Admin l.u.v Postat Iunie 13, 2013 Admin Share Postat Iunie 13, 2013 Salut; Incuietoarea mea de la topcase a cedat. Partea frumoasa ca la BMW trebuie sa cumperi tot topcase-ul, nu exista reperul separat! Am gasit piesa manufacturata profi pe net, dar este in SUA, la un pret foarte mare. Cunoaste cineva vreo firma in Bucuresti care efecueaza proiectare/executii de repere asemanatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Modelul piesei rupte exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Vorbeste cu Cesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Zenklawa Garage Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Te putem ajuta noi!Detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 eu zic ca problema se pune corect asa: e musai oare de facut asa? mai bine pune o poza, desccrie defectiunea etc. CNC-ul e scump, sa nu te miri daca ajungi la un pret similar cu cel din USA (cred ca stiu despre ce vorbesti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Asta daca nu gasesti in Bucuresti. Eu am pus niste intrebari pentru niste piese si mi-a dat niste preturi decente( doar debitatul, ca piesele in autocad le aveam facute). http://www.madcnc.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Asta daca nu gasesti in Bucuresti. Eu am pus niste intrebari pentru niste piese si mi-a dat niste preturi decente( doar debitatul, ca piesele in autocad le aveam facute). http://www.madcnc.ro/ spune un pret, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 13, 2013 Autor Admin Share Postat Iunie 13, 2013 (editat) AICI se vede totul foarte clar, in prima imagine este incuietoarea pe topcase, in 2 si 3 cum arata si ce s-a rupt si in celelalte doua piesa facuta in CAD. Exact unul dintre colturile alea se rupe si cred ca este antimoniu, o sa merg maine la Radu(Sudura-aluminiu.ro)sa vada daca merge sudata De aia pomeneam de CAD, fara insa sa incerc si alte variante. Oricum, pretul in State este induiosator, 360 usd+shipping+vama(teoretic) ) Editat Iunie 13, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 13, 2013 Autor Admin Share Postat Iunie 13, 2013 Modelul piesei rupte exista? Exista si ti-am si aratat-o, este montata pe topcase.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Ce vrei sa faci tu nu o sa fie ieftin deloc. Te intreb, ai incercat sa o lipesti, nu-mi dau seama exact ce material este, pare a fi Al, sau poate chiar cateva puncte de sudura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 13, 2013 Autor Admin Share Postat Iunie 13, 2013 (editat) Sunt convins, am spus mai sus ca nu am incercat sa vad daca merg si alte variante, am pus putin caruta inaintea cailor.. Nu este aluminiu, este un fel de antimoniu. Editat Iunie 13, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 sa faci piesa de la zero pe CNC o sa te coste probabil destul de mult. e un topic deschis la mine la "timp liber" pe tema CNC-urilor. CNC-ul se plateste la distanta parcursa de freza, imagineaza-ti cam ce-o sa fie acolo. gasesti, dar nu va fi ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate