septimiu JFK Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 https://www.facebook.com/events/1401065283441955/. -plecare vineri 09.08.13 dupa ce termina lumea munca(ora17-18,max19-20))) cu dubele,-la mine intra 2-3 moto+umbrelute, mancare, sezloguri...+dubele altora-cei fara mobre se pot distra cu karturile sau cu fetele ....unguroaicele sunt frumoase,destepte si gospodine desavarsite) deci mare grija -eu o sa dorm in Brasov si las mobra la cort peste noapte,- deci cine are relatii prin zona poate ii ajuta si pe ceilalti sa scape cu mai putini $$$ irositi pe hotele cei care pot veni cu dube ii asteptam sa bagam motoarele in ele) bani:1 zi intreaga =150lei benzina pt 1 moto dus-intors ~ 110lei / cu duba ~ 150 lei : la cati suntem.. se poate dormi sub cerul liber pe un sezlog si in sac de dormit / hotel / pensiune ~ 60 lei /noaptebenzina pe circuit = 1plin/zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 ce m-as baga )mmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 daca m`ar lasa femeia sa plec d`acasa in uikendul ala m`as duce la hungarocu siguranta..cred ca noi restu, ne vedem la tg seuiesc la sfarsitul lunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 poate poate apar si eu... dar inca nu se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Eu incerc sa starnesc mai multi oameni din Iasi (sau imprejurimi). Pana acum am incercat de 2 ori fara succes. Poate a 3-a e cu noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 chestia e ca e si intrunire la Sucevita, SV care e misto. zona de munte, alea alea.... si nu stiu cum sa ma impart,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Ma simt onorat ca apar in poza dar eu mai astept un pic pt ca nu mai am gume, lant, ulei filtre etc. O pregatesc pentru final de luna. Distractie placuta celor ce se aduna! P.s. daca gasesc o mobra de inprumut m.as baga la o duba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 (editat) tu te vezi cel mai putin in poza!noi estem baza acolo )mai ales eu,uite ce spate fain am ) stau prost cu banii ca ma duceam si eu ( Editat August 2, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 adevarul este ca un track-day din asta, pe langa costurile mentionate de Septi, te scutura si de jumate din lateralele gumelor, deci mai baga o suta-doua de euro la costul total... dar MERITA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 adevarul este ca un track-day din asta, pe langa costurile mentionate de Septi, te scutura si de jumate din lateralele gumelor, deci mai baga o suta-doua de euro la costul total... dar MERITA! da-mi voie sa fiu putin rautacios... te pomenesti ca tu mergi doar pe lateralele gumelor, si acu ti le toceste si nu mai ai cu ce sa mergi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 da-mi voie sa fiu putin rautacios... te pomenesti ca tu mergi doar pe lateralele gumelor, si acu ti le toceste si nu mai ai cu ce sa mergi.. Are dreptate Inspektorul, pista aia consuma mult un cauciucpe laterale, un 100ron costl uzurii e prea putin, in 2 zile consumi si 200ron la anvelope. E probat personal in 2 iesiri, la prima am avut pe spate un soft mediu, in 5 intrari m-a saracit de cel putin 200lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Are dreptate Inspektorul, pista aia consuma mult un cauciucpe laterale, un 100ron costl uzurii e prea putin, in 2 zile consumi si 200ron la anvelope. E probat personal in 2 iesiri, la prima am avut pe spate un soft mediu, in 5 intrari m-a saracit de cel putin 200lei. e asa de abtraziva? macar sper ca e aderenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Nu e exagerat de abraziva. Este foarte aderent asfaltul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 pozele care le-am pus eu cu cauciucul spate,sunt de la cauciuc nou!eu nu merg sa rup norma dar daca mai fac o iesire la tg cred ca sunt gata caucioacele,din pacate(am facut 250 km doar pe pista) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Se uzeaza si din cauza ca nu ating temperatura optima de functionare, in jur de 100grdC, razele curbelor sint mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 7, 2013 Autor Share Postat August 7, 2013 -conteaza sa ne strangem pe circuit.. -si DAAA , circuitul e destul de aderent, -de data asta incerc trase cat mai bune&tehnice si nu forja sau genunchi pe jos k raman iara fara cauciuc sau slidere (((( -deci trebuie bagata tehnica si nu forja..., ?dc nu cumva vreti s doborati vre-un record ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 7, 2013 Autor Share Postat August 7, 2013 (editat) .. Editat August 7, 2013 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 sta in ADN-ul omului sa doboare recorduri, la orice nivel. ai sa vezi cum te ia flama dupa niste ture! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Trasele vin in funcție de viteza, cum zice si Bogdan, o sa intri repede in competiție Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 9, 2013 Autor Share Postat August 9, 2013 mai merge careva...., locuri libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Pana la urma cati oameni vin? Eu vreau sa plec maine dis-de-dimineata din Iasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Sa puneti si voi filmarile si aveti grija sub 1.10 la riscul de highside.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 adi, din pacate tu stii cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Macar daca era un highside "clasic" .... dar asta nu e subiectul topicului. Have fun, baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Motorul pregatit de drum...sper doar sa nu fiu singurul care ajunge acolo. Nu de alta,dar sa mai am de la cine invata cate ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate