RENEGADE Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Mi se rupe cablul de accelerati foarte curand dar am vazut asta din timp. Cine poate sa-mi repare cablul, adica sa imi schimbe miezul/ cablul de otel cu unul nou si cat mai durabil. Am cablul original pentru dimensiuni. Locatie Otopeni! Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Daca tu crezi ca te mai tine pana in Ciolpani, mergi la TNG si te rezolva el. Trebuie sa il suni inainte sa vezi daca e acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 E reprezentanta Harley la Baneasa, cu siguranta poti vorbi cu paznicii sa lasi motorul acolo si sa ajungi cumva in oras (ai autobuz ce te aduce-n centru). Mai sunt baietii de la Ambulanta Moto cu platforma si tot ce trebuie, uite mai jos niste numere de telefon De sambata 22 iunie pana duminica 7 iulie voi fi plecat din oras si partial si din tara. Telefonul il iau cu mine, dar activitati de service nu voi mai presta. Raman la dispozitia voastra colegii mei - Daniel (Mexykanu) 0741-095-483 pentru piese si mici interventii in service si Calaj 0728-558-762 pentru transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 daca iti poti regla ralanti-ul mai mare, poti ajunge oriunde oriunde... in limita combustibilului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 in caz de urgenta poti inlocui miezul de otel cu unul de la bicicleta, schimbator viteze, frana...astea se gasesc repede. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) 0764656703 in Baneasa. ti-l fac si maine daca vrei. Editat Iulie 9, 2013 de kikiroz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 9, 2013 Autor Share Postat Iulie 9, 2013 Multumesc tuturor. Este putin urgent dar nu mor fara el. Maine sun pe colegul kikiroz daca este cazul. Oricum primul drum e la Harley in Baneasa. Daca nu rezolv aolo apelez la sursele voastre. Lasa-mi si numarul lui TNG. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Da-i a doua,treia,coishpea,cum mere bine tzoagla, si du-te la TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) Da-i a doua,treia,coishpea,cum mere bine tzoagla, si du-te la TNG Recomand @TNG - doar ce m-am intors de la el dupa o revizie la moto . Editat Iulie 9, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 pentru urgente din astea e bine sa ai la tine un kit de reparat cabluri de la Louis. are miezuri si nipluri, e joaca de copii sa il inlocuiesti pe ala care se rupe. Problema e ca daca un cablu a inceput sa se rupa in principiu si camasa e uzata deci urmatorul miez va tine mult mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Nu e chiar asa simplu. La mobra mea trebuie sa dau tot jos pana la capacul de la chiuloasa ca sa pot sa il schimb. Cum plec fara nici o cheie la mine, greu sa cred ca o sa gasesc toate sculele de care am nevoie pe marginea drumului. In garaj, da , e o operatiune usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) nush cum o fii la altii dar eu cand aud din astea imi amintesc cum mi-am rezolvat o problema din asta cu 10 RON si 30 min de lucru PS - incercati sa ungeti cablurile in camasa, asta va prelungi enorm viata oricarui cablu de comanda Editat Iulie 9, 2013 de Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 10, 2013 Autor Share Postat Iulie 10, 2013 Se rupe la capatul dinspre mansonul de acceleratie, langa bila de plumb. Nu cred ca si camasa sa fie uzata. A fost uns cablul dar uite ca dupa 3 ani a cedat. Cine imi spune si mie numarul de telefon de la TNG si unde e localizat? Multumesc. PS: TNG nu lucreaza pe Harley! REZOLVAT LA HD BUCURESTI! MULTUMESC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate