smire Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 intrebare: tu nu ai calatorit niciodata cu o agentie turistica????? sau poate pana la mamaia ... nu i nevoie!!!!!!pardon... CAMPULUNG .... "#3198412Chestii de facut in Campulung Muscel Posted by smire on 07 August 2012 - 12:45 PM in Motociclisti in timpul liber Daca vreti sa va plimbati prin oras sa vedeti ceva frumos, mergeti la manastirea Negru Voda. E o oaza de liniste. Apoi e un drum frumos de facut pe deal, de unde se poate vedea orasul de la umbra unor meri...nu-mi amintesc cum se cheama satul, dar cum veniti dinspre Pitesti, o luati in dreapta, se vede de jos, e un drum cu serpentine frumoase de urca pe deal. Mai e de mers la Bughea bai pentru balaceala, dar nu stiu exact cum este ca nu am ajuns acolo. Si cum a spus si Bogdan, cabana Voinea si mausoleul. Si inspre Leresti mai este de explorat...nu am mers decat putin in directia aia. Aha, si inainte de Campulung, pe drumul de Pitesti, sunt ramasitele unei vechi asezari romane, pe dreapta...este un indicator la sosea. De mancat si baut nu cunosc." Iar esti ingust...si pot spune cu certitudine superficial. Nu ma cunosti si vorbesti din putinele mele interventii aici. Afla ca Norvegia, tura cu care tu te lauzi de cateva zile aici am fost, eu am descoperit-o in 2008. Ah, si am avut timp sa o descopar, nu sa alerg prin ea si sa fac poze din sa. Si te asigur ca sunt mult mai multe tari pe care le-am descoperit (atentie, nu parcurs), pe motor, in masina sau cu avionul, insa nu am povestit despre ele tocmai din cauza celor de teapa ta. Nu am nimic de demonstrat nimanui si pastrez povestile pentru mine si prietenii mei. Daca o sa scriu vreodata un jurnal de calatorii, o sa-ti ofer unul, poate o sa inveti ce inseamna modestie si bun simt. )))) unde draq ai gasit asta ))) Cat am ras You made my day ...tx Iar cu ecoul nu-mi bat capul...daca intelegi asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 (editat) Iar esti ingust...si pot spune cu certitudine superficial. Nu ma cunosti si vorbesti din putinele mele interventii aici. Afla ca Norvegia, tura cu care tu te lauzi de cateva zile aici am fost, eu am descoperit-o in 2008. Ah, si am avut timp sa o descopar, nu sa alerg prin ea si sa fac poze din sa. Si te asigur ca sunt mult mai multe tari pe care le-am descoperit (atentie, nu parcurs), pe motor, in masina sau cu avionul, insa nu am povestit despre ele tocmai din cauza celor de teapa ta. Nu am nimic de demonstrat nimanui si pastrez povestile pentru mine si prietenii mei. Daca o sa scriu vreodata un jurnal de calatorii, o sa-ti ofer unul, poate o sa inveti ce inseamna modestie si bun simt. Iar cu ecoul nu-mi bat capul...daca intelegi asta. cu autograf si dedicatie te rog ... deja sunt coplesit de atata MODESTIE SI BUN SIMT PE FORMUL ASTA..... UN BLOG CEVA ...DE LA ATATEA DESCOPERIRII...... ......apropo.... asta e forum de IMAGINI DIN CALATORIILE PE 2 roti........ ai..... pune..... si din sa si alergate .....primim O TARA PLINA DE MODESTI SI POLITICOSI ...... O TARA PLINA DE MODESTI SI POLITICOSI ...... daca pui poze pe un topic de poze ........NU INSEAMNA CA TE LAUZI........... si daca TE LAUZI .......ASTA E.....DACA NU O FAC EU ...O FAC ALTII Editat Iulie 24, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Da, bai Ianachime, e topic de poze unde nu mai poti sa respiri de bashinile voastre. Sensibililor! A pus omul o poza pe topicul lui Vlad si ati sarit toti de chur in sus. De parca RGA e rezervata pentru voi. Bravo voua pentru pasiune si portofel gros, dar la bun simt si modestie sunteti repetenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 sa te linistesti.... am spus de trei ori ave maria si am stat pe coji de nuci juma de ceas.... acum simti si tu cardul meu in pormoneul tau???? sincer ma pis pe mine de ras la unele comentarii pe care le scrieti stii macar de la ce s a ajuns la balacareala asta..... citeste , intelege si mai povestim..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 (editat) Luigi ... nu e chiar asa cu a lu Moromete... sufera si el destul ... si nu e haiduc d'ala adevarat ... si nici cu tzechinii nu sta bine ... si nici timp berechet nu are ... el e ( inca ) la stapan ... dar ii place sa se plimbe ... aia cu catel si purcel ai nimerit-o ... cand pleaca ... pleaca si gata ... il doare la basca ... e un pic bolnav ... asta e , cine-l accepta bine - cine nu, NU - simplu @ smirelush ... eu am vorbit la modu general ... nu te-am bagat in seama , ca nu te cunosc ... dar ma bucur ca ai inteles ... inseamna totusi ca poti si asta e mare lucru ... pt unii ... promiti ... e bine @ tex : parca ne-am intetsectat acu vreo 4-5 ani prin alpi ... sper sa nu gresesc ... erai cu pasagera ... cu alta mobra ... asa e ? eram cu Vlad intr-o tura si tu erai de capu tau pe coclauri ... citisei pregatirile noastre si traseul si te-ai apucat de treaba ... daca gresesc -scuze multe ... dar parca nu Ps daca un moderator considera ca am poluat , este invitatul meu sa stearga ce e necesar Dati-va cat mai puteti , Stima ( nu la toti ) Didi Ia uite cat a scris lumea ... pana sa compun io gandirea mea ... Hai ca nu mai am baterie Editat Iulie 24, 2013 de dydy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Iulie 24, 2013 Autor Share Postat Iulie 24, 2013 (editat) Nu stiu daca la postarea mea din 11 iulie de pe forumul lui Vlad te referi sau am inteles eu gresit sensul frazei. Oricum, intr-adevar, nici nu ma intorsesem inca atunci cand am cutezat sa fac un comentariu despre schimbarile rapide ale vremii, conform imaginii. Didi, ai dat-o-n puncte puncte, ora tarzie sau ce? Da, ne-am intalnit atunci si e bine cu scuze multe, caci gresesti. Cand aveti de gand sa pricepeti ca suntem cu zecile de mii pe niste pasuri din Europa? Asa cum khk a aflat de ele, iar voi lenesii ati asteptat sa va puna altcineva o harta in fata, am fost altii care ne-am facut lectiile acasa. Si ca sa-ti amintesc mai bine, caci vad ca te lasa memoria cu varsta, traseele noastre s-au suprapus mai putin de 24 ore, iti stau la dispozitie cu dovezi concrete, daca doresti. Nu neg faptul ca Vlad a fost amabil si ne-a dat pontul cu Aqua Dome pentru seara in care ne-am suprapus, lucru care mi se pare normal si pentru care ii multumesc. Editat Iulie 24, 2013 de textex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 eu unul am comentat prima data la faza cu remorca...... apoi la : "Bravo Vlad. Astept cu interes relatarea despre preturile din zonele parcurse de tine la cazari si cat de usor sau greu este sa le faci singur, fara alte sfaturi ale unor asa-zisi experti/ghizi care nu stiu decat sa jumuleasca naivii. Astept urmarea. Edited by road_runner 1400, 16 July 2013 - 04:40 PM." O MARE MARLANEALA!!!!!! unii dintre noi au concedii limitate si atunci vor sa fie DEGAJATI de orice raspundere sau grija CARDURILE DE CREDIT ne permit sa platim serviciile unor prieteni pentru DOAR a ne bucura de viraje unii dintre noi... e" si mai prosti ... nu stie cu calculatorul... eu de exemplu.... asa ca imi face agentia khk rezervarile si sincer ma bucur ca unii dintre voi "e destepti si pleaca singuri .... asa nu ne vom intalni niciodata..... si nu uitati RGA UL NU E AL NOSTRU SI NICI AL VOSTRU CI' AL COPIILOR NOSTRI CARE NU VOR AVEA BANI DE BENZINA SI O SA L VADA DOAR PE YOUTUBE..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Iulie 24, 2013 Autor Share Postat Iulie 24, 2013 Nu ma refer in ceea ce scriu doar la tine, altfel ma adresam direct. De exemplu, un anume domn constantean mai are putin si-mi cere taxa de copyright, inclusiv pentru o poveste despre aceeasi zona, pe care am dus-o la sfarsit primul. Adica desi am apucat sa termin relatarea mult inaintea lui khk, avand proprietati de medium, de fapt am copiat-o de la el. Pe astia i-a obisnuit boul ala de Mazare rau, cand calcai in Mamaia, pac cotizai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Nu ma refer in ceea ce scriu doar la tine, altfel ma adresam direct. De exemplu, un anume domn constantean mai are putin si-mi cere taxa de copyright, inclusiv pentru o poveste despre aceeasi zona, pe care am dus-o la sfarsit primul. Adica desi am apucat sa termin relatarea mult inaintea lui khk, avand proprietati de medium, de fapt am copiat-o de la el. Pe astia i-a obisnuit boul ala de Mazare rau, cand calcai in Mamaia, pac cotizai. in ultimul timp observ ca nu este ceva de TINE SAU DE MINE SAU DE NOI..... este o prob generala intre cei care FAC NISTE SACRIFICII si se plimba si cei CARE COMENTEAZA si se plimba pe taste ...... ca noi avem dispute legate de care a ajuns primul pe "col de'o buca verde" astea sunt nimicuri dar sa ajungi sa i faci pe unii prosti ca platesc niste servicii la niste jepcatri ... ASTA E PROBLEMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 ... pctele ... pctele ... vin de la berea de la concert ....si de la un alt fus orar care ma culca pe la 3-4 dimineata ( inca ) -al draq Am zis io bine ca tu erai , deci nu e nevoie de scuze , nici multe nici putine , iar chestia cu varsta si cu memoria ... nu te caracterizeaza - cred io ( inca ) Faptul ca Vlad pune trasee si harti si le face publice , BRAVO lui si bravo voua care faceti asta ,iar faptul ca sunteti ( suntem ) cu miile pe acolo e un lucru natural si normal dealtfel . Si nu mai pun pcte ... pcte .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Iulie 24, 2013 Autor Share Postat Iulie 24, 2013 unii dintre noi au concedii limitate si atunci vor sa fie DEGAJATI de orice raspundere sau grija CARDURILE DE CREDIT ne permit sa platim serviciile unor prieteni pentru DOAR a ne bucura de viraje unii dintre noi... e" si mai prosti ... nu stie cu calculatorul... eu de exemplu.... asa ca imi face agentia khk rezervarile Ati explicat clar de ce mergeti pe varianta khk, nu e nevoie de atatea repetari, ca am inteles. Exista clar 2 variante descrise in amanunt, si de mine si de khk, cei care doresc sa plece au de unde alege si informa. Nu vreau sa comentez mai mult, deoarece in urma unei discutii private cu khk, am fost de acord sa ne vedem fiecare de propria ograda. Asta nu inseamna ca altii nu au dreptul sa comenteze, din senin sau in urma unor alte discutii in contradictoriu de mai demult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 (editat) si am mai observat ceva daca apari pe aici si ceri de "o ciorba" ca pleci nu stiu pe unde TOATA LUMEA .... mamaaaa super tura super excursie ce aventura IAR daca vii si pui poze pe unde ai plimbat motorul .... o gramada de flamanzi in pipeta de benzina se dau la tine ca nu esti MODEST pacat ca nu mi vine sa vin sa va cer de o ciorba in norvegia DESCOPERITA de unii prin 2008 ... de zici ca's nepotii lui COLUMB Editat Iulie 24, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Hai ca ati dat-o la pace Bravo voua -dovada de maturitate in gandire Ma culc Pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Hai ca ati dat-o la pace Bravo voua -dovada de maturitate in gandire Ma culc Pa nu nu nu are de dat o bere... inca un pic si are 3000 de vizionari..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Iulie 24, 2013 Autor Share Postat Iulie 24, 2013 nu nu nu are de dat o bere... inca un pic si are 3000 de vizionari..... Surpriza, nu asta era scopul, vizionari pe baza de ciondaneala. Am scris mai devreme azi, gustul cu care am ramas a fost excelent punctat de smire: sa va fie invatatura de minte sa va povestiti turele la necunoscuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Pai , hai sa-l ducem la jde'mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Surpriza, nu asta era scopul, vizionari pe baza de ciondaneala. Am scris mai devreme azi, gustul cu care am ramas a fost excelent punctat de smire: sa va fie invatatura de minte sa va povestiti turele la necunoscuti. trebuie sa ma intelegi sunt somer nu ma mai ciondanesc la job asa ca ...... dydy man hai la somn ca eu maine plec devreme ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 On topic: sa va fie invatatura de minte sa va povestiti turele la necunoscuti. Intotdeauna o sa se gaseasca unul sa va umple topicul cu mizerii. E, uite d-aia nu pun eu poze din ture decat pe feisbuci unde le poate vedea doar cine vreau io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 prietene '"non sens" nu te supara pe mine ,dar un proverb romanesc spune asa ce semeni,aia culegi!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 intrebare: tu nu ai calatorit niciodata cu o agentie turistica????? Io nu. Si nici n-am s-o fac. Niciodata. Da' de ce intrebi?! ......apropo.... asta e forum de IMAGINI DIN CALATORIILE PE 2 roti........ ai..... pune..... si din sa si alergate .....primim Pai ce sa mai pui, frate, poze aici? Ca sa vii tu sa-mi explici ca n-am facut bine traseul, ca n-am mancat unde trebuie, ca am mers incet, ca am facut putini km. si ca n-am aparat foto profi si mai ales ca pun poze brute?! . Faptul ca Vlad pune trasee si harti si le face publice , BRAVO lui si bravo voua care faceti asta A, m-am mai linistit, credeam ca tre' sa cerem cuiva voie sa trecem pe unde au trecut ei... Mai stiu io pe unu' care nu vroia sa-i afle lumea traseele de coclau ca sa nu se umple de enduristi si sa nu mai aiba el loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 doctor x si kollar promit ca vand bmw urile si mi iau KLE 500 iar diferenta o dau la saraci e bine asa???? si cea mai lunga tura o sa fie pana la babele MODEST????? da ma lasati sa iau un charter pana in santorini ...asa ......de wkend????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Asa ca...atentie la mine, sunt mare ciorditor! Cum pune unu o tura, cum hop si io sa ma iau dupa el fara sa platesc. Maaare grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Iulie 24, 2013 Autor Share Postat Iulie 24, 2013 prietene '"non sens" nu te supara pe mine ,dar un proverb romanesc spune asa ce semeni,aia culegi!!!!!!! Am mai zis, folosind cuvantul "non sens" ca sa nu-i spun mai popular altfel, mai ca ma lasi fara replica. Eu cred ca citesti paginile de jos in sus. Am pus o poza de pe unde ati trecut si voi, crezand ca va fi colegial primita si ati sarit ca arsi ca muntele va apartine, apoi pe topicul MEU am facut o relatare despre excursia MEA. Inca o replica de asta picata din cer si cred ca am sa spun o poveste reala cu constanteni, cu riscul de a supara prin generalizare. Sau mai bine nu, ca este tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 (editat) doctor x si kollar promit ca vand bmw urile si mi iau KLE 500 iar diferenta o dau la saraci e bine asa???? si cea mai lunga tura o sa fie pana la babele MODEST????? da ma lasati sa iau un charter pana in santorini ...asa ......de wkend????? Intrebarea e cine dreaqu iti vinde tie un KLE la banii pe care-i iei pe mizeria de bemveu'? Editat Iulie 24, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Iulie 24, 2013 Autor Share Postat Iulie 24, 2013 Intrebarea e cine dreaqu iti vinde tie un KLE la banii pe care-i iei pe mizeria de bemveu'? Gata, acum ai calcat pe bec. Sa te tii maine zi fierbinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate