VasileGrigore Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 (editat) *blink Caut bancomat de unde imi pot scoate alocatia . Ce sa faci cu astia mici.. Editat August 29, 2013 de VasileGrigore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 29, 2013 Autor Share Postat August 29, 2013 Ok. Deci City Grill la 7:30 toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 (editat) Abia acum am vazut topicul. Imi place zona si ideea si tare as mai veni si eu. Da' probabil ca nu e bine. Va doresc distractie la maxim. Editat August 29, 2013 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Ok. Deci City Grill la 7:30 toata lumea? * da, 7:30 e perfect! vin pe roti *blink Caut bancomat de unde imi pot scoate alocatia . Ce sa faci cu astia mici.. * cel mai bine vorbeste cu postasul cand vine acasa sa ti-o bage pe sub usa, daca nu te gaseste. eu asa am facut. hai ca-mi place cum clipesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altis10 Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Ok. Deci City Grill la 7:30 toata lumea? Eu probabil ca o sa intarzii vre-o jumatate de ora, daca nu ajung la timp... Dar ma gandesc ca nu o sa terminati de vorbit chiar asa repede, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Abea la 7:30 ies de la job, dar vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 29, 2013 Autor Share Postat August 29, 2013 Eu probabil ca o sa intarzii vre-o jumatate de ora, daca nu ajung la timp... Dar ma gandesc ca nu o sa terminati de vorbit chiar asa repede, nu? Noi la 7:30 ne intalnim, o sa fim acolo sigur o ora-doua, poate...daca avem chef de vorba deci veniti cand terminati treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Prezent. La ora stabilita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 * sa facem o rezervare, ceva? cred ca o sa fim destul de multi... 7 - 8 e ora cand vin toti la mancat acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 taurus, chiar nu inteleg care e problema ta... Cand te duci (invitat) undeva e de bun simt sa respecti regulile gazdei. Acestea au fost enuntate clar si la obiect. Nu-ti place nu vii. Simplu. Cand ai sa faci tu invitatii faci regulile tale, corect? BZZZZZZZZZZ.... Gigi-contra? "ca musca-n lapte" "ca nuca-n perete"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 * ia uitati-va putin aici (sambata si duminica): http://www.wunderground.com/q/zmw:00000.17.15168 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 30, 2013 Autor Share Postat August 30, 2013 (editat) * ia uitati-va putin aici (sambata si duminica): http://www.wunderground.com/q/zmw:00000.17.15168 E perfect ! Azi ploua doar ca sa spele alunele. Maine si poimaine : Clear ! Adica : clar - culegem alune Oops : seara 8-10 grade. Cred ca....imi rezerv un pat in cabana, LOL. Editat August 30, 2013 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Ok. Deci City Grill la 7:30 toata lumea? cu putin noroc va insotesc si eu asa ca +1 la rezervare deseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 E perfect ! Azi ploua doar ca sa spele alunele. Maine si poimaine : Clear ! Adica : clar - culegem alune Oops : seara 8-10 grade. Cred ca....imi rezerv un pat in cabana, LOL. * Chip & Dale o sa ne ramana numele )) mai trebuie sa gasim veveritza din Ice Age, LOL! daaa, oricum nu rezistai afara ca duduie tobele alea de la motorul lui Dan de te scot din mintzi! macar asa, mai izoleaza un poerete, un geam, ceva. hahahaha! cu putin noroc va insotesc si eu asa ca +1 la rezervare deseara * +1 - notat! ia sa facem noi o recapitulare/adunare: 1. Iulia 2. Cria 3. Cristina 4. Daniel 5. Bogdan 6. Petru 7. Dan (duminica) 8. Gabi (prieten ne-forumist) 9. Trandafir rezervare pentru 7-8 persoane la terasa la City- Grill (stie toata lumea unde e?) de la 7:30, ok? pe terasa(?), ca sa vedem si cum rezistam la frig, hihihihi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 30, 2013 Autor Share Postat August 30, 2013 * Chip & Dale o sa ne ramana numele )) mai trebuie sa gasim veveritza din Ice Age, LOL! daaa, oricum nu rezistai afara ca duduie tobele alea de la motorul lui Dan de te scot din mintzi! macar asa, mai izoleaza un poerete, un geam, ceva. hahahaha! * +1 - notat! ia sa facem noi o recapitulare/adunare: 1. Iulia 2. Cria 3. Cristina 4. Daniel 5. Bogdan 6. Petru 7. Dan (duminica) 8. Gabi (prieten ne-forumist) 9. Trandafir rezervare pentru 7-8 persoane la terasa la City- Grill (stie toata lumea unde e?) de la 7:30, ok? pe terasa(?), ca sa vedem si cum rezistam la frig, hihihihi! 10. Tibi 11. Alex - prieten ne-forumist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altis10 Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 * Chip & Dale o sa ne ramana numele )) mai trebuie sa gasim veveritza din Ice Age, LOL! daaa, oricum nu rezistai afara ca duduie tobele alea de la motorul lui Dan de te scot din mintzi! macar asa, mai izoleaza un poerete, un geam, ceva. hahahaha! * +1 - notat! ia sa facem noi o recapitulare/adunare: 1. Iulia 2. Cria 3. Cristina 4. Daniel 5. Bogdan 6. Petru 7. Dan (duminica) 8. Gabi (prieten ne-forumist) 9. Trandafir rezervare pentru 7-8 persoane la terasa la City- Grill (stie toata lumea unde e?) de la 7:30, ok? pe terasa(?), ca sa vedem si cum rezistam la frig, hihihihi! Cria inteleg ca ai facut rost de solutie anti-depresie din alta parte de nu ma mai treci pe lista...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Cria inteleg ca ai facut rost de solutie anti-depresie din alta parte de nu ma mai treci pe lista...! * ufff! ma scuuuuzi! ...am desfacut o sticla de Chianti asearaaaa.... mea culpa! am copiat lista incompleta deci, rezervare ptr. masa cea mai mare diseara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 30, 2013 Autor Share Postat August 30, 2013 10. Tibi 11. Alex - prieten ne-forumist 12. Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 * confirm rezervarea la City Grill Primaverii de la 7:30 (Cria) see ya! ...si va anunt pe aceasta cale, ca nu mai am nici un chef de munca azi. pfff! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 (editat) * ia uitati-va putin aici (sambata si duminica): http://www.wunderground.com/q/zmw:00000.17.15168 Ni aci http://vremea.kappa.ro/harghita/zetea.html Momentan aici la mine la Gheorgheni a iesit soarele de dimineata si nori sunt doar trecatori nu de ploaie, dar e miros de toamna, iar dimineata e destul de racoare 8-10 grade. Dar la Zetea sigur e mai cald 12-15 grade Oricum si telefonul imi zice ca maine ceva ploita asa usoara si Duminica soare si nori. Cria chiar asa o ajuns motorul meu = trompeta de dimineata? sau Editat August 30, 2013 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 * mie imi place muzica tobelor, dar sa fie de chopper si ti-am zis ca nu dorm mi-e frica doar sa nu sperii animalele padurii cand vii, ca eu vreau sa ma imprietenesc cu ele. la Miercurea Nirajului cand s-a dat desteptarea duminica, tu unde erai, aaa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 30, 2013 Autor Share Postat August 30, 2013 In cazul in care nu aveti un combinezon de ploaie (si nici nu sunteti dispusi sa dati 300 rom pe unul special de moto, exista o varianta ieftina nu neaparat de moto, deci, nu foarte aratoasa (dar daca ploua, nu se uita nimeni la cum esti impracat, haha), si la fel de eficienta. Am probat-o personal pe ploaie si si-a facut datoria : a tinut uscat si cald. Eu ma duc azi sa-mi cumpar o bucata...sa fie acolo Este echipament de protectie si costa 42 ron. Uitati link : http://www.magazin.renania.ro/imbracaminte/combinezon-essen-art-3060-3060.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 ma gandeam ca o sa va sperie ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 30, 2013 Autor Share Postat August 30, 2013 (editat) In cazul in care nu aveti un combinezon de ploaie (si nici nu sunteti dispusi sa dati 300 rom pe unul special de moto, exista o varianta ieftina nu neaparat de moto, deci, nu foarte aratoasa (dar daca ploua, nu se uita nimeni la cum esti impracat, haha), si la fel de eficienta. Am probat-o personal pe ploaie si si-a facut datoria : a tinut uscat si cald. Eu ma duc azi sa-mi cumpar o bucata...sa fie acolo Este echipament de protectie si costa 42 ron. Uitati link : http://www.magazin.renania.ro/imbracaminte/combinezon-essen-art-3060-3060.html Am sunat la magazin (undva in Baseasa, pe langa Academia de Politie). costumul ala il au in magazin doar masura XXL, restul in Tg. Mures. Dar mai au variant asta din doua bucati, pe Kaki (vernil inchis) masurile : M, L, XXL = 40 ron. Daca mai vrea cineva, va iau eu azi, cand trec pe acolo si vi-l aduc ramburs, lol, la intalnire diseara. (magazinul inchide la 17) http://www.magazin.renania.ro/imbracaminte/costum-bonn-art-3040-3040.html#prettyphoto[product]/2/ ma gandeam ca o sa va sperie ploaia Sa ne sperie??? Niciodata!! haha. Doar gasim solutii la ploaie, nu anulam nimic !!! Editat August 30, 2013 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altis10 Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Am sunat la magazin (undva in Baseasa, pe langa Academia de Politie). costumul ala il au in magazin doar masura XXL, restul in Tg. Mures. Dar mai au variant asta din doua bucati, pe Kaki (vernil inchis) masurile : M, L, XXL = 40 ron. Daca mai vrea cineva, va iau eu azi, cand trec pe acolo si vi-l aduc ramburs, lol, la intalnire diseara. (magazinul inchide la 17) http://www.magazin.renania.ro/imbracaminte/costum-bonn-art-3040-3040.html#prettyphoto[product]/2/ Sa ne sperie??? Niciodata!! haha. Doar gasim solutii la ploaie, nu anulam nimic !!! Cum n-am, ma gandeam sa te rog sa imi iei si mie..., dupa care mi-am adius aminte ca la tura asta n-are cum sa ma ploua decat daca merg cu trapa deschisa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate