Lancelot Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Cateva mostre din peisajele surprinse pe insula Gokceada si franturi din clipele petrecute acolo si pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 18, 2013 Autor Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) Imagini cu marea, pe dig la Uruglu Plaja de la Aydincik Satul grecesc Agridia, actualmente Tepeköy Apus de soare la Kaléköy, de pe colina cetatii Editat Iunie 18, 2013 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 gasca cabina schimb, din trunchi de maslin straduta sat zeylinty straduta sat zeylinty bucatarie traditionala taverna sat zeylinty sacazla preparat de dn panaiotis ( un fel de sarlota cu scortisoara si inghetata cu miere si toping de visine,,,delicioasa piata merkez moto pe cric lateral capra nebuna in copac strada sat tepekoy diverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 18, 2013 Autor Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) Pozele facute cu camera foto: Jonctiunea de la OMW, orele 7 AM: Imbarcarea pe Ferryboat orele 18:30 Vasile, Lupul de Mare - un corsar al epocii moderne: Pe uscat, in Portul Kalekoy Alo, receptie! Vulturul a aterizat. Roger! Editat Iunie 18, 2013 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 18, 2013 Autor Share Postat Iunie 18, 2013 Plimbarea pe Insula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 bai domnule Liviu da ce bine arati in poze, asa slabut, ia zi ..iubesti ?? te pomenesti ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 18, 2013 Autor Share Postat Iunie 18, 2013 Hehehe.... O sa te ajung din urma, domnu' Petrtisor. Stai sa ma vezi in filme... Tu ce faci, nu te combini la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 He, he...Bravo Liviu! Chiar ca ai slabit! Asa solicitant a fost drumul pe insula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) si pozele in varianta psihedelica [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Editat Iunie 18, 2013 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 ce faci, joci si in filme ?? Hehehe.... O sa te ajung din urma, domnu' Petrtisor. Stai sa ma vezi in filme... Tu ce faci, nu te combini la o tura? ce faci, joci si in filme ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 19, 2013 Autor Share Postat Iunie 19, 2013 Of course! Urmeaza sa pun aici doua super-productii, un serial din Serbia de acum 2 ani si unul din Tassos de acum fix un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Petrisor, ai dreptate arata surprinzator, cred ca mersul pe moto l-a subtiat, pustiule tine-o tot asa! Excursia mi s-a parut deosebita, dar nu-mi place ca trebuie sa-ti faci pasaport, mai bine de banii aia pui benzina si dai ture, va doresc cit de multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 de la lune adunate si-napoi la lume date , filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 mai bine se vede daca dai click dreapta" copy video URL" deschizi alta pagina apoi selectezi rezolutia 1080 HD sau bag eu direct link ul, doar trebuie selectat 1080 HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Foarte frumoasa excursie si bine documentata cu poze/filmulete, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Bravo baieti! Felicitari! Se pare ca a iesit frumos. Imi pare rau ca n-am mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Ati avut comunicarea cu voi ?...statiile adica ? Sunt curios ce training v-a mai facut Mihai pe drum,...nu intru in detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Iulian,nu am putut sa fac instructajul specific de asta data pentru ca Dana prietena lui Adi Knox auzea convorbirea dintre statii.Dar reunim noi echipa in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 26, 2013 Autor Share Postat Iunie 26, 2013 Si o poza generica de grup, de la mustaciosu2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate