spitfiredragos Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Salutare! de la Campina confirmam organizarea la Magureni PH (punctul RUDA) a celei de-a doua editii a "intrunirii" in perioada 28-30 iunie 2013. Anul trecut ne-ati cunoscut sub denumirea de "Street Patrol". Fara taxe, fara fandoseli, doar bun simt si distractie.... de data aceasta sub numele "Roata de Foc". Va asteptam !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 ok, asteptam momentul asta de ceva timp. anul trecut a fost bestial, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Salutare! de la Campina confirmam organizarea la Magureni PH (punctul RUDA) a celei de-a doua editii a "intrunirii" in perioada 28-30 iunie 2013. Anul trecut ne-ati cunoscut sub denumirea de "Street Patrol". Fara taxe, fara fandoseli, doar bun simt si distractie.... de data aceasta sub numele "Roata de Foc". Va asteptam !!! ce rau imi pare ca nu pot venii cu ifa bk, cum am venit si anul trecut se suprapune cu cea de la Focsani nasol moment, oricum va doresc distractie placuta tuturor numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Ziua buna.... rugam adminii sa actualizeze si aici: /index.php?/topic/687701-ucmr/ pentru ca link-ul "Calendar" ciu-ciu. Desigur, multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 mai multe detali... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 (editat) Detalii: 45.06844,25.718653 http://maps.google.ro/maps?saddr=DN1%2FE60&daddr=45.06844,25.718653&hl=ro&sll=45.039279,25.806756&sspn=0.012873,0.031757&geocode=FT09rwIdvOGJAQ%3BFZiwrwIdfW-IAQ&t=h&mra=ls&z=14 Cam 11 km din DN1/E60 Demo de anul trecut: /index.php?/topic/680275-rock-blues-street-patrol-editia-i-29-iun-1iul-2012-magureni/ Urmeaza ce-o sa fie Editat Iunie 10, 2013 de springbreak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 (editat) va asteptam in numar cat mai mare! Voi fi si eu cu Mobra mea (mobra la propriu). Abia astept sa ne distram si sa petrecem ca anul trecut! Editat Iunie 10, 2013 de spitfiredragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 O intrunire ca-n povesti! Abia astept. Sper ca Sorin sa fie la fel de in forma ca si anul trecut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 O sa fie, inca de acum isi face antrenamentul! Cu asa oameni tot sa te distrezi, zic bine nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 O intrunire ca-n povesti! Abia astept. Sper ca Sorin sa fie la fel de in forma ca si anul trecut! Salutare omule ! Daca vii sa ma cauti pe-acolo ca ti-am pastrat "apa de la Cluj"...ca de..,la ultima ieseala mi-a fost cam sete .. . Sa ne auzim tobele sanatosi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 Astazi s-a discutat despre Fasolea cu Ciolan ce va fi oferita participantilor.. numai acum cand ma gandesc deja salivez!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Mare dilema, Focsani sau Magureni, nu stiu ce sa aleg. La Focsani am mai fost dar la Magureni niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iunie 13, 2013 Autor Share Postat Iunie 13, 2013 Tot ce pot sa spun este ca nu vei regreta alegerea de a veni la Magureni. Eu personal nu am ffost la Focsani insa din ce am vazut in poze si acolo lumea se distreaza frumos si sunt convins evenimentul este unul foarte ok. Alegerea iti apartine! Te asteptam la o bere rece, tuica si slana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 (editat) am vorbit cu baietii si au spus cu toti prezent Editat Iunie 19, 2013 de ghost1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 90% voi fi si eu prezent cu un Nipru (asta daca reusesc sa ii repar grupul pana atunci). Daca nu se poate veni cu o japo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Salutare, cum se asigura paza motoarelor? Nu de alta dar de la haiduceli au mai disparut mobre in trecut. Multam fain, 90% ajungem si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Prezent de sambata cu inca doua motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iunie 25, 2013 Autor Share Postat Iunie 25, 2013 Salutare, cum se asigura paza motoarelor? Nu de alta dar de la haiduceli au mai disparut mobre in trecut. Multam fain, 90% ajungem si noi! Paza motoarelor se asigura prin parcarea lor langa cort si prin mijloace proprii! Anul trecut nu au fsot probleme si nici anul acesta nu vor fi, totul e la vedere si cu posibilitare minima de apleca prin alt loc decat acela pe unde se intra fara a fi vazut unul/altul cu ceva "in buzunar" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 cred ca dau si eu o fuga...imi e mai greu ca nu am cort si nu pot sa beau si eu o bere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iunie 26, 2013 Autor Share Postat Iunie 26, 2013 Hai zidane, lasă mofturile, ia mobra, fata şi găsim noi unde sa te cazam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 La ce ora se da adunarea ? Trec prin zona si as vrea sa trec sa va salut...plus ca mi a facut cu ochiu fasolea aia cu ciolan Am inteles ca de la Ploiesti o sa fac stanga spre Floresti, mai merg vreo 11 km pana la Magureni dar acolo...? unde mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Eu plec din Bucuresti la 13:00 sambata direct de la servicu, daca vrea cineva sa ne intalnim sa mergem mai multi ar fi ok. Mers lejer pentru mine, este prima saptamana cand vin cu motorul in Buc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iunie 26, 2013 Autor Share Postat Iunie 26, 2013 Intreg evenimentul inte de vineri, participanţii sunt invitaţi sa se instaleze de când doresc. Eu personal o sa ajung ptr a mă instala in jur de ora 10. Legat de modul incate se ajunge fac următoarele precizări: Venind din direcţia ploieşti - braşov, pe DN 1, pe partea stânga veţi vedea un peco Agip, imediat după acesta se face o intersecţie la stânga către localitatea Floresti. Mergeţi spre floresti, se va traversa un pod peştele ferată, se intră in Floresti şi apoi se mai traversează un pod care tranzitivă răul Prahova. Imediat după pod după o curbă la stânga, urmează o intersecţie la dreapta. Faceţi dreapta, urmaţi panta şi ajungeţi într.o altă intersecţie unde veţi merge ÎNainte. Către Magureni. Se tine drumul drept, fara a face nici stânga nici dreapta paaana in capul satului unde drumul se înfundă. Acolo faceţi stânga, urmaţi stradă către dreapta, intraţi pe cel de.al 3 lea pod care este peste pârâul Provita iar după ieşirea de pe pod, la 100m aţi ajuns la destinaţie. Din informaţiile pe care ke deţin la momentul de fata, parada moto va avea loc sâmbătă la ora 12.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate