Scarto Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) Treceam azi cu masina prin Dumbrava Rosie (iesirea spre Savinesti) si-am vazut o motocicleta facuta cam praf in partea de fata.. si un Clio (sau Symbol). N-am vazut motociclistul... stie cineva mai multe detalii despre fapta? Editat Iulie 2, 2013 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Nici noi de aici nu stim foarte multe. Un lucru cert e ca motociclistul are o mana rupta si ceva julituri sa le spun asa(nu stiu daca asta e de bine sau de rau). Mergea pe banda de langa axul drumului, a trecut pe banda a doua si in acel moment masina din fata a facut aceeasi manevra fara sa se asigure. Cam asta stiu eu. Oricum TRAIESTE si asta se pare ca a ajuns un scop pentru noi. Numai bine lui si colegilor pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 doamne ajuta..bine ca este ok raiderul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Nici noi de aici nu stim foarte multe. Un lucru cert e ca motociclistul are o mana rupta si ceva julituri sa le spun asa(nu stiu daca asta e de bine sau de rau). Mergea pe banda de langa axul drumului, a trecut pe banda a doua si in acel moment masina din fata a facut aceeasi manevra fara sa se asigure. Cam asta stiu eu. Oricum TRAIESTE si asta se pare ca a ajuns un scop pentru noi. Numai bine lui si colegilor pe doua roti. stii cumva despre cine este vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Inca nu. Un R6 cred cu numere rosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Iulie 2, 2013 Autor Share Postat Iulie 2, 2013 Oricum ceva motor nou, 2008 - 2009. Si da.. cred ca e ala cu nr rosii.. care mai parca la Mickey Garage in Dva Rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drk Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) Bine ca riderul mai traieste.. pacat de mobra.. Sanatate si speram ca se face bine, si el si mobra. Editat Iulie 2, 2013 de Drk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Iulie 3, 2013 Autor Share Postat Iulie 3, 2013 (editat) De pe siteul Politiei: Accidente rutiere În ziua de 02.07.2013, în jurul orei 14.15, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roie sa produs un accident rutier din care a rezultat un rănit usor, în următoarele împrejurări: Din cercetările efectuate de politisti sa stabilit că în timp ce M. Constantin, de 26 de ani, din Piatra Neamt, conducea o motocicletă, nu a păstrat o distantă suficientă fată de autoturismul condus de B. Nicoleta, de 55 de ani, din Săvineti, care circula in aceeasi directie de mers, intrând în coliziune cu partea din spate al acestuia. In urma impactului autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers i a părăsit partea carosabilă prin stânga, oprinduse pe spatiul verde, iar motocicleta a părăsit partea carosabilă prin dreapta, răsturnânduse pe câmp, răninduse usor conducătorul acesteia. În cauză a fost întocmit dosar penal Editat Iulie 3, 2013 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 adica polutia romana l-a scos pe rider vinovat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 asa se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 adica polutia romana l-a scos pe rider vinovat? In ce lume traim, fratilor, cand nu mai poti lovi pe nimeni din spate ca esti berbec... fara sa te scoata militia vinovat. Doamne fere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) Mergea pe banda de langa axul drumului, a trecut pe banda a doua si in acel moment masina din fata a facut aceeasi manevra fara sa se asigure. Din poză apar două benzi pe sens. Dacă ambele vehicule eram pe banda de lângă axul drumului şi au trecut pe banda "a doua" înseamnă că tu nu-ţi meriţi carnetul. Editat Iulie 9, 2013 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gostrider R6 Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 chear de cateva zile ma gandeam zic . . .ce bine ca nu se mai intampla nimic . . . pacat asfalt uscat la toti !si numai bine . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate