cria_p Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 * masa plina! ca tare foame ne mai era i-am zis si lui Lotzi ieri: cea mai buna oaie pe care ma mancat-o eu vreodata! si mananc oaie des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 Numai oameni harnici. Dupa munca si rasplata : distractie la maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altis10 Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 A fost de nota 100!! Oameni faini, locuri superbe, o iesire perfecta (asta in ciuda faptului ca a trebuit sa stau in cutiuta tat drumu'... )! Multam Iulia,pentru invitatie si Criei pentru ca m-o lasat sa o ajut la transat cina... Sper sa ne mai adunam la vre-o iesire si dupa ce mi-oi face si eu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 A fost de nota 100!! Oameni faini, locuri superbe, o iesire perfecta (asta in ciuda faptului ca a trebuit sa stau in cutiuta tat drumu'... )! Multam Iulia,pentru invitatie si Criei pentru ca m-o lasat sa o ajut la transat cina... Sper sa ne mai adunam la vre-o iesire si dupa ce mi-oi face si eu motorul. Pai fa-l repede ca acu' se incheie sezonul moto, si vrem sa te vedem si pe tine pe moto, nu numai cand depaseam Opelu' rosu, hehe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altis10 Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Pentru Cria: http://www.wall-street.ro/articol/Lifestyle/153432/harley-davidson-introduce-motocicletele-cu-joystick.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 (editat) A fost super. Revin si eu cu pozele facute de voi cand apuc sa le scot.Astept PM cu mailurile voastre Editat Septembrie 2, 2013 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 trimis pm . niste poze cu motociclete punem si noi ? pana acum numai bucatari si veveritze )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 trimis pm . niste poze cu motociclete punem si noi ? pana acum numai bucatari si veveritze )) Hahaha. Gata, sefu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 * hihihi, ce de motocicleteeee! las' ca ajung eu acasa, sa va trimit poze cu maimutza (a.k.a. Harley) ...hard core! n-or sa va mai recunoasca mamele voastre! eu astept sa mai vad niste poze de dimineata, ceva. curatenia generala si cafeaua la oala m-au trezit direct. de capul patrat nu vreau sa-mi mai amintesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 (editat) as vrea si eu pozele Editat Septembrie 2, 2013 de VasileGrigore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 as vrea si eu pozele Hahahaha. Care poze? Alea multe cu noi sau alea 3 cu tine? LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Inca balesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 Inca balesc Vezi ca VasileGrigore si Cria au luat la pachet. Poate te rezolva cu un pachetel ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Cum se chema gratarul respectiv, tigaie minune? Ce carne ati mancat acolo? ca au ramas niste urme... de potcoave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 bre doamnelor si domnilor, foarte frumoasa iesirea aceasta a voastra! foarte frumoasa! asa DA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 bre doamnelor si domnilor, foarte frumoasa iesirea aceasta a voastra! foarte frumoasa! asa DA ! Multumim, bre. Eu zic ca pozele reprezinta doar 10% din cat de frumos a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CA52 Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 a fost amaziner !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasso Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Eram sigur ca veti da un exemplu sectiunii ...''intalniri ,plimbari ....etc''....alte asteptari de la o intrunire (chiar si ...tovaraseasca ),nu doar ''citit''...baut ...limbaj ''adecvat'' starii bahice ,si alte teribilisme de 2 bani...etc. Va invidiez ....bravo organizatorilor,bravo participantilor...respect !...si in sezonul urmator va invit sa puneti corturile pe malul Dunarii,intr-un wk ,la un foc ,un bors de peste ,si alte ....povesti ...sau chiar si in acest sezon daca vremea tine cu noi ... La ses vremea nu este asa de rece ca si la munte ,asa ca se poate sta la cort ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 Eram sigur ca veti da un exemplu sectiunii ...''intalniri ,plimbari ....etc''....alte asteptari de la o intrunire (chiar si ...tovaraseasca ),nu doar ''citit''...baut ...limbaj ''adecvat'' starii bahice ,si alte teribilisme de 2 bani...etc. Va invidiez ....bravo organizatorilor,bravo participantilor...respect !...si in sezonul urmator va invit sa puneti corturile pe malul Dunarii,intr-un wk ,la un foc ,un bors de peste ,si alte ....povesti ...sau chiar si in acest sezon daca vremea tine cu noi ... La ses vremea nu este asa de rece ca si la munte ,asa ca se poate sta la cort ! Like ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 (editat) Iulia, cand mergem si la mare ? Editat Septembrie 2, 2013 de VasileGrigore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 Iulia, cand mergem si la mare ? Nu zii de doua ori, ca acu' organizez si "un mare". Dar cred ca mai intai mergem la Harsova (la Pegasso) , la un bors de peste...si alte povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 (editat) Rusine fetelor, ati uitat de masajul bine facator al lui PUFULET !!! Doua poze va dau mai incolo ca amu is in Cluj ....... Editat Septembrie 3, 2013 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 * cum ziceam: cu "maimutza"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzai Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Chopperele tot timpul au fost si vor fi centrul atentiei . Nu sunt cele mai rapide, nu sunt cele mai comode...dar sunt cele mai frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 * cum ziceam: cu "maimutza"! Nu stiu ce poze faceati voi cu "maimutza" dar eu eram in timpul misiunii Pilotam !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate