JustDoIt Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Sambata seara in jurul orei 12 a avut loc un accident in Sanleani, jud. Arad, in care un politist de la examinari cu care multi motociclisti din Arad si-au luat carnetul a decedat pe loc. Din cate se pare , Cristian Crisan a intrat intr-un tir parcat pe marginea drumului, in localitate. 38 de ani, casatorit, un copil de 10 ani. Trist. http://www.aradon.ro/politist-de-la-permise-mort-in-accident/1302884 Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Dumnezeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bamesa Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V Twin Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Dumnezeu sa-l odihnească si sa-i ocrotească familia. A fost un om bun.Mare păcat. .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutszy Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 vineri pe 14 am avut cu el poligonul....MULTUMESC CRISTI CĂ M-AI FACUT ZIUA FERICITĂ....DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE.... ride safety in heaven with angels. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rykwac Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meste Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 R.I.P. Alte cuvinte acum sunt de prisos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba05 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) Dumnezeu sa te odihneasca Cristi!Nu te-am cunoscut ca om,nu te-am mai vazut pana atunci in ziua in care a trebuit sa dau examenul moto.Toti aspirantii la permis moto aveam emotiile inerente de altfel in astfel de momente,dar mi-a placut atitudunea ta de atunci.Ai venit la noi in mijlocul grupului care eram, spunandu-ne ca tu nu esti o sperietoare si nu ai venit cu gandul sau cu capsa pusa sa ne pici la examen,imbarbatandu-ne sa nu fim crispati si sa te consideram un "rider" de-al nostru,sa respectam poligonul si sa nu cadem cu motocicleta.Erai cu geaca de piele de politist,si ca ai vrut sa vii la examen cu motorul,dar ai venit cu masina,deoarece nu te-au lasat sefii(fiind inceputul lunii martie) Poate ca nu ti-ai dat seama atunci,dar noua prin acele cuvinte ale tale de imbarbatare,si sa te consideram un rider de-al nostru a facut enorm pentru noi. Si eu iti multumesc ca m-ai facut fericit in acea zi! Dumnezeu sa te ierte riderule! P.S ;Pentru cei care stiu unde va avea loc inmormantarea si daca se organizeaza ceva actiune moto in acest sens sa spuna aici! Editat Iunie 16, 2013 de seba05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) RIP ...de la el am "primit" carnetul Marti la ora 13 se aduna lumea in curte la Frigotehnica pe 6 vanatori, la Clubhouse MC Burnout Arad. Inmormantarea va avea loc la ora 14 la UTA, asa mi s-a transmis si am fost rugat sa spun mai departe. Editat Iunie 16, 2013 de bogdan86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 RIP ...de la el am "primit" carnetul Marti la ora 13 se aduna lumea in curte la Frigotehnica pe 6 vanatori, la Clubhouse MC Burnout Arad. Inmormantarea va avea loc la ora 14 la UTA, asa mi s-a transmis si am fost rugat sa spun mai departe. Bravo baieti. Cinstiti-l cum se cuvine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutszy Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 ...frumoase cuvinte din partea ta seba05....aceeaşi atitudine a avut-o vineri....unul dintre cei mai corecţi examinatori....dumnezeu sa te aibe în grijă acolo unde esti...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 trist...Dumnezeu sa l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 O fi fost om cumsecade... eu insa nu am priceput dinamica accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 O fi fost om cumsecade... eu insa nu am priceput dinamica accidentului. Nici eu. La mica distanta de casa a intrat in jumatate de camion parcat jumatate in strada jumatate pe trotuar. Singura chestie care poate contribui e faptul ca era noapte, (scria cinevain jurul orei 12) si respectivul camion nu era semnalizat de nici un fel. Dar oricum, daca nu avea catadioptri avea cel putin stopuri, numar, chestii care reflecta lumina si in plus in zona aia putea exista si iluminat stradal. Mnezo' stie ce s-a intamplat acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 In 2005 am dat si eu cu el pt obtinerea permisului, un om pozitiv, era tot timpul cu zambetul pe buze, deloc intimidant, am luat toate gradele (posibile) atunci fara emotii. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Condoleante familiei . . . . cuvintele sunt de prisos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Nici eu. La mica distanta de casa a intrat in jumatate de camion parcat jumatate in strada jumatate pe trotuar. Singura chestie care poate contribui e faptul ca era noapte, (scria cinevain jurul orei 12) si respectivul camion nu era semnalizat de nici un fel. Dar oricum, daca nu avea catadioptri avea cel putin stopuri, numar, chestii care reflecta lumina si in plus in zona aia putea exista si iluminat stradal. Mnezo' stie ce s-a intamplat acolo. Mda...aproape de casa fiind, cine stie pe unde s-a uitat si n-a observat camionul parcat. Cu ocazia asta mi-am amintit de ce evit sa merg noaptea... Pacat, intradevar, cuvintele sunt de prisos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobu.bike.alba Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Iunie 17, 2013 Autor Share Postat Iunie 17, 2013 Dumnezeu sa te odihneasca Cristi!Nu te-am cunoscut ca om,nu te-am mai vazut pana atunci in ziua in care a trebuit sa dau examenul moto.Toti aspirantii la permis moto aveam emotiile inerente de altfel in astfel de momente,dar mi-a placut atitudunea ta de atunci.Ai venit la noi in mijlocul grupului care eram, spunandu-ne ca tu nu esti o sperietoare si nu ai venit cu gandul sau cu capsa pusa sa ne pici la examen,imbarbatandu-ne sa nu fim crispati si sa te consideram un "rider" de-al nostru,sa respectam poligonul si sa nu cadem cu motocicleta.Erai cu geaca de piele de politist,si ca ai vrut sa vii la examen cu motorul,dar ai venit cu masina,deoarece nu te-au lasat sefii(fiind inceputul lunii martie) Poate ca nu ti-ai dat seama atunci,dar noua prin acele cuvinte ale tale de imbarbatare,si sa te consideram un rider de-al nostru a facut enorm pentru noi. Si eu iti multumesc ca m-ai facut fericit in acea zi! Dumnezeu sa te ierte riderule! P.S ;Pentru cei care stiu unde va avea loc inmormantarea si daca se organizeaza ceva actiune moto in acest sens sa spuna aici! Foarte frumos scris, m-a emotionat foarte tare. Dumnezeu sa-l ierte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutszy Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 ....din cate am auzit inmormantarea va fi maine la 16 nu stiu sigur......rog si altii sa confirme.......!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 nici prea multi sa treaca nu e bine. vedeti ce se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate