Bebiku Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 As vrea sa dau o noua culoare acestei "fapturi"..... Nu sunt hotarat.. Sa o fac la fel? Unul din motive pentru care trebuie vopsita este rezervorul "bubuit". Astept ideei sau poze. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Portocaliu aprins ! Simpla, fara stickere si alte prostii Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 daca nu vrei sa ii modifici culoare in talon poti sa o faci ceva replica fiat-yamaha gasesti multe poze p net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Parerea mea e sa o faci la fel cum e, coloritul original, simplu, frumos, oaches Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 violet, verde aprins perlat, ne-a stresat atata gri metalizat ))) o culoare neon merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 dai jos stickerele alea copilaresti . pune o toba de om normal , si arata perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 o recomandare ar mai fi un negru abanos la baza si cu o perla (ce culoare vrei tu) peste. eu am folosit o perla albastra si astfel nu am mai avut batai de cap la rar. iata rezultatul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 WOOW. Ce culoare omule ... senzationala ... unde ai vopsit-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gostrider R6 Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 frumoasa culoarea rau . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate