sambata, insa ideea asta cu tereasa de pe malul marii, la Kavarna, imi surade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 frate nu vreau sa dezbat asta aici dar tiganii sunt mici copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 frate nu vreau sa dezbat asta aici dar tiganii sunt mici copii. Tu esti, Dorule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 eu alooooooo! bancaaaaa! leve aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 (editat) Ach so... nu mai spun la nimeni Pai atunci, musai ar trebui sa vin... Ultima data ne-am vazut in Bucovina, la Gura Humorului. Eu am ceva leve de-o chiftea, acolo... Aoleu, frate, voi vorbiti de Dalboka??? M-am saturat, vreau si altceva, alte terase n-ati mai gasit? Mai bine un schnitzel la Viena ha, ha! Editat Mai 31, 2013 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Ian, mergi si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Baby, vii si tu? Ti-am dat un SMS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Baby, vii si tu? Ti-am dat un SMS Parca m-as baga, da. nu am tel la mine. ajung la el in jum de ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 M-as baga si eu, dar nu cred ca pot tine pasul cu Doru si cu Mihai. Eu merg cu 160 doar pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 lasa ma ca ala s-a ramolit iar eu nu mai am k, mergem asa ca bosorogii sub 200 - hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 (editat) M-am uitat acum pe accuweather sa vad cum va fi vremea pe traseu. Dumineca ploua cu spume de la Ploiesti pana la Varna. Sambata se anunta o zi cu soare si cer partial noros. Ce zici de o iesire culinara maine, pana la Dunavatul de jos? Sau undeva la o terasa, la Balcik, etc... Editat Mai 31, 2013 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 la dunavat numai cu programare. cand vrei mergem dar trebuie sa vorbesc inainte sa stabilim ce sa ne gateasca... cati suntem, la cat ajungem...etc. nu e carciuma, e pensiune, nu mai stiu daca ai fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 ...pai si iesiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 daca nu ploua la plecare eu ies. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 maine sau duminica? deja am facut "plinul" la ploi pe 2013.. eu duminica nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 daca nu ploua la plecare eu ies. Pana la urma unde pleci Dorule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Nu, n-am fost atunci cu voi la Dunavat... Nici eu nu ies pe ploaie ca m-a plouat suficient la Nikolovo. Deci, maine voi fi la km 19 de pe A2 (prima parcare) la ora 9.45-10.00. Vad eu incotro o iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 (editat) phantom21042003: ..pai cu marius si cu $$$-istu unde 'or vrea ei sa mearga. vii? Editat Iunie 1, 2013 de GSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 1, 2013 Autor Share Postat Iunie 1, 2013 salut dorule, pai eu as propune kavarna la 09 30 la petromul de la palatele tiganesti vine si alex cu r 1200 gs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 (editat) Incerc sa vin si eu dar nu garantez. E vorba de "palatele tiganesti" de pe soseaua Giurgiului? http://goo.gl/maps/3K3UY PS: Nu era mai fain de azi, cu cazare lowcost in sudul litoralului romanesc, si retur lejer maine, in loc de 10 ore pe motor si o ora in terasa? N-o sa inteleg niciodata de ce unii prefera sa aloce 90% din buget pe benzina. Exceptandu-i pe cei sub papucii nevestelor. Editat Iunie 1, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 1, 2013 Admin Share Postat Iunie 1, 2013 Incerc eu un raspuns: pt.un motociclist adevarat drumul conteaza, nu destinatia..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate