->Bullet<- Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 (editat) by Red Chopper Alba Mie unul imi place jucaria, pare foarte ''fun'' *mai multe poze AICI Editat Iulie 27, 2013 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Dupa umila mea parere personala, rotile alea sunt exagerate pt un tracker ...Cu toate astea , felicitari pentru munca depusa! Poate o zarim live prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Cine e Dani Otil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Cine e Dani Otil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Am o tona de stima pt Essad al nostru, ca face totul cu mainile lui, dar pt. danut asta... nimic. Oare stie asta cum arata o cheie de 10? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 (editat) In ciuda faptului ca nu-mi place de nicio culoare rahatul ala de emisiune matinala la care era(sai ma este?) moderator, am citit un articol in Moto Bikes. Omul este mare fan Hard Enduro si a participat in ultimii doi ani la Red Bull Romaniacs. Articolul era interesant si parea ca stie despre ce vorbeste. In rest, ce naiba face, cu cine se cearta si cu cine se mistocareste la tv imi e egal cu zero. Editat Iulie 27, 2013 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Felicitari , mie mi se pare ca arata genial . Dupa umila mea parere ar mai fi mers si un atas in acelasi stil Nu ma intereseaza a cui este sunt doar curios cat costa una de aia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 oare de ce a luat foc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 27, 2013 Autor Share Postat Iulie 27, 2013 (editat) atat stiu si eu despre el, ca practica enduro si ca-i la tv. dar mi se pare penala emisiunea respectiva, d-aia nici nu prea ma uit la tv pr programe romanesti... motoreta mi se pare un mic tanc pt oras hahaha Editat Iulie 27, 2013 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 E un Rat Rod ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 (editat) E un Rat Rod ? Nicio treaba... Se vrea a fi Flat Tracker dupa cum zice titlul insa nu prea si-a atins tinta cu rotile alea. Arata fain totusi! Aduce putin si a Scrambler Editat Iulie 27, 2013 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 inca un egoist fara loc de pasagera.. misto mobra, sa ne bucuram totusi ca mai sunt unicate si pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 a inchiriat o mobra din Fagaras (ceva enduro 250 ), a spart motorul ! dupa un timp era reparata cu kit nou si servisata complet ! asta e Dani Otil ! nu-l cunosc personal si povestea o stiu de la proprietarul mobrei ! on ; frumoasa jucarie !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 (editat) ce flat tracker ca el prezentat o in emisiune ca fiind cafe racer ce flat tracker ca el prezentat o in emisiune ca fiind cafe racer s ii critica pe baietii cu "vitezanele" care i deranjeaza somnu ce flat tracker ca el prezentat o in emisiune ca fiind cafe racer s ii critica pe baietii cu "vitezanele" care i deranjeaza somnu PRIVITI AICI http://neatza.a1.ro/faze-tari/Dani-si-a-prezentat-motocicleta-cafe-racer_14481.html CAM PENIBIL "MOTORISTUL" A UITAT CAND SCURTCIRCUITA(VB SERIOS) TRASEELE DE ENDURO POATE POATE PRINDE SI EL UN LOC MAI ONORABIL CA NA E VEDETA SI SA NU SE FACA DE RAS Editat August 2, 2013 de ionutpopoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Cine e Dani Otil? sa stii. smecheri bajetii, a luat foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate