infocod01 Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Salut, Retapiteaza cineva sei in Bucuresti? Ma intereseaza pentru un BMW F650. Daca tot am deschis topicul asta, mai pun o intrebare : unde pot schimba cauciucurile la motocicleta in Bucuresti? O vulcanizare moto ceva? (sper sa fi postat bine aici, dar mi-e putin neclar unde ar trebui sa o fac) Mersi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Darian retapiteaza sei foarte misto aici in Bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Iulie 10, 2013 Autor Share Postat Iulie 10, 2013 Super, mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 de darian stiu si eu k tapiteaza sei pt k si a facut recent un tov de al meu saua la el.....iar de skimbat cauciucele...la orice vulcanizare...eu ieri mi le am skimbat pe amandoua cu doar 20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Iulie 10, 2013 Autor Share Postat Iulie 10, 2013 Am incercat sa-i trimit un mesaj lui Darian, dar vad ca e blocata mesageria. Toti zic ca nu mai raspunde de ceva vreme. Poate nu se mai ocupa. ...iar de skimbat cauciucele...la orice vulcanizare...eu ieri mi le am skimbat pe amandoua cu doar 20 lei Ma gandeam ca poate trebuie o vulcanizare moto ca sa-mi dea jos roata de pe spate, nu stiam ca toti se pricep Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Darian retapiteaza sei foarte misto aici in Bucuresti . Glumesti, nu? La cate plangeri are doar aici pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Îţi recomand să cauţi pe altcineva...din proprie experienţă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 personal am facut 2 sei la el si sunt foarte multumit ,+ inca cativa cunoscuti din vstromania care la fel au fost foarte multumiti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 aaaaaa....poi rotile le am dat eu jos la vulcanizare....foarte simplu... am si eu un f650 in ce zona stai? dak vrei ma ofer voluntar sa te ajut sa skimbi cauciucele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Iulie 10, 2013 Autor Share Postat Iulie 10, 2013 (editat) aaaaaa....poi rotile le am dat eu jos la vulcanizare....foarte simplu... am si eu un f650 in ce zona stai? dak vrei ma ofer voluntar sa te ajut sa skimbi cauciucele Da, la asta nu ma gandisem . Eu stau in Titan ( intersectie baba novac cu campia libertatii, intrarea in parcul IOR). Mersi frumos, dar o sa incerc maine sa vad daca reusesc sa le dau jos eu, daca nu o sa te rog pe tine sa ma ajuti. Oricum cauciucurile imi sosesc abia sapt viitoare. Editat Iulie 10, 2013 de infocod01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 rotile nu trebuie sa le dai aksa jos eu le am demontat pe loc la vulcanizare...mi au ridikto pe cric si mi au dat si ce chei am avut nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Pe bulevardul Pieptanari in sector 5 sunt niste baieti care se ocupa strict cu retapitari, lucreaza foarte misto. 0722922387 Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Daca nu dai de Darian, da-mi un pm si se rezolva. Acum am in lucru un proiect pt un pacific coast. De luni sunt free. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Darian tapitzeaza frumos, insa se pot intampla muuuulte pana apuci sa ridici saua retapitzata. Daca ai camera de aer la moto, nu recomand chiar orice vulcanizare. Cei de la ChemTraders din Popesti faceau treaba buna. Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcozma Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Pentru retapitare nu-l recomand pe Darian. Nici pana-n ziua de azi nu am reusit sa-mi recuperez chinga pt pasager. Bine ca am luat saua (dupa ce m-am dus direct peste el. Referitor la vulcanizare, incearca la Kawa Motors, pe Trafic Greu (sos Progresului) intre Calor si expozitia de materiale de constructii. Nu te doare capul de nimic, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) . eu mi-am facut-o singur , daca o vrei intr-o singura culoare , o poti face chiar tu , te costa cam 30 lei materialul capsatorul 50 lei si 1 ora de munca . succes asa economisesti 100 lei si cateva luni de asteptat Editat Iulie 11, 2013 de defcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) Eu am refacut la Darian seile la 2 mobre si am fost multumit de calitatea lucrarii si de corectitudinea lui,chiar daca a intarziat cateva zile peste termenul care mi l-a spus nu a fost suparare.La seile de Yamaha a adaugat burete la cererea mea pentru un confort sporit,stiu ca nu sunt mari lucrari dar am fost extrem de multumit si am sa mai apelez la el. Editat Iulie 12, 2013 de b86dtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Iulie 12, 2013 Autor Share Postat Iulie 12, 2013 Si eu am auzit lucruri foarte bune despre Darian, desi nu am reusit sa dau de el. Oricum am rezolvat problema, multumesc Kali . Legat de cauciucuri, ma voi duce la Autoaugusta din zona Titan/1 decembrie 1918. Au referinte foarte bune din partea motociclistilor, iar 2 cauciucuri de schimbat costa pe la 40-50 ron ( mai mult decat bine, zic eu). Oricum multumesc tuturor pentru raspunsuri !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu aztek Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 eu mi-am facut-o singur , daca o vrei intr-o singura culoare , o poti face chiar tu , te costa cam 30 lei materialul capsatorul 50 lei si 1 ora de munca . succes asa economisesti 100 lei si cateva luni de asteptat De unde ai luat materialul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo_nutz Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Ok, vad ca parerile sunt impartite. Eu am nevoie de o retapitare cu refacere de burete si eventual ceva comfort gel. Pentru astfel de "specialitati" gasesc prin Bucuresti pe cineva? Nu am pretentii la preturi mici, dar cer calitate si seriozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Ok, vad ca parerile sunt impartite. Eu am nevoie de o retapitare cu refacere de burete si eventual ceva comfort gel. Pentru astfel de "specialitati" gasesc prin Bucuresti pe cineva? Nu am pretentii la preturi mici, dar cer calitate si seriozitate darian! 0722564409 chiar in momentul asta am seaua de la vaca la el la reparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate